Blo je fino fajn brz (baje - tko pravjo), pa drga? kr u redu, bo pa na naslednih sre?anjih ?e dost bol?, tko da nasledni? ne bo? mel ve? upravi?enega izostanka!
Ja sej Zelc mogo?e ma? prov, ampak glede na to d mam ?e zdej doma dajl ap, pol ti je jasno, da vkolikor ne bom orng raz?iru obzorij, bi mogo?e tut picikato biv ok! :ne vem:
V takilih primerih se dostkat izka?e, da pravosodni sistem ni pravi?en, pa naj pol ?e kdo bu?e vali, pa zelnate glave. Nekateri so o?itno rojeni pod ne-sre?no zvezdo al pa so samo na nap?nem kraju ob napa?nem cajtu!
Nekteri zihr kr obvladate net in zadeve povezane z njim!
Jz sm se zdej (ve? al mn) odlo?u d ho?m met tut u moji Sutjeski kokr tok normalno povezavo z medmre?jem, pa ?e neki sm sli?u da ma Siol neko akcijo da je 3 mesce đabe, sam ne vem zdej al je pol kak trik in ti po 3 mescih nabijejo kako mu?ko tarifo, al je vse kulj?!
Drga? pa kabelski dostopi men nekako odpadejo, ker mam doma navadno anteno in me tut sicer TV kanali ne mikajo niti mav, ker te fakin ki?te itak ne gledam kej ve? kt urco na tedn oz. ponavad gledam g. Debevca, pol pa zlo mal ?e ?esa druzga!
Se pravi rad bi da mi svetujete kaj se mi spla?a uzeti in kok cca. ko?ta zadeva!
Tole si mav poglejte, ?koda da so ?tevilke tok absurdne in nimajo veze z realnostjo, sicer pa takili "ljudje" bi si zaslu?l da bi ?ivi zgorel al pa ?e kej huj?ga!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja vse ostalo al pa ve?ina je pa ok!
Sm pa sli?u da se mazdohist zelo pogosto okol giba, ker te je glih RedWind oz. maher tvingo u?eri dvakat vidu okol dom?al!
No va?n da je voz skoz u gibanju in da melje okol!
Zdele pa morm it delat, se oglasm ksnej!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani