Saj tole glede poteka datuma prve pomoci je po mojem mnenju en bullshit… Res je, da se to redkokdaj potrebuje… ampak da pa zato, ker je na skatli na nalepki datum poteka veljavnosti se mi zdi BV… in je orav, da samo opozorijo… Saj ni drago, samo jaz imam v garazi ze ene tri ali stiri originalno zaprte komplete, ce bo kdaj recimo prislo … In ce bom ze rabil doma, bom odprl tisto, ki ji je kao potekel rok trajanja … in ne tisto frisno v avtu…
Se bolj bedno pa je, da moras imeti komllet zarnic… v sodobnih avtih pa sam itak ne mores za enjatimnobene vec, ker je vecina LED … Pri avtu sem dobil komplet zarnic za policaje, ki vsebuje H4 ali H7 zarnico
Sem bil istega mnenja pred nekaj leti ampak,ko pa sem odprl eno škatlo staro 7-8 let sem videl,da lepilni trak sploh ni uporaben in tudi ovojni papir pri obližih je bil čisto preparel! Temperature v naših avtomobilih so zelo skrajne,poleti vroče celo do 60 st,pozimi pa -10 st.
Tudi jaz jih imam nekaj doma v garaži za vsak slučaj.....
Danes sem videl v Avstriji faceliftano alfa romeo giulio, brutalnoooo lepa. Pa se moja kombinacija motor bencinar 2,0 turbo 280km in 8speed zf menjalnik. Če bi zdaj menjaval avto bi bila definitivno v ozjem izboru.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Firbci....
Res je že malo dolgcajt ko ga ni...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani