Jaz enako, dva ruterja med sabo povezana z UTP. To je čist OK, je pa res, da vsi PC-ji v bajti so povezani z UTP kablom. Hja tisti, ki smo kdaj igrali mrežne FPS že vemo zakaj je to pod mus. 😜
Spodrsljaj je... članek se je kr sam napisal, lektoriral, uredniško potrdil in samodejno objavil. Hmm ja, medijem je očitno kovid pač zastarela zgodba in štancajo nove, da bodo držali ljudi v strahu.
Ne. To je pro liga pa tudi poteka use preko twitcha. To so pac izseki iz razlicnih iger. Drgac imas se vecje norce Sej mogoce na posnetku zgleda izi., ampak, ko dejansko igras vidis, da se vsako orozje razlicno obnasa. Imas razlicen recoil, padec metka itd. Sploh ce streljas na daljse razdalje je treba to upostevati in ne samo nameriti v glavo in je HS.
Zadnji turnir je bil recimo 2021 in je bila nagrada en milijon. Tko da tudi Esport je ratal biznic
Se mi je zdel, da sem to izjavo nekje videl - mogoče pa je samo vzeta iz konteksta .... hehe
Streamer admited cheating in pubg - Twitch clip created by Paruna for channel DanucD while playing game PLAYERUNKNOWN'S...
Drugač pa nekoč davno nazaj tam nekje na prelomu tisočletja sem preigral kr nekaj Counter Strika, ko je bil še mod za Half Life. Pa je v eni fazi ratal bit sila nezabaven, ko je vsak tadrug cheatal. Zato sem ob takih zadetkih HS na 150 m pr tem, da tarača laufa oziroma celo skače.... hmmmm, težko me prepričajo. Wall hack, no recoil, aimbot... you name it😜
Danes nasel to posto v nabiralniku za zeno… Ko je cas izolacije ze mimo… Pricakoval sem vsaj prilozeno potrdilo s QR kodo… A sem bil mogoce prevec optimisticen…
Izgleda ima drzava se vedno prevec denarja za razmetavanje… pa organizacijsko močno šepa…
Ne razumeš ti to - izgoreli so. Sem prejšnji teden srečal eno staro znanko, ki dela na NIJZ in sem pričakoval, da bo črna in zasmojena od izgorelosti... pa nič, je k rožca in veselo nasmejana in se je pohvalila, da ji na šihtu še nikoli ni bilo tako dobro.
Brez zamere ker se vtikam, ampak socialni stik pomeni marsikaj
Drži popolnoma, ampak po 11 urah zdoma skoraj vsak dan je pač jeba. Interakcije imam v službi dovolj, ker ne dalam od doma, ampak dejansko komaj čakam, da se to sranje neha. Pa ne zaradi kovid omejitev, ker ko enkrat razčistiš pri sebi, da nisi ti tisti, ki izgublja s temi omejitvami in preseliš prioritete drugam je vse skupaj praktično neboleče.
Edino kar je problem je to, da so sodelavci tolk odsotni, a delo pa mora biti narejeno. Ja sej manj pomembne stvari dajemo na stran in delamo samo tisto res nujno, ampak na dolgi rok se tudi to ne izzide. In če ne bomo kmalu nehali z norostjo in pač zavesto rekli "fuck it" ter se vrnili v brezkarantenske čase, bodo ljudje dejansko izgoreli.
In ko ljudje izgorijo ali pa dobija zraven še psihične težave pa so lahko zadaj meseci in celo leta rehabilitacij - upam, da si tega ne želimo.
Je pa kar precej ljudi na raznih FB, ki pozivajo goloba, da naj se dokončno izjasni o cepljenju, da bodo vedeli, ali ga voliti ali ne. 🤪Kam smo prišli. 😊
Gremo pa v soboto v Italijo na smučanje. Da preverimo, kako se oni kaj držijo. 😊
Žalostno a ne, da je ratal cepilni status in pa cepilno prepričanje faktor odločitve. Ampak to niso krivi tisti, ki se zdaj odločajo komu dati glas le na osnovi tega, ampak tisti, ki so s svojimi neustavnimi odloki povzdignili cepljenje na najvišji prestol in se zadnje leto govori praktično samo o tem. Pralnica mozga press.
Kar se pa Italije tiče boš pa razočaran, ker ne zahtevajo več cepilnega statusa - zdaj jim je bolj važno, da bi ja sploh kdo prišel. Men je smešno, da se kr tolčem po kolenih, zate pa ne vem. 😆
Sam si se odločil,da te matretirajo,samo to sem hotel povedat.Mi je pa žal,da je tako in bi bil bolj vesel,da bi vsi živeli normalno in veselo....😊👍
Pa malo se sprosti in daj živce na pašo....😉
Hvala za skrb, z mojimi živčki je čist vse ok - jaz se zjutraj lahko pogledam v ogledalo in sem zadovoljen s sliko, ki jo vidim.
Glede tvojega prvega stavka pa takole - pravno ne zdrži tvoja navedba kot tudi tista ne, da je ženska sama kriva, če jo partner pretepa, kaj pa ni šla stran.
Ma zanimivo mi je ker sam sem bil petek in soboto precej "prehlajen" (2 ure smrkav, naslednjo uro zamesen nos, .... ampak nikoli vrocine). V nedeljo sem bil ze ok. Vmes se testiral in -. Danes se za vsak slucaj, ker grem jutri v pisarno, spet testiral in spet -.
Nacelomo pri nas ni tak problem ker delamo od doma in ce nisi res povozen pol si pac doma in delas. Ce ne bi imel jutri sestanka bi tudi sam do srede vztrajal.
Jaz sem pa skos na šihtu na lokaciji in nimam v dveh letih niti dneva dela od doma, niti bolniške. Nosek ni bil smrkav, na dva dni samotestiran in je to to. Je pa res, da privat se ne družim več toliko pa ne zaradi tega ker ne bi hotel, ampak ker enostavno zaradi odsotnosti pridem dostikrat kar utrujen in nimam niti volje.
A veš, da kr mal navijam zate... lepo da braniš trdnjavo pa četudi sam.
Aja pri nas je pa glavni navijač cepljenja spet odsoten, ker ima najmlajši sin spet vročino. Hja ko ima človek od začetka decembra do danes vse skupaj 10 dni prisotnosti je tud smeh. Na začetku so znali vodini celo razlagat, da bo cepljenje pomenilo manj odstotnosti in manj stroškov za firmo in glej ga zlomka naenkrat so tisti utihnili in tako potihem na samem se znajo celo zahvalit meni necepljenemu, da ravno tako ves čas branim trdnjavo.
Sej ne da ne paše taka pohvala, ampak vseeno tudi sam čutim precejšnjo izčrpanost, ker biti vsak dan v povprečju 10 ur na šihtu v polnem pogonu tud ni mačji kašelj. In tole se vleče predolgo.
Nekaj me res zanima. Koliko od vas, ki se niste cepili bi se, če bi bili trenutno na oblasti kulovci? 🤔 Ker poznam kar veliko ljudi, ki jim je to glavnini edini razlog, da, se niso cepili. 😉
Verjetno je res nekaj takih, ki se odločajo na osnovi političnih preferenc. Zato tam, kjer so na oblasti desni je verjetno več levih skeptikov, ampak vseeno ni neke blazne razlike in to je tud en od vzrokov zakaj Twito ne razmišlja o obveznem cepljenju. Naenkrat bi se lahko "zaratil" še z delom svojega volilnega telesa.
Določen del ljudi je bil alergičen tudi na retoriko siljenja v cepljenje in zmerjanja ter poniževanja drugače mislečih in tistih, ki so bili v dvomu. Verjetno bi te dejansko kulovci celo znali prepričat, saj ne bi tako arogantno nastopali z argumentom moči in bi raje z močjo argumenta.
Smo pa tudi ljudje, ki nam zazvoni alarm, ko vidimo, da se nekdo izmika odgovorom, ki se gre cenzuro, če mnenja strokovnjakov niso usklajena z vladno željo in tako dalje. Je pri meni je tako, ko se nekdo recimo na sodišču izmika, zavlačuje, izloča dokaze, se lovi na proceduralne finte in napake, da pač v mojih očeh je kriv. In tako tudi reagiram. Če pa zraven poznam še malo zgodovine in barabije farmacevtskih mega podjetij pa je zadeva še toliko težja, da bi jim pa zdaj kr naenkrat verjel.
Se spomnite tega zapisa 🤔 Še slabše je sedaj za necepljene, cepljeni pa fraj (neprecenljivo)😁
Lepo, da uživaš v tem, da "druge" maltretirajo in tebe pustijo pri miru - upam, da si ponosen sam nad sabo, da te take stvari veselijo.
Drugače pa kolk je kdo frej - še vedno papirje in osebne dokumente kažeš študentom na vratih, da ti milostno dovolijo vstop v lokal in trgovino? Še vedno nosiš pleničko čez ksih? Še vedno ne veš a delaš vse prav in kdo te lahko zaradi nepoznavanja im morebitnega kršenja odlokov kaznuje? Še vedno ne veš kakšna doza bo dovolj in a si dobil zadnji šus v ramo ali bodo jeseni potrebni novi?
Verjemi Bini, da če ne bi bilo ljudi, ki se upirajo in bi vsi sklonili glavice ter se podredili vsem norostim, bi tako stanje postalo naša realnost. In mega korporacija Pfeizer bi ti diktirala, 9 mesecev, pol leta, tri mesece navidezne svobode potem pa ponovi vajo, dokler te 1x imunski sistem ne bo zafrknil in rekel dost je - na nagrobniku pa epitaf "Verjel je v cepivno svobodo do konca".
Haha burleska... ne vem če ste opazili, ampak če greš na HAG in imaš smrkav nosek moraš za 72 ur v izolacijo tudi če je test negativen. Se pravi po domače povedano tudi vsi dejansko prehlajeni (upam, da nekateri še verjamete, da prehlada nismo izkoreninili) morajo obvezno v tridnevno izolacijo. In tu sploh še ni konec heca... če imaš še vedno smrkav nosek spet na test in ponovi vajo. Tole je milo rečeno obsedenost odločevalcev, ki niso zgubili samo kompasa ampak še radar, navigacijo in zdravo pamet skupaj.
In če si pozitiven na HAG-u si moraš PCR plačat sam, če želiš, da ti status prebolevnika velja tudi v EU. To je tihi način, kako izničiti P pogoj. In kaj se zgodi pol, če je PCR negativen ? A ti pozitivni HAG sploh še velja? Al si se zajebal in ostal brez P statusa vsaj v Slo. Mah resno, drkanje v glavo je vse to.
Verjetno zato, ker se imenuje Reaktorski center Podgorica in večina folka misli, da je to v Črni Gori.
Drugače je pa to majhen raziskovalni reaktor in je namenjen bolj za izobraževanja, merjenja nevtrinov ter ima nazivno moč le okoli 200kW. to je ene 10.000x manj kot JEK.
Pa še en fun-fact - podobnega imajo tudi v Avstriji pa tako hipokritsko pametujejo drugim državam da ne smejo imeti jedrske elektrarne. 🤪
Saj to je basen po resničnih dogodkih in celo delal sem v eni taki firmi, kjer se je točno to dogajalo ene dobrih 20 let nazaj. Zato v basni manjka samo še zaključni 0dstavek.
V firmi kmalu ni bilo dovolj oslov, da bi sprocesirali vsa naročila in da bi lahko prevzeli nove pogodbene posle in firma je tonila ter na koncu šla v stečaj. Medved je poskusil s prestruktoriranjem, da bi izvajali še izobraževanja vendar oslov ni bilo več tako, da je bila zgodba končana. Kot eden izmed oslov sem pravočasno spizdil kako leto pred dokončnim brodolomom.
Tudi pri nas je 1% ljudi,ki jim ne paše čisto nič,upam,da hodijo volit,da bo kaj drugače....😊
Novi rešitelji prihajajo,virus ostaja....😁
Srčno upam, da res ne obstaja 99% ljudi, ki jim paše ta situacija.
Seveda virus ostaja in bo ostal - to smo nekateri razlagali že pred skoraj dvema letoma. Ostajajo vsi virusi, od virusov, ki povzročajo gripo, rinovirusi, raspiratorni sinicijski virusi, enterovirusi, edenovirusi, raznorazni koronavirusi, da ne naštevam v nedogled. Samo s prehladom je povezanih cca 200 vrst virusov.
Ljudje smo zelo arogantna bitja in vedno mislimo kako bomo premagali naravo. Problem je da je ne moremo, ker bo vedno našla način, da nas zajebe in tresne z vso silo. Znanja moramo uporabiti, da se prilagodimo, da z naravo sodelujemo/sobivamo in ne da smo njeni nasprotniki. In ja naravni zakoni so pač glavni ne pa neki kvazi ukrepi kako bomo z njimi premagali naravo. Znanost bi morala temeljiti na tem, da naravne dogodke prepoznamo, ugotovimo kaj pomaga na osnovi dejanski strokovnih spoznanj in se prilagodimo tako, da ne škodujemo ne sebi in ne naravi sami.
In ja, da se vrnem nazaj na viruse - spoznanja imamo, da so manj mutabilni virusi premagljivi, da se jih lahko znebimo s cepljenjem enkrat za vselej, so pa taki, ki so zelo nagnjeni k mutacijam, tam pa pač cepljenje pomage slabo ali pa celo nič zato, dandanes recimo nimamo cepiva za prehlad. Zato je veliko bolj pomembno, da se zanesemo na svoj imunski sistem in sploh na to kaj je potrebno storiti, da ga ojačamo in kaj ne smemo, da bi ga oslabili. In tukaj smo več ali manj pogrnili na celi črti pa čeprav je to prva bojna linija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Damn it, woman... pull it. 🤪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani