Skoči na vsebino
Botrstvo
Napisano

Smo nasli! Veza Seat - ?koda. Hvala

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Botrstvo
Napisano

Sem gledal to ja

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Botrstvo
Napisano

letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.

Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode?

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sherlock je zakon. koliko je bilo sploh delov, gledal sem prve 3, ki so skorajda filmi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

F*k o*f pa saj niti -10 ne bo v naslednjih 10 dneh!

Severe Weather Alerts - Medvode, Medvode
  •  
    Yellow Warning for Extreme Low Temperature Yellow Warning for Extreme Low Temperature in effect from Wednesday, 12:00 AM CET until Wednesday, 8:59 AM CET. Source: Slovenian Environment Agency

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

The Grand Tour 2. del ni mi ?al da sem ga gledal, ?eprav so tam kao "specialci" malo preve? pretiravali, ampak ?e vedno crkne? od smeha

Podenj! ?e bo cilj samo ?e holywood in nerealni superavti so zabluzili........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Spet ena izmed unih preko Velebita....za dol zaprto zarad razminevanja vse do Zadra. Zdajle iz Splita upamo da bo AC odprta ker piha burja untri p m....na sajbo smo dobili ze vreco, vejo in torbico :) res dobr da nisem z avtobusom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sodelavec peljal v Split, Renault Talisman, jaz zadaj od Zagreba.....kaj naj recem, ko se enkrat razvadis prostornosti enoprostorca je zelo te?ko....kot pod kolenom in v gleznju je dalec manjsi od 90 stopinj....ne hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nikici Rosberg ?estitam za ?e eno odli?no drugo mesto, ?e 4.dirko zapored je bil taslab?i od obeh Mercedesov! Pravi ?ampion, nazdravljam nanj!  :notworth: 

Ta slab?i je pa zmagal prve 4 dirke v sezoni zapored....in ima le eno zmago manj od Hamiltona letos....to ni olimpijada, kjer je ena dirka.

Vseeno pa je to bilo dr?avno prvenstvo mercedesa.....300 pik pred drugo ekipo, adijo pamet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po ceveh od elektrike pridejo nori, cez odprtino ventilatorja, 0dprtino hladilnika.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Spo?tovani,

Va? aparat naj bi bil ?e v redni garanciji, program pa je namenjen podalj?anju za tiste, ki so izdelek kupili v letu 2015 in Va? aparat ne sodi v ta program.

Lep pozdrav!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Life on the line - dober, realen...kako ena skupnost zivi in trpi od lokalnega dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se pozna da zivis sredi polja... :)

Ma ja jaz jih fentam ene 3, macek ene 50, pa jih se ene par 1000 ostane...

Da vidis sosedovega turana.....vse pozrto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spet se bliza miklavz in......tokrat so naredile veliko skodo...4 ure sem menjal kable....zunanja enota je ze poflajstrana toliko da je joj....

post-2637-0-96022300-1480053654_thumb.jpg

post-2637-0-41484900-1480053674_thumb.jpg

Aja pa naj si zataknejo ta black friday ze nekam, huje ko trump clinton (naj gre nekdo danes bprasat za popust na

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

zahvali se sistemu  DRL :(  total zgre?eno.   Spredaj sveti zadaj tema !!!!!!!!!

V glavnem gre za slab senzor svetlobe, moj vag (ja kurcajte me) nima problema s tem, vklaplja, vseeno sem jaz voznik in preverjam, in ?e je treba vklopim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jaz pa ne vem ali sem zamudil kako novico, da se je zdaj legalno vozit samo z pozicijkim lu?kam na cest.

U?eri letim v Kr?ko, kar dobra megla od LJ pa do tja, na nekaterih mestih kar gosta. Ogromno njih samo z pozicijskim (zadi pa tema), kaj ?ele da bi kako meglenko u?gal. Se peljem glih mimo uvoza iz NM in prleti gor kolona 5 vozil, 2 sta imela pri?gane lu?i.

Pol je pa DARS kriv, ko se zaletavajo veri?no k idioti.

O tem govorim jaz ?e od oktobra......to niso pozicijske to so nove dnevne...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Nimam Qja v serijski, bom vseeno preveril z EPL. Kje si pa zabele?il te serijske?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Imas 6s? Je ravno pred dnevom ali dvema izdan "vpoklic" zaradi baterije ;)

https://www.apple.com/si/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

Za menjavo baterije so menda upravi?eni 6S telefoni, ki imajo na 4 in 5 mestu serijske ?tevilke: Q4 Q5 Q6 Q7 Q8 Q9 QC QD QF QG QH.

Mam, bom preveril hvala

Ma kupi huawei pa mas resen problem... nevem zakaj se matras s to jabolko. :)

?iht

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

pa jaz bom popizdil s temi telefoni....?la baterija....defakto na par mesecev staremu jabuku....pon, torek drain pred 16:00, v?eraj naredil system restore, zdaj vidim da je ?e crknil....fak off.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

pa se obvezni so kukiji... da mi pol po fbju mimovrste spama, ker sm enkrat gume tm gledu..

nastavi? da pobri?e vse vsaki? ko zapre? brskalnik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To je vic, ampak tudi realnost, ko v mercatorju (in drugje) date mercator piko hitro pregledajo zgodovino nakupov in vam na hrbtni strani ra?una naprintajo personalizirane ponudbe in kupone....stvar nekaj sekund (Big Data...)

Na FB se vam pa prikazujejo priporo?ila ne?esa kar ste iskali po netu....FB in drugi vse iz kukijev potegnejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vreme se je pa kar naredil a ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.