Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Tako pa bomo vedno morali igrati ?e proti sodnikom. Za primerjavo si lahko vzamete finalno tekmo med Rusijo in ?panijo, kjer sodniki skoraj niso nasedali teatralnim vlo?kom ?pancev, ki na terenu delujejo kot ene navadne padajo?e pi?kice in njihovi "nastopi" ter konstantna prerekanja s sodniki zgledajo za bruhat (zgled so zgleda fuzbalerji). ?e bi se na?i tolk prekregal s sodniki bi bili na eni tekmi ?e vsi izklju?eni zaradi tehni?nih napak.

Mislim, ?e je to ko?arka pol jo prec neham gledat in bil sem nadvse zadovoljen, da so jim Rusi zabili kol v tiste napihnjene arogantne riti saj si ?panci nikakor niso zaslu?ili niti naslova niti finala - s tako pussy igro pa? ne.

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ufff, ?e dobro, ker sem mislil, da je ?lo za slamo v glavi, tako pa je le slama na glavi...

vrtec na Slamnikarski ulci v Dom?alah,..je mel k?n let nazaj legendarno tablo na parkingu:

DOVOLJENO ZA VRTEC DOM?LE

Sj n? ne re?em,..shit happens,..ampak popravl bi pa tud loh no :D Morm it prou 1x pogledat ?e so ?e dojel in zamenal :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj, ?e ima? slamo na grbu je slabo? :whatever:

js mam pa? slabe izku?nje s tem grbom :P pa Markota mam vesele hecat,..no pa ?e k?nga :P

tko al tko se pod vsakim grbom najde k?n (tudi ve?) specialc...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

To,da stra?ijo se tebi samo zdi......se preve? v?ivi?! :P:hohoho:

ja sam res,..zdj k majo vreme,..in nam skoz strele sekajo u en drevo,..sm ugotovila da me je tud u rl groza neviht,..

zdj smo na dopustu in je u simska strela tre?la,..bogi reve?,..dobr da je pre?ivu,..ker je dedi?,..more nardit generacijo 6. :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.