Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e zdru?mo teme:Post a recent shot of your car, Jamralnik in Kaj ste pa danes naredili na va?i mazdi dobimo tole :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Na kraju zlo?ina pa jst in ?elezen stebri?ek!

post-563-1347793025_thumb.jpg

ajej, pa lih si jo dober po?timu :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

mam raj sixpack kokr pa da bojler zasabo nosm ... pa ?e 1.5 mlin?ek la?i vle?e pa mn me ku?ta ... kokr pa da bi meu 2.0 pa da me komi v breg potekne .... u na?ih koncih je kr zajeban ?e nima? tapravga avta oziroma ?e se druga?e izrazim ... ?e nima? dost mo?nga avta te tud ?ez tun?ki klanc nebo potegnu pa na gondolo te tud nebi spustil ?e bi preve? velk bojler zasabo nosu ... :jezicek::jezicek:

za tiste ki razumete angle?ko ( lojzy ... upam da ti bo tole kdo predvaju ?e nebo? ti gre angle??ina very lo?e..almost ni?ta ) Gabrial Iglesias - 6 stopenj debelosti :hohoho::hohoho:

:bravo: sam model je res legenda :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Jejejej, vi ta mestni, svojo energijo tro?te v sama nekoristna opravila... A neb vso to mo? raj? uporabu v kaj koristnega? A neb ?u npr raj k babici drva sekat, pa sosedu pokosit trato, al pa pred blokom pometel smeti, obrezat grmovje, pred blokom pobrat pasje dreke in jih nesel ??enetarjem pred vhod itd.....? S takim delom bi se rekreiral, bi huj?al, pa ?e koristno delo bi delal.?!?!

a misli? tak kot na? g. Pahor :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

No ja, tam v arboretumu so tud to pisal ja.....

Sem pa jaz danes prebral v ?asopisu "komunist" da so polhi tud zelo zdravi. Pe?eni seveda. Beseda je dala besedo in s kolegi smo se zmenili, da bomo jutri zve?er udarli eno probno polharijo. Polhova mast je zelo zdrava. Ste sli?al to?

@ZMAJ, a ma? ti rad polhe? Malo ?ebulce, ?esen?ka, majaron?ka, peter?il?ka, soli, poper?ka, krompir?ek za zagostit......in na koncu CVIIIIIII?EEEEEK!!!!!!!!Njaminjami....Spet bo rasel trebu??ek ...

pol bo treba pa pivo pit, bo ve? efekta :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekdo pozabu na mazdo?
Napisano

Zadnji teden je pred ?ihtom parkirana tale mazda:

https://www.dropbox.com/s/il6p7dw8w46v2yp/2...%2011.41.25.jpg

Kdo je pozabil na njo? Oz. ni ni? povedal da je v vev?ah in bi lahko ?la na pir k Jurku :mi pijemoo:

Tole je pa Turbo Lumpi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Cao

Evo da se malo jst pojamram z zdravlenjem se je nek poslabsalo z levo roko imam probleme pa ne morjo zdej nic naredit tako da morem cakat tri tedne in jemat zdravila ce se stvar ne izbolsa grem naprej na preiskave .

Upam da bo vse vredu.

LP

?elim ti, da se komplikacije uredijo kot se morajo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Predlagam da tolk kamenja naflika?, da kar presko?i? to kategorijo in rata? direkt BAJS. :cheers::jezicek::hudicek:

hmm... ta bo mal te?ja, lohk nafilam ruzak kok ?em, pa nebom dobu trebuha :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti pa ?e zmeri BAMBI! :jezicek:

Kako smo ?e rekli, da nad 80 kg je kategorija lisac a ne. Sam ne vem do kok traja (cca. 90 verjetno), pol naprej (ali pa vsaj od 100kg) je pa kategorija BAJS. :hudicek::cheers:

a pol tut to vela, ?e si ruzak s kamenji nafilam? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.