"Preveč običajen fant sem in to se ne prodaja dobro," je v pogovoru za francoski časnik La Figaro dejal legendarni štirikratni svetovni prvak Alain Prost, ko je tema nanesla na pogovor o najboljšem dirkaču...
Včeraj s peskom in hčerko osvojili Oljko, takozvano goro nad Powzelo. Zdajle pa le par urc oddelam in potem se začne hiperaktivni in multidisciplinarni wikend, juhuhu
AL_KO kosilnica nam odlicno sluzi ze 5 let, kupljena v Merkurju za okrog 250eur, je pa varianta, ki ni samohodna, saj smo se dovolj pri moceh. Frend ima tudi Alko/holno ene 5 let vec, samohodno, ki je v osnovi ene 50eur drazja in tudi nikoli ni imel nobene tezave. Priporocam oz. priporocava kar oba2.
Danes je tadrugi in zadnji dan, da pokoristim sluzbene nadure, pa se mi je sanjalo, da sem pomotoma vseeno prisel v sluzbo in biw tarca posmeha. Pravi podjeb party, klinc pa take sanje, hehe
Vcerajsnji sneg mi je rahlo prekrizal nacrte za danasnje hribe, ko koristim nadure in sem frei. Sem pa toliko bolj aktiven na kripto/borzah, kjer besno pritiskam orderje, hehe.
Kot so nekateri pisali po tekmi s sosedi, da ena lastovka žal ne prinese pomladi. Tekma z Rusi je sicer mene z igro kar navdušila, rezultat pač ne, Ciper pa ...
"Z našo novo smučarsko skakalnico sredi Ljubljane smo izpolnili dolgoletne želje ljubljanskih smučarjev." S temi besedami je takratni predsednik Smučarskega kluba...
Zmago nad južnimi sosedi sem si res dolgo želel in včeraj nisem pričakoval. Kdor premaga svetovne podpravke bi moral bit svetovni prvak? v tem primeru sicer ne, vseeno pa fantom KLOBUK DOL!
Danes dogovoril glavnino zadev glede nove zaposlitve, ki bo v kratkem nastopila, pri tem bo verjetno treba vpisati Podiplomca in ga v nekem doglednem cajtu pripeljat do konca.
Od veselja sem danes potem kar prebudil Z_ja iz zimskega spanja in pa zdajle dobim 1 fajn obisk
Aja, pa nov namizni racunalnik imam od danes in noro hitro obratuje napram predhodniku, huhu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prost: Moje dosežke v formuli ena se podcenjuje
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani