mam raj sixpack kokr pa da bojler zasabo nosm ... pa ?e 1.5 mlin?ek la?i vle?e pa mn me ku?ta ... kokr pa da bi meu 2.0 pa da me komi v breg potekne .... u na?ih koncih je kr zajeban ?e nima? tapravga avta oziroma ?e se druga?e izrazim ... ?e nima? dost mo?nga avta te tud ?ez tun?ki klanc nebo potegnu pa na gondolo te tud nebi spustil ?e bi preve? velk bojler zasabo nosu ...
Jejejej, vi ta mestni, svojo energijo tro?te v sama nekoristna opravila... A neb vso to mo? raj? uporabu v kaj koristnega? A neb ?u npr raj k babici drva sekat, pa sosedu pokosit trato, al pa pred blokom pometel smeti, obrezat grmovje, pred blokom pobrat pasje dreke in jih nesel ??enetarjem pred vhod itd.....? S takim delom bi se rekreiral, bi huj?al, pa ?e koristno delo bi delal.?!?!
Sem pa jaz danes prebral v ?asopisu "komunist" da so polhi tud zelo zdravi. Pe?eni seveda. Beseda je dala besedo in s kolegi smo se zmenili, da bomo jutri zve?er udarli eno probno polharijo. Polhova mast je zelo zdrava. Ste sli?al to?
@ZMAJ, a ma? ti rad polhe? Malo ?ebulce, ?esen?ka, majaron?ka, peter?il?ka, soli, poper?ka, krompir?ek za zagostit......in na koncu CVIIIIIII?EEEEEK!!!!!!!!Njaminjami....Spet bo rasel trebu??ek ...
Evo da se malo jst pojamram z zdravlenjem se je nek poslabsalo z levo roko imam probleme pa ne morjo zdej nic naredit tako da morem cakat tri tedne in jemat zdravila ce se stvar ne izbolsa grem naprej na preiskave .
Upam da bo vse vredu.
LP
?elim ti, da se komplikacije uredijo kot se morajo
Kako smo ?e rekli, da nad 80 kg je kategorija lisac a ne. Sam ne vem do kok traja (cca. 90 verjetno), pol naprej (ali pa vsaj od 100kg) je pa kategorija BAJS.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani