Mislim da je bla tukaj tema o radarjih, kaznih in pritozbah.
No da povem kako so Hrvatje sedaj to 'popucal'
Domov dobis samo kazen in odlocbo. Kdaj kje koliko....nobene slike.
Ce hoces videti sliko se moras zglasiti na PP tistega okolisa kjer si naredil prekrsek. Na primer iz ZG v Split....
Ce se pritozis, gre zopet zadeva v sodisce tistega kraja, ce se pritozis, tudi na nacin, da v avtu nisi bil ti in se ne zelis izpovedati o vozniki, je obvezna osebna obravnava pri sodniku v kraju dogodka.
Ce placas takoj 2x manj, ce pritozba pade 2x vec....
Ljudje placujejo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem bil v Izoli,sem lepo kadil cigareto na klopci in me je son?ek grel,pol sem se pa ustavil na Uncu kjer je pa padal sneg.Prides nazaj v lj pa megla in dezevje noro
Le kaka cigareta je bila to....stirje letni casi?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vi opisujete tukaj TEORIJO, kako je pravilno vozit v kro?i??ih. PRAKSA je pa neki ?ist drugega in glede na to, da naredim 50.000 km na leto in videvam iz dneva v dan nebuloze po cestah, da me dobesedno srat prtisne (pardon mojim izrazom) se raje ne zana?am ve? na tole teorijo, pa? pa na svoj instinkt in mirne ?ivce. Folk ne zna prtisnit smernika, for fucks sake, kje mu gre zaupat, da bo pravilno peljal po kro?i??u, kjer rabi? ?e kak?no piko ve? v glavi...
Samo potrjuje? da vsak po svoje vozi, izvajanje teorije ne boli....
Recimo tako, da avtobus pregazi pol plo?nika s sprednjim desnim kolesom zato, da z zadnjim levim blatnikom ne drsa po tistem teglcu na sredini...
Pa tako, da moram z BTjko, kadar imam prikolico zadaj, dobro poni?aniti, da zvozim skozi brez da bi jahal robnike.
Potem se pa najde kdo, ki se usaja zaradi neuporabe smernikov. Ja pa kaj, saj ga itak ne vidi, ker je avto pod prevelikim kotom in vidi levi bok tistega, ki vozi v kro?nem kri?i??u...
Meni je jasno kaj je majhno krozisce, ni mi pa jasno zakaj takrat naj ne bi veljala ista pravila.....se lazje je ce je manjse oz ozje,saj ni moznosti vzporednih vozenj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani