Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ma ja, ampak zdj sm zapisnikar (turbo tajnca), sm pa gorak da izkoristm mojo izobrazbo (VII) in ne da delam kot da mam sam tehni?no sredno! <_<

Bomo vidl (?e bo) kej iz tega, ker to je ?iva jeba da se jih tok prjav! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Evo zdele sm biv na razgovoru za sodnega referenta, pa me zanima, ?e bo kajla al bo velka kajla! <_<

Ma ful ti morala pade, ?e se jih 300 prjav, pol na razgovor so nas vabl cca. 50 komadov, zaposlijo pa natanko 3! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

?udn, pol ?e si tak, da ma? samo eno deklino, al se motim in jih je ve?! <_<:P

?e bi pa med dinoti mazdarijo furu, bi te pa hitr k?n Reksi potacov, ker bi biv lubosumn d ma? ve? plena od njega! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse gre v MX-5
Napisano

Ja to bi pa res znalo bit! :bravo: :mi pijemoo:

Ej ampak zdele ko gledam, res so ?roke gume pa tut velke, avto?k pa zlo mjhn + to da je mogu ?e orng dec pol not sest! B)?zmeden?

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse gre v MX-5
Napisano

Ja sej u rsnic je bla ena druga firma, ne vem to?n kera, no in na tisti slavni poti sm se celo zgubu in pol lutu nekje po Morav?ah, ko sm isku bli?nco do Kamnka, pa spra?vov ludi kam je treba it, nad glavo pa jogi! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse gre v MX-5
Napisano

No Mare, 2 komada sta celo 45 vi?ine! <_<

Da ne re?em kako sm se vozu do Sutjeske! :P

mev sm desno ramo ?ist upogneno, prvezat se itak nism mogu, pol pa desna roka je nadzirala zgornjo polovico volana, no in pa en del desne polovice le-tega, leva roka, pa levi del volana in spodnji del, tko da ko sem hotu zavit, sem mogu preprijemat volan kot da kravo movzm! :hohoho:

Da ne re?m da mi je blo zavijanje na levo (na prednostno cesto) maksimalna muka, ker se zard gum ni vidl dobesedno nuuuula! :ne vem:

No zdej so gume in feltne doma in to je morala, sicer pa marskdo bo reku zkva nism dvakat pelu, ampak pol to ve? nebi biv jz in zdej je kar je! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

To je kulj! :bravo:

Jz pa mam u planu zdej u parih dneh it do maestra Edoarda alias peka Toma?evskega pa da kej za?ne kuhat al cvret al pa kokrkol, va?n da nau u?itno, ker drga? bi jz kot velk gurman hitr pov avta zmazu! :ne vem: :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Volvo je lep cajt pu?iv, u resnic sm pa jz popu?iv, ker ?im sm pr?u iz zavetrja, je ko da bi odpru padalo, sej ve?, tm nekje pri 205 se pa pr tem avtu itak neha muzika! <_<:hohoho:

Una gajba pa leti zihr vsaj 220 ?e ne ?e ve?! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Da neb slu?ajno tega naredu, ker je nooooova! :danzoman:

Sicer pa ?e dobr pomislm, mora bit vezana na mikro jermen, ker ko sta se mi enkat mikrota strgala, je temperatura ful hitr posko?ila, avto je pa ?e nprej laufu, jasno sm ga pol kuj ugasnu! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Baje je blo treba zobat jermen dol snet, da je maher dosegu vodno pumpo, ker je bla skrita ?e za jermenom, zdej kako to?no je gnana ne vem, je blo pa dela fuuul! <_<

Jz sm pa dans od Siriusa (kolega obvlada? s foruma) naro?u par preparatov, predvsem za menjalnik, en preparat alla motor up in megalene (za bolj?i izkoristek bencina)! :bravo:

Loh bi ?e za tvojo ma?inko kej tacga! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.