Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj s peskom in hčerko osvojili Oljko, takozvano goro nad Powzelo. Zdajle pa le par urc oddelam in potem se začne hiperaktivni in multidisciplinarni wikend, juhuhu

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano

AL_KO kosilnica nam odlicno sluzi ze 5 let, kupljena v Merkurju za okrog 250eur, je pa varianta, ki ni samohodna, saj smo se dovolj pri moceh. Frend ima tudi Alko/holno ene 5 let vec, samohodno, ki je v osnovi ene 50eur drazja in tudi nikoli ni imel nobene tezave. Priporocam oz. priporocava kar oba2.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes je tadrugi in zadnji dan, da pokoristim sluzbene nadure, pa se mi je sanjalo, da sem pomotoma vseeno prisel v sluzbo in biw tarca posmeha. Pravi podjeb party, klinc pa take sanje, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vcerajsnji sneg mi je rahlo prekrizal nacrte za danasnje hribe, ko koristim nadure in sem frei. Sem pa toliko bolj aktiven na kripto/borzah, kjer besno pritiskam orderje, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kot so nekateri pisali po tekmi s sosedi, da ena lastovka žal ne prinese pomladi. Tekma z Rusi je sicer mene z igro kar navdušila, rezultat pač ne, Ciper pa ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Vse za zdravje so rekli in šli ob 20.00 spat 😛

Ne razumem komentarja. Kakorkoli, ponedeljek dobro teče in zdele mi dostavijo jedačo, da ne bo prehude lakote, huhu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zmago nad južnimi sosedi sem si res dolgo želel in včeraj nisem pričakoval. Kdor premaga svetovne podpravke bi moral bit svetovni prvak? v tem primeru sicer ne, vseeno pa fantom KLOBUK DOL! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes dogovoril glavnino zadev glede nove zaposlitve, ki bo v kratkem nastopila, pri tem bo verjetno treba vpisati Podiplomca in ga v nekem doglednem cajtu pripeljat do konca.

Od veselja sem danes potem kar prebudil Z_ja iz zimskega spanja in pa zdajle dobim 1 fajn obisk :)

Aja, pa nov namizni racunalnik imam od danes in noro hitro obratuje napram predhodniku, huhu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.