Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

Argumenti verjetno veljajo samo v Alexovi firmi… En izmed teh je verjetno, da mu Alex in njemu podobni ne bo stalno tezil in ga prcal, provociral,… ;) 

Res je. Tudi teženje veliko pomaga in vsakodnevno "prepričevanje". Verjemi, da sem v tem zelo dober. 

Mimogrede. Sodelavka, ki se je udeležila nasilnih protestov v Lj. je danes sporočila, da je na žalost pozitivna in kar precej v k... u. Ma kaj ne pove. 🤪

Jaz sem pa mislil, da bo med  tistih par tisoč nediscipliniranih in v uh me piš anticepilcih  dobila imunost. 🤔

He, He, bo še zanimivo v ponedeljek v službi. Ko jo bodo vodilni malo povprašali, le kako je prišlo do okužbe?

In kaj sledi? Njena hčerka bo morala bit v karanteni. Tudi tu me zanima, kako se bo to odvijalo, kajti z mojo sta sošolki.Če bo njena hčerka slučajno prišla v ponedeljek v šolo, bomo malo poklicali v šolo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 52 minutami je Jest napisal:

In se potem cudis, zakaj dobivas toliko “prstdol” ali “prstvrit” reakcij ;) … in še trdis, da ne provociras… 😇

Seveda včasih  provociram. Povsem enako kot nasprotni tabor necepilecev. Seveda pa so nekateri člani  bolj pomehkužene sorte in takoj izgubijo živce in jokcajo.😊 

"Jest, mi je rekel Alex, da sem anticepilec". 😪Daj mu ti kako grajo. Pa starša, še posebej oče pa mama, naj prideta na govorilne. "

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Boss napisal:

Ko je takrat stroka rekla, da po cepljenu rataš imun na bolezen se je to dejansko zgodilo. Ko je stroka rekla, da cepljen otrok ne bo dobil otroške paralize se je to tudi zgodilo. Ko je stroka povedala, da so črne koze 30% smrtne ali pa te iznakazijo in so imeli preverjeno preizkušeno cepivo na voljo, ki prepreči okužbo ter naredi človeka imunega, res ni bilo treba nikogar prepričevati.

Tudi drugi odlični izdelki sploh ne potrebujejo reklame, saj se prodajajo kot sveže žemljice sami od sebe. Razni topshop produkti pa vemo koliko dela in hvaljenja potrebujejo, da prepričajo ljudi, ker so tako nekvalitetni, da se sami tudi pod razno ne bi prodajali. Zdeaj pa al v tem stavku vidiš Potrčeve vitamine, joškate radodajke, al pa kovid cepiva je pač samo stvar percepcije.

Boss, ne pretiravat. Stroka ni rekla takrat nič, ker jih ni nihče niti nič vprašal. Če bi ti vbrizgali nitro glicerin bi ti ga pač vbrizgali. Kakšna vprašanja neki. Vsi lepo v vrsto, zavihat rokav, naslednji. 

Jaz ne bi... Ha, ha, ha, so se zasmejali. Izbiraj-leva, ali desna, roka. 😊 Glih komunistom boš ti kakšna vprašanja takrat postavljal.😊 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je Shrek napisal:

Spet žališ. 

Gnoj pokvarjen.

Kam pa spadajo bolani, ki se NE SMEJO cepiti? 

V družini nimam takih, kot ti pišeš in se niso cepili. 

Mimogrede, gnoj si ti. 😉

He, He, Labiju stari gardi pa ne upa nobeden dajat prsta dol. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Nejc1986 napisal:

Moram obiskati babico v domu starejših in jo povprašati , če so se (nevemkaterega leta) ljudje tudi tako odzvali tistega dne,ko so objavili,da bodo obvezna nekatera  druga cepljenja (hepatitis B, davica....).

Zgolj firbec... Verjetno je bil pogled na otroka z davico res  bolj šokanten, kot zdaj pogled na soseda,ki je bp prebolel Covid...

Ampak verjetno se je zgolj verjelo stroki... In ne joskatim starletam in nabildanim tipom,ki so danes zdravniki, včeraj fitnes guruji,dan prej virologi,jutri pa bog ve kaj...

Lahko vprašaš tudi mene. Sem dovolj star, da lahko potrdim, da smo se cepili takrat  brez problemov. Samo, da takrat ni bilo raznih "mesij" pa samozvani doktorjev, pa pametnih mamic, pa pusijev v vojski, ki so strašili ljudi in jih zavajali. Ni bilo tudi t. I. socialnih omrežij, ki naredijo več škode kot koristi, ko se preko njih širijo neumnosti.

Če se nisi takrat javil na cepljenje, so te organi pregona (beri miličniki) malo potipali s kakim pendrekom. 

Pa ni bilo mamic "infuencark" ki bi zaščitile svoje neposlušne "sončke" pri tridesetih. 😊Sicer je bilo 95,4% gnilega v jugi, a to z obveznim  cepljenjem jim je ratalo še kar v redu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 minutami je Scr3am napisal:

Zej k je samotestiranje je top. Mal se popraskas po nosu pa je :)

Saj je hitri test tudi takšen. Edino neizkušeni tehniki ti porinejo palčko do možganov. 

Pri nas v firmi, ko so še hodili testirati, je bilo ful odvisno, kdo je prišel. Takoj, ko si jih videl na vratih si vedel, ali bo brezboleče ali solzno tisti dan. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Uspel sem "prepričati" z mojimi argumenti še dva zagrizena anticepilca v firmi, da, sta se šla včeraj cepit. Danes sta že prinesla papirje. Tako, da bomo v kratkem 99,45%, precepljeni. Tista, ki je vpila na protestu v Lj  danes pravi, da jo boli nenormalno glava in kašlja tudi 100/ uro. 

Bo še zanimivo. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

He, He, jaz držim še edini nekako protiutež, da imate kaj pisati v tej temi. 🤗 In, da replicirate. 

Drugače bi bila nezanimiva kot lanski sneg. 😉 

Evo, pa smo le dočakali, kar je prav. Upam, da, se tudi ostali strinjate, da je to edina prava pot. 😉

https://www.24ur.com/novice/korona/neuradno-v-drzavni-upravi-od-novembra-pogoj-pc.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je canyon napisal:

@Shrekzakaj se sploh spuscas na njegov nivo ... itak je brezveze mu karkoli povedat ker goni tisto svojo propagando ko papiga na zaljiv nacin ...

@Alex a tebe doma niso naucil nobene kulture in spostovanja do drugih in da se drugih ne zali in zanicuje ... 

Shrek piše neumnosti, kr neki. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 minutami je canyon napisal:

brez zamere ampak si res pravi vzornik kako ukrivit hrbet za palico ... 

ze to da se zdaj take storitve tretirajo kot privilegiji je totalno sfaljeno in huda diskriminacija, cisto nic demokraticno, ubistvu smo ze nazaj v komunizmu, tko k so 30 in vec let nazaj imeli se partijske knjizice, imate vi zdej cepilna potrdila ... diktatorja mamo pa tud na oblasti, ki hoce bit nasledni Tito ... 

kako lahko govorijo da zivimo v demokraciji, ce imamo iz dneva v dan vecji Totalitarizem

Kje si pa ti to izvlekel? A si bil ti sploh kdaj pod komunizmom? Če bi se to, kar se je včeraj zgodilo v Ljubljani, verjemi, da bi se vse skupaj zgodilo mnogo slabše v korist agresivnih protestnikov. Marice bi na polno vozile okoli ovinkov s polnim gasom.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 minutami je Nejc1986 napisal:

Torej se nisi cepil zaradi varnosti ?:)

Tudi. Pa, da imam vsaj kak privilegij, pa da mi ni treba vsakih par dni stati v vrsti po dve uri za testiranje na, soncu in dežju, pa da sem vzor sodelavcem, pa da se lahko družim s somišljeniki-cepljenimi, pa da sem dobil dodaten dan dopusta, baje, da se nam cepljenim obeta tudi dodatna letna nagrada, ker skrbimo za zdravje sodelavcev, da sem solidaren do drugih, da sem podoben ostalim Evropejcem, ki so v večini precepljeni, ker rad hodim po robu in z veseljem poskusim vse, česar se drugi bojijo, sem rad del statistike, 

da sem za zgled otrokom, da se to sranje čim prej konča, da sem lahko potoval brez problemov v Italijo, da grem lahko bilo kdaj na slastno kosilo z familijo ali kolegi, ki izpolnjujejo Pct pogoje, da lahko službeno brez problema vstopim povsod in v vse prostore kadarkoli, za kolikor časa hočem, da lahko grem po nakupih v Trst, kjer ponekod pride v poštev samo cepili list... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Sicer je to tvoja stvar in upam, da pač veliko pretiravaš v teh tvojih zgodbicah. Namreč jaz se v to situacijo na tvojem mestu raje ne bi vmešaval in se distanciral. To ni ista fora, kot če si kdaj pozabil rundo plačat pa se nezadovoljstvo hitro izgubi, tukaj so zadeve globlje in nikoli ne veš kdaj lahko fašeš kakšen bumerang, da ne rečem noža v hrbet, ko boš najmanj pričakoval. Mogoče misliš, da zmaguješ in si nahajpan, ampak taki občutki so navadno najbolj varljivi.

Sicer jaz še vseeno mislim, da nisi tak kakor se poskušaš tukaj predstavljati, ampak vseeno, sam se odločaš. Upam, da pravilno, ker svet se ne bo končal jutri.

Mal heca mora bit v tej temi. 

Drugače bi bila preveč duhomorna. Le kdo ve, kaj je res in kaj ni? 🤔Pustimo se presenetiti. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

Ta oseba bo gotovo general Alex? 🤣

Tudi med drugimi. So me takoj predlagali in nisem mogel odkloniti. Sta se pa dva sodelavca raje šla včeraj cepit, kot da bi imela opravka z menoj. Do sedaj sta verjetno doma s temi testi  malo "glumila". No, pa je vrag odnesel šalo in imamo dva cepljena več. Lepo. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Jest napisal:

Ce si v taki firmi kot je Alexova, potem gotovo ne... ker ce je Alex nadzorni, bi te nagnal, da gres stat v vrsto na dez ali sonce in se gres cepit :P 

Pri nas bo od ponedeljka naprej samotestiranje v prisotnosti nadrejene osebe. Ne moremo zaupati nikomur. 

Na žalost. Kam smo prišli. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je SpEkTr napisal:

@pob, bodi vesel, jaz ugotavljam pa da sem v napačni firmi, takega fašizma in neke nastrojenosti proti drugače mislečim, pa res nisem pričakoval. Tako da, bomo videli koliko časa še. Zaenkrat sem od doma še, nekaj se pa govori, da jim to ni po godu, čeprav smo prejšnjo zimo bili vseskozi od doma. Ne vidim težav.

Namesto, da bi sepogovarjali o kvaliteti izdelka, se pa folk zdej prepucava o tem. Podn. In potem po FB se celo širijo objave zaposlenih, kako si lahko vzamejo dopust, da polovijo anticepilce ipd..Katastrofa.

Ja, sem tudi danes v našem kraju zasledil ogromno kolono ljudi, najbrž za cepljenje. Žalostno. Folk pač ni doumel, da je cepljenej za njih dobro, so jih pa sedaj na primitiven način stisnili v kot. Pa naj se. Upam da čimveč, da nam potem dajo mir.

Tudi pri nas v Kp je naval na cepljenje tako velik, da so celo mojo zdravnico in njeno medicinsko sestro poklicali na pomoč za cepljenje. Ko sem jo včeraj nekaj rabil, se je javil odzivnik.

Lepo, da so ljudje množično stopili na pravo pot in se udeležujejo cepljenja. Spoznali so, da ta njihova trma ne vodi nikamor. 

Sicer se pa pri nas na obali stvari normalizirajo, včeraj so res kupci nekaj tiho protestirali proti pct in je bilo povsod bolj kot ne prazno, danes pa so izgleda dali uhe dol in je zopet vse kot ponavadi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na eni od slik iz včerajšnjega nasilnega protesta so naši direktorji opazili tudi eno od naših uslužbenk, ki je na vodilnem položaju. Namesto, da daje zgled zaposlenim z cepljenjem, zganja anticepilsko propagando. Baje, da bodo ukrepi taki, da bo prav. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.