Jaz sem pa danes malo po?raufal (beri: turbino dol pa nazaj gor) in vozil svojega biv?ega 200SX. Ne re?em, da je hitrej?i kot Clio ampak ko za?ne turbina vle?i, ko zakopljejo zadnja kolesa, pre?alta? naredi pssssst je pa to nekaj najbolj?ega.
?e ti ne?esa ?e nisi sli?al torej ne obstaja? Vem za primer ko je nekdo pri?el s ProCeed na servis ker je okoli nosilca motorja ?e rjavo in so rekli, da to pa? ne spada pod prerjavenje. Po doma?e, rekli so mu, da ko bo luknja (motor padel dol???) bodo pa lahko zrihtali. Sicer pa zelo v?e?en avto in ?koda, da so ?parali pri pocinkanju. No zaenkrat se bom vzdr?al nadaljnih komentarjev ampak me zanima kako bo s temi avti po 8 letih.
In ja na?eloma so Korejci kvalitetni, to ti ne oporekam. Je Madmax lepo napisal.
Glede mlin?kov in udobja pa: Jero nabavlja nekaj za pozimi, da je ?im manj vredno, kvalitetno in najbr? je tudi fajn, da malo pije. Zakaj bi za pozimi za 500? kupil neko ladjo katere registracija bo dra?ja pa ?e pil bo ve?? Osebno bi ?el po poti najmanj?ega odpora in kupil takega jaj?ka pa ima? mir. 500?, ?e manj registracija pa par ??? za becnin ?ez celo zimo, spomladi pa proda? naprej.
To?no tako. ?e je cena 700? za nekega Japonca/Nemca in neko Kio v istem razredu bom definitivno gledal prvo opcijo. ?e ne drugega imajo zih bolj?i pleh pa kake detajle kjer so pri Kii pri?parali, da so nam dostavili "poceni in dostojen avto".
BTW Boss a je to res, da tako opevane Ceed/ProCeed ?e rjavijo kot po teko?em traku? Samo namig, da bilo nekje je pri poceni avtih treba ?parat.
Prednost imajo pa avtomobili, ki imajo zimske gume
OFFTOPIC: Hehe take pribliske sem imel tudi jaz. Zdajle mi prete?e registracija pa ceneje me pridejo ena jajca od avta kot original dimenzija zimske gume pa ?e Clio bi lepo po?ival in se ne bi vozil po snegu. No ampak sem pre?altal na 15 col zimske tako, da si tega luksuza ne bom privo??il.
ONTOPIC: Jaz ti predlagam kaj tak?nega. Pije blizu ni? motor ima ketno in se ne rabi? sekirati za servise razen za olje pa, ?e se ne motim ni tako dale? od tebe. Tale je pa ravno dovolj mlaj?a, da se jo ?e bolj spla?a. Sploh, ?e spusti ceno ?e za kak ???. Pa ?ment isto je iz "tvojega" konca.
Psssst, ?e rabi? kak?no pomo? za tuning me pa kr vpra?aj. En Norve?an je ravno zaklju?il Micra 1.0 projekt in je pri?el iz 39Hp & 62Nm na 62Hp & 81Nm na kolesih za male pare.
Prej?nji prej?nji Swift GTi je bil 1.3 potem sedanji Swift Sport je pa 1.6. Je pa stroj baje ima dobro podvozje in ravno prav ?ivahen motor, da je avto zabaven. Edino cena je relativo visoka.
Ejga stara sablja, sodelavec, prijatelj... Vse naj. Za za?etek zdravje, babo pa stanovanje ?e ima? tako, da takoj za zdravjem pa, da bo? kmalu zamenjal ta mlin?ek 2.0 z 2.3t ker je to to. Uklopko vse naj ?e enkrat:
Jaz sem danes RSa lepo posesal, od?raufal dirkalen pas do nadaljnega ven. Pa kon?no sem dokon?al ?e zadnji detajl na svoji postelji (ker se mi prej ni dalo) in zdaj res ni? ne ?kripa pa ?e naslon za glavo imam. Pa sobo sem tudi posesal. Pa polno peska s traktorjem prevozil. Pa sploh ?e ni konec dneva...
men se je to zgodil k sm meu ?e cliota, se pelm h kolegu kjer so neki delal na cesti in najprej so izrezal kos asfalta prvi? pono? nism vidu furam normalno kr naenkart tup tup ustavm ka je to blo in vidm da sm pa? zapelu ?ez odrezano cesto (dobr da nism gum prerezu kr je biu asfalt prou ostr)
Take zadeve so tudi nekaj bolj?ega. Neozna?ene luknje.
Se mi je pa res zgodilo, da se peljem nekje iz Kranja skozi nekej jeb*vce in se za?ne naselje. Sicer ?e cca 50 metrov nobene hi?e, no ena ?iva meja edino malo prej. In skoraj v?tric z znakom za naselje je bil neozna?en le?e?i policaj. Ura je bila pa ravno taka, da je gozd na (temnej?ega) konkretno visokega le?e?ega policaja metal tako fajn senco, da ni bil opazen. Je zanimivo, ko iz ene 90 pri?lajfa? na ene 50 potem pa samo spusti? bremze, da se ne bi ?e z odbija?em zabil vanj. Najbr? ni potrebe omenjati, da sem oreng posko?il notri.
Sicer pa ko se peljete ?ez le?e?e policiste samo glejte kako so popraskani.
Tako tako. To bo spet ena promo prikolica & postelja po promo ceni pa en velik napis "fuk ponk designed, made, tested & approved by Symon"
PS: Uni bom nesel ?e eno laj?to za ?ez sredino (ker ima smrekove letve, da se manj upogibajo) bom spotoma na notranjo stran nekam skrito res dal tako etiketo. To bo hec ko bdo enkrat selili ali podirali posteljo.
A si ti celo posteljo naredil, ali samo predale spodaj, namre? ta model postelje mi je nekako znan.
?e vedno ne vidim, kam si dal turbino.
Cela postelja je moj izdelek. Res pa je, da glede dizajna nisem odkrival tople vode. Tudi njena pro?nja je bila naj bo ?isto preprosta postelja ne pa neka ki?asta umetnija. Prej je imela ni?jo in ?ir?o (je imela okoli in okoli poli?ko cca 10 cm kar pomeni, da je bila postelja 140x220 za jogi 120x200) in je za brezveze zavzemala preve? prostora v ?e tako majhni sobi. Ta postelja porabi minimalno prostora obenem pa ima 2 nova velika predala kar je pri ?enskah itak Bo?ji dar.
Turbina je ena lahko v predalu, tadrug pol?/po potrebi trda ka?a bo pa na jogiju ob lastnici.
Prokleta va?ka - bankomat scena, od?tel mi je dnar (vem da mi ga pol vrnejo sicer), dnarja pa ne dal, pol pa ?ibaj par km stran do druzga in tam uspe?no dvignit!
To je pa danes pogosto. Pred Heliosom eni isto ni dal denarja ?eprav baje ji ga ni odtrgal iz ra?una.
Saj ni?em delati panike ampak ta flek se naredi malo kasneje ne takole neposredno. Torej, ko ?e ta rde? fle izgine. Sicer je mo?nost, da je bil oku?en majhna ampak opazuj seveda vseeno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Huda je kaj jamrate zaradi ene maj?kene nalepke na avtu. Res groza a ne, da bo zdaj avto gr?i.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani