Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 7 minutami je Jest napisal:

Hja... ti to vidis tako koj Hojs... da je slo za nasilne proteste... zato, ker ne verjames drugim, ki pravijo, da protesti niso bili nasilni... Le po koncanem protestnem shodu, ko so neki ektremisti pac zaceli delati stalo... je zadeva eskalirala... Ampak ti si itak preprican, da je cel protest bil nasilen... Ce nekaj huliganov naredi stalo, niso zato krivi vsi, ki so se protesta udelezili... Nekako podobno mnenje, kot je tvoje, sta izrazila tudi Hojs in Jansa preko Twitterja ... Cudno pa je, da policija ni nobenega izgrednika pridrzala... Mogoce zato, ker je bilo tako zmenjeno s šefi?

Med protestniki so bili zagotovo tako cepljeni, kot necepljeni... Skupno jim je samo to, da nasprotujejo vladnim ukrepom... In to se dogaja tudi v vecini razvite Evrope... le malo je treba spremljati tudi se druge vire... 

Itak je pa brezveze naprej debatirat... ker bom itak od tebe dobil samo "prstdol" in se ene parkrat bos napisal besedo anticepilci... antivaxerji in podobno ... :) ... 

Kakorkoli, vsega kar se lotijo antivaksarji, se konča z nasiljem . Zdaj, ali so tako nerodni, nevedni ali kaj tretjega, kar ne bom niti napisal. Kot v Alan Fordu. Vsakokrat se končajo tej performansi z prihodom specialcev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Tako, kot je ze @AmpeR omenil, da so med jansisti tudi anticepilci… velja tudi to, da so med antijansisti cepljeni… Ampak ne… Alex bo trobil v svoj rog…. da so vsi, ki drugace mislijo, kot Alex, anticepilcil…Dobro ti gre tole razdvojevanje in ustvarjanje kregarije… Po tem pocetju si res zelo podoben Jansevemu kuzku ;) 

Kako ustvarjanje kregarije? Moje, naše mnenje, ki mislim, da je mnenje večine razvite Evrope (cepljenje, nošenje mask, ptc) proti ne cepljenju, nenošenju mask, proti ptc, delanju zdrah, agresiji... 

Kdo je zdaj tu anti? 🤔

Ali se vam zdijo včerajšnji nasilni protesti normalni? 

Meni ne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je canyon napisal:

kar nekam mojih prijateljev je blo včeraj na protestih v ljubljani, in so mi sami poslal posnetke in pisali, da je bilo med 30000 in 40000 ljudi včeraj v ljubljani, tudi po videjih sodeč se mi niso zlagali, sm pa na hitro preveru glavne medije v službi "resnice" tko, da lahko rečem, da goniš dalje to njihovo propagando, kar je pa ubistvu velika laž, pa tudi lahko potrdim na podlagi videov, da niso protestniki začel pizdarije ampak naj bi začeli pizdarije delat rumeni jopiči saj kokr se je slišalo od množice, nakar je še okoli pol 8 ure prišli robokopi z gumijastimi naboji, solzilcem in vodnim topom in začeli hladno streljati in škropiti ljudi, kar nekaj ljudi je bilo resno poškodovanih zaradi nasilnega posredovanja policije, kar pa nažalost noben od policajev, ki so ta napad izvajali najvrjetneje nebo noben kaznovan, kar je ubistvu huda kršitev demokratičnih načel in človekovih pravic ... 

ok to da so hotl neki predčasne volitve se delno strinjam pa tudi nestrinjam, ker kaj pa bojo prinesle predčasne volitve .... na oblast bo spet prišla stara garda k jo gledamo že 30 let in bo itak dalje isto sranje .... pr nas bi moral dobesedno spremenit kompletni politični sistem in nastavit konkretne varovalke, kdo je lahko sploh v politiki in kdo je za kakšen položaj sploh primeren, ker trenutno imamo na oblasti eno hordo kavbojev, ki mislijo da so glavni šerifi in lahko počnejo kar koli hočejo brez posledic .... jok brate, odpade ... to se more nehat 1x in za vselej ... 

ti pa še kar nabijaš čisto janšistično, da so ljudje kul-ovce in anticepilci .... ne to ni res .... folku je dopizdil, pa bl ko bojo vladajoči sral, bolj se bo folku odfukaval .... jest pričakujem kaj kmalu spet še večje proteste in jih tudi podpiram, edino vprašanje potem kako in s kom izvest spremembo treutnega javnega sistema, ki bo služil nam navadnim postenim delovnim ljudem in NE obratno ... 

ker trenutno imamo največji problem, ker se ogromno ljudi napaja iz državnega fonda za nič dela in tudi ne odgovarja za nič ... navadni ljudje pa "gagamo" iz meseca v mesec, da preživimo kokr tolk normalno .... 

ja ja kr zgovarji se kolk te briga za JJ ... po pisanju sodeč, ti prihaja ko gledaš njegove govore in ubogljivo slediš vsem njegovim zapovedim ...

policija je včeraj prestopila vse meje normalnega in se nasilno spravla nad protestnike ... zdele mislijo da so se ljudje prestrašil ... pa men vrjem da se niso ... situacija zna postati še zelo napeta .... ker ljudem nam je res dost usega ... 

me zanima kolk bi bil ti vesel takega tušeranja če bi ga biu deležen .... bi te rad vidu junaka, ki bi te tušeral z vodnim topom in solzilcem ko bi ti gumijasti naboji leteli v glavo .... 

po tem pisanju se tudi vidi kolk si dejansko škodoželen do drugih ... eno izmed mojih glavnih pravil v življenju je "Ne želi/stori drugemu tega, česar nočeš, da drugi želijo/storijo tebi."

tako enostavno je pa vidim, da je za nekatere to še zmeraj izredno težko, oz praktično nemogoče dojet, kaj šele izvesti ... 

ti za moje pojme sočutja in empatije do sočloveka nimaš nikakršne, kar pa je ubistvu zelo žalostno ...

30000,40000🤣🤣🤣

To so bili navadni vandali in zdraharji. Kaki protestniki neki. Upam, da bodo našli organizatorje teh neredov  in sodelujoče nasilnike in jih konkretno kaznovali. In, da bodo v bodoče že vnaprej preprečili take izgrede. 

Aja, med govorci je bila tudi tista z vgrajenimi mikro antenami. 😄

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je AmpeR napisal:

Alex ma ne vem, če je tako. Na FB imam nekaj "JJ" prijateljev in zanimivo, da tudi njim je dojadilo😆. Tudi "JJ"jovski oz. sredinsko belčki so anticepilci. Verjemi mi, da je tako. 

Briga me za JJ. Danes so zganjali anticepilci  agresijo na javnem mestu. Policija je pravilno  postopala, saj je bil ogrožen parlament. 

Pa, saj ni še takšnega mraza. Malo tuširanje jim verjetno ni škodilo? 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je AmpeR napisal:

Folku je dojadilo in še bolj bo....

Ne verjamem, tam je bilo le kakih tisoč vernikov. Manjšinica. Večina folka se jim smeji, kake so stresal smešnice  iz rokava. Vse skupaj je bilo bolj kot ena švoh, cenena predstava. 

Prva zahteva anticepilcev so  bile danes na paradi predčasne volitve. 😄

Kako bi bilo pa v primeru, da bi  kul-ovce vodile vlado, da bi ukinili vse ukrepe in pcr teste?Danes  so samo potrdili,  čigavi so anticepilci...😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 51 minutami je robertk6 napisal:

Pazi ta da heroj ne pride na obalo in te poišče , pa jaz bi malo pazil kaj govoriš o štajercih znajo bit kar zamerljivi.

In velik škodoželjnež.

Hahaha jaz tudi .....če si pozabil imam še vedno pogoj P

Ta "heroj" bi non stop nekaj hodil na obalo. Po kaj? Da si ogledaš našo prelepo obalo ali da se postaviš pri nas v vrsto za cepljenje? Baje, da so naše medicinske lepše kot gor tte Korošice. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

Jaz tudi poznam kar nekaj primorcev… pa so tudi v redu… Noben ni tak ekstremist, da bi se tako ocitno naslajal nad tegobami drugih, ki jih sploh ne poznas… 

Saj nisem ekstremist. 🤔Sem le normalno cepljen in spoštujem korona odloke. Kje je tu kak ekstremizem? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 17 minutami je g.Wankel napisal:

Radlje so koroške @Alex😬

Ok. Se opravičujem še enkrat štajercem, da sem ga umestil tja.

Nisem nikoli točno preverjal, od kod je. Ostalo pa drži še naprej. 

Čudi pa me, ker poznam kar nekaj kolegov iz Koroške in so super pobje. Veliko "gaud" smo dali skozi. Seveda, so vedno izjeme, na žalost. 😪

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 41 minutami je robertk6 napisal:

Agresivni smo samo do kret.... kot si ti......ovčka🙃

Saj pravim. Antice... pec ne znaš  drugega kot žalit in se pred gostilbo pretepati. Ziher si Štajerc. Malo kislega vina v rit pa "ka te je?.. Bi se tuko ti?"😉💪 

pred 30 minutami je robertk6 napisal:

Place for @Alex🤣🤣

He, He. Mi gremo lahko povsod, nekateri pa samo pred trgovine. In žicat, da jim kdo prinese kaj iz nje. Če se jih usmili.🤗

P. S. Tole ni letelo na ostale Štajerce, ki so v redu pobje. 👍

To se je nanašalo na našega heroja za računalnikom Roberta. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je robertk6 napisal:

@Alexkot ti je že nekdo napisal upam da te eden ali pa dva izmed teh modelov malo prevetri pa da ti podstrešje pospravi. Takega id..... kot si ti pa že dolgo ne , prav naslajaš se ob teh neumnostih , ki jih sprejema vlada. No saj za vsakega se enkrat najde palica , verjemi da tudi ti prideš na vrsto.

Saj sem rekel... Eden bolj agresiven kot drugi. Tipično anticepilsko. Saj boste kmalu bili vsi cepljeni in pohlevni kot ovčke, ne se bati. 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 34 minutami je pob napisal:

Tip je za mene car, sem ga gledal zjutraj v živo. Pa to ni edini tak njegov video. To je pravi dec, ki se postavi zase in za svojo družino. Poleg tega dober človek po srcu, smo celo pomlad protestirali v mariboru.

Več takih ljudi bo potrebnih, da se bo stanje v tej državi znormaliziralo. Dokler bomo samo mirno tiho in nosili maske pod nosom, čeprav vsi vemo, da so bullshit, se stanje ne bo premaknilo.

Stari moj, ti res v pravljici živiš, hahaha. 🤣 Lepo bomo šli na testiranje in bili tiho, hahaha. Noup.

Btw, lepa zgodbica za lahko noč o tem, da se je nekdo šel testirat samo za to, da je kupil kruh in mleko. To ti prodajaj svojim otrokom, ne meni. :) 

Sem neki slišal, da je Petrol šel domoL in prenehal s PCTjem pred točenjem. Če bi bili vsi ljudje pičke in sprejeli to dejstvo, bi pa res bilo tako kot je rekel @Alex

Pa obvezno cepljenje, hahaha. Malo se pomiri s takimi in ne straši folka po forumu, bo še kdo resno vzel ta vic.

A ja, top tipi so vsi, ki so agresivni.💪 Dobro da vem. Tipično anticepilsko razmišljanje. 😉In maske so bullshitt. In potem bodo danes tej modeli, ki ne spoštujejo ničesar kao protestirali v Ljubljani. Proti kom? Proti svoji neumnosti? 🤗

Še dobro, da je vsak dan več cepljenih in ljudje prihajajo k pameti. So ugotovili, da raznim dobičkarjem tipo potrčko ni več za verjeti. 😊

Tega "frajerja" bo pa drago stala ta njegova solo akcija. 🤣🤣

Je pa tudi govora, da bodo inšpektorji malo zavili v kratkem do petrolovih črpalk, da preverijo malo situacijo. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Taki so že od nekdaj, korona je samo pospešila proces ;)

Še vedno pravim da, so anticepilci bolj agresivni kot cepljeni. Kjer je kaka neumnost so udeleženi oni. 

Recimo. Kdo nasilno vdira v tv studije? Anticepilci. 1:0

Kdo ponareja potrdila? Anticepilci. 2:0

Kdo zažiga cepilne kontejnerje? Anticepilci. 3:0

Kdo se agresivno obnaša do varnostnikov in ostalega osebja, ki zahteva od njih dokazilo Pct? Anticepilci 4:0

In tako naprej... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Jest napisal:

Enemu se je izgleda ze :)

241747612_259963602522260_56180577823661
WWW.FACEBOOK.COM

Oseba Vizualne Rešitve Završek je objavljala v živo.

Mislim, da ga bo to kar udarilo po žepu. Sicer pa, kaj so krivi uslužbenci? Niso si oni tega izmislili. Folk, ki agresijo stresa na zaposlene( ki so isto kot oni) ni normalen. Samo svoje frustracije sproščajo na napačnem kraju. Naj se zberejo in gredo v kak gozd. Tam naj se derejo na medvede ali pa udarjajo z glavo v debla. 

Vsaj škode ne bodo delali. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je Jest napisal:

Na Petrolu lahko placujes s kartico na Petromatu ali pa z aplikacijo Na Poti, brez da bi vstopil v prodajalno ... 

image.thumb.png.01cf997b0cc8d7b738d21792fff1a8a4.png

Moje mnenje pa je, da naj ze enkrat uvedejo testiranje za VSE ali za nobenega. Vsi so lahko okuzeni (tako cepljeni, kot necepljeni)... in vsi lahko sirijo virus dalje ... Ce prav razumem, so "varni" edino prebolevniki...  

... ali pa cepljenje obvezno za vse. In bodo pogoji za vse enaki. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 29 minutami je TiEn napisal:

Jst šetam okoli hočem da me kdo prosi za pct pa noben🤣

Pridi k nam. Takoj rešimo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 minutami je zosek napisal:

Obveznega cepljenja "ne bo", ker ti noben ne more vsiljevati zdravstvenih procedur brez tvoje privolitve. To je enako kot če bi rakavega bolnika silil v kemoterapijo, sam pa tega noče (inb4 rak ni nalezljiv). 

Vsekakor se pa strinjam, da je trenutna oblast sposobna marsičesa neustavnega in da bo (oz to že počne) igrala zelo umazano igro do konca. Tako da se prav zna zgoditi da bomo prišli do takega stanja, ko druge opcije kot se it cepit ne bo več. Ampak cepljenje pa vseeno ne bo obvezno.

Se pa v trenutnem stanju lepo vidi, tako kot bi rekel primorski slavček Iztok Mlakar, kdo je človek in kdo je mona. Eni so totalno brez empatije do drugih, ene izmed glavnih vrlin, ki te naredi bolj humanega, bolj človeka.

Obvezno cepljenje ti lahko že sedaj ukažejo.Kazen za neupoštevanje pa denarna. 

Je ustavno in legitimno. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prav nič se ne bo folku strgalo. Lepo bodo šli na Pct testiranje, plačali tam 10-12€, šli na benzinsko pumpo, pokazali test, tankali, plačali in bodo lepo šli. Kdor ne bo pokazal ptc preden bo pri"el z tankanjem, bo šel lepo domol. 

Danes sva se pogovarjala s kolegom, kako je izgledalo v trgovini. Model se je šel testirati, plačal je 10€ in šel v trgovino kupiti kruh in mleko za 3,50€. Ta nakup ga je stal 13,50€.Kar draga, zadeva. 🤔

Verjetno ne bo dolgo tako

"nakupoval". Moje mnenje je, da bi morali čim prej  uvesti obvezno cepljenje, za kar so že sedaj vsi pogoji brez da se  kaj spreminja zakone in ustavo in bi bil potem mir. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Pri nas vsi cepljeni v familiji, pa starši, svak, njegova žena, tast, tašča, cepljeni pa vse od moderne, phizerja do jensena. 

Vsi brez problemov ali stranskih učinkov (razen mogoče spremenjenega DNK). Edino sestra, strastna anticepilka in nečak se (še) nista odločila za ta velik korak. Tudi onadva prideta na vrsto. 

Najbrž kar kmalu. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je zosek napisal:

Mi je pa zanimivo kako je ta štala razdelila prebivalstvo na dva pola. Bi si predstavljal, da tudi tisti cepljeni, bi imeli malo empatije do drugih, nas, drugorazrednih državljanov. Ampak dejansko se sedaj cepljeni počutijo kot bogovi... Ne vsi seveda, da ne bo pomote.

Delam pa v takem kolektivu/pisarni, da od 12 ki smo noter, se jih je 10 cepilo. In resno razmišljam o vlogi o mobingu na delovnem mestu, pa čeprav sem se z vsemi še pred 1 letom prav korektno razumel.

Vidiš, pri nas v kolektivu je pa ravno obratno. Necepilci vršijo pritisk in represijo  na ostale cepljene (na mene se seveda ne upajo). Zato pridejo cenjeni velikokrat do mene, da postavim stvari na, svoje mesto. 😉

Pravkar je Matick napisal:

Ocitno so uspeli cist razdelit ljudi. Prej je bilo levo vs. desno, zj je pa cepljeni vs necepljeni 

Ne, še vedno je podobno. Le da, se to dvoje nekako prekriva. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Kaj smeha... Včeraj je bila v večjih centrih taka gneča po trgovinah, kot da je že novo leto.

Vprašal sem, ali je letos  božiček prej prišel med nas ?

Ne, so mi odgovorili , Krek prišel bo jutri v vas. 🤣

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.