letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.
Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode?
Hvala
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
F*k o*f pa saj niti -10 ne bo v naslednjih 10 dneh!
Severe Weather Alerts - Medvode, Medvode
Yellow Warning for Extreme Low Temperature Yellow Warning for Extreme Low Temperature in effect from Wednesday, 12:00 AM CET until Wednesday, 8:59 AM CET. Source: Slovenian Environment Agency
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spet ena izmed unih preko Velebita....za dol zaprto zarad razminevanja vse do Zadra. Zdajle iz Splita upamo da bo AC odprta ker piha burja untri p m....na sajbo smo dobili ze vreco, vejo in torbico res dobr da nisem z avtobusom...
Sodelavec peljal v Split, Renault Talisman, jaz zadaj od Zagreba.....kaj naj recem, ko se enkrat razvadis prostornosti enoprostorca je zelo te?ko....kot pod kolenom in v gleznju je dalec manjsi od 90 stopinj....ne hvala.
Va? aparat naj bi bil ?e v redni garanciji, program pa je namenjen podalj?anju za tiste, ki so izdelek kupili v letu 2015 in Va? aparat ne sodi v ta program.
Lep pozdrav!
zahvali se sistemu DRL total zgre?eno. Spredaj sveti zadaj tema !!!!!!!!!
V glavnem gre za slab senzor svetlobe, moj vag (ja kurcajte me) nima problema s tem, vklaplja, vseeno sem jaz voznik in preverjam, in ?e je treba vklopim
Jaz pa ne vem ali sem zamudil kako novico, da se je zdaj legalno vozit samo z pozicijkim lu?kam na cest.
U?eri letim v Kr?ko, kar dobra megla od LJ pa do tja, na nekaterih mestih kar gosta. Ogromno njih samo z pozicijskim (zadi pa tema), kaj ?ele da bi kako meglenko u?gal. Se peljem glih mimo uvoza iz NM in prleti gor kolona 5 vozil, 2 sta imela pri?gane lu?i.
Pol je pa DARS kriv, ko se zaletavajo veri?no k idioti.
O tem govorim jaz ?e od oktobra......to niso pozicijske to so nove dnevne...........
pa jaz bom popizdil s temi telefoni....?la baterija....defakto na par mesecev staremu jabuku....pon, torek drain pred 16:00, v?eraj naredil system restore, zdaj vidim da je ?e crknil....fak off.
To je vic, ampak tudi realnost, ko v mercatorju (in drugje) date mercator piko hitro pregledajo zgodovino nakupov in vam na hrbtni strani ra?una naprintajo personalizirane ponudbe in kupone....stvar nekaj sekund (Big Data...)
Na FB se vam pa prikazujejo priporo?ila ne?esa kar ste iskali po netu....FB in drugi vse iz kukijev potegnejo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Smo nasli! Veza Seat - ?koda. Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani