Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Snega, ponekod do pasu, v drugem primeru se ugrezneš, da pod snegom ostane zapestna urca, kasneje ugotoviš, da ti ponovno sneg sega do k.... (rima na urca, hehe). Pa lep dan in začetek novega tedna vam želim! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je x-layer napisal:

Saj je vseeno kakšna cena je, ne? Gledaš itak samo variacijo... V zadnjih 3 mesecih je šel za 105% gor ;)

Drugače pa glede variacije po moje trenutno zmaga dogcoin 😉 V 3 mesecih čez 600% gor...

Ja ali pa ETC (eterim klasik), ki se je v nekaj mesecih dvignil za približno 10x

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je natanko 10-letje, odkar sem kupil crnega stroja: 2.3i GT, takrat mi je bil noro dober stroj, LPG potovalna ladja. Ji posvetim tole objavo, okrogel jubilej tale 5.5., huhu

DSC00917.jpg

DSC00927.jpg

koledar1.jpg

Lava2.JPG

IMG_0019x.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta teden bo fajn in sicer po sistemu; 1 dan delam, 1 dan frei, 1 dan delam, 1 dan frei, 1 dan delam in 2 dni frei = 7 dni skupaj, huhu, ne bo dowgcajt :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobro izkoristil ta wikend: vceraj na Urslji gori, danes pa kombinacija kabria in kasneje gorskega kolesa. Zdajle vecerni lokalni vzpon sledi, preden se stemni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

The Bleeder iz 2016 (Chuck Wepner, the real Rocky).

Kdor je kdaj izkusil borilne športe, mu res priporočam ogled!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

ampak važn da je Škoda scala (straniščni humor press)

Ce bi jaz kuipil to raketo, bi dal tablico po narocilu gor, registrskega obmocja Postojna: PO .....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 minutami je Nejc1986 napisal:

Getz? 

Black edition, ja. No pa danes sem osvojil MENINO. Odlicno izkoriscen dan starega dopusta, iz smeri GG, z obilo novega snega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nas ljubi Janez ti tudi drugim vladal in ukazoval?

4d7c4926bdb5ae212e5c_62537649.jpg?v=35e6
WWW.24UR.COM

Bosanski mediji poročajo, da je slovenski premier Janez Janša predsedniku Evropskega sveta Charlesu Michelu predal dokument s smernicami glede "dokončnega razpada Jugoslavije", eden od glavni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Novica in pow, kralj se vraca, juhuhu

33a7d034df8ee2cd01e6_62531013.jpg?v=d655
WWW.24UR.COM

Zvezdnik elitnega motociklističnega razreda Marc Marquez je naznanil, da se po devetih mesecih odsotnosti zaradi poškodbe vrača na naslednji dirki, ki bo prihodnji konec tedna na Portugalskem. Španski dirkač je...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.