Ni panike, X5 pol ni bil ve? vozen(vsi airbagi + odpovedala vas elektrika), saker pa ma povr?inske rane, ?e vedno pelje(srce ?e vedno bije ) in je na vseh 4h kolesih, gume cele, feltne cele, airbagi nedotaknjeni, hladilnika sta se mal "uscala", ?ez haubo ne vidim, lu? spredaj ena manjka, druga dela samo je zlomljena, skratka ni tako grozno za hitrost manj 20 km/h.
Bomo videli s sosedom pogledamo ka?ne so "skrite" rane ?e so. :ne vem:
Pa dobro potem ni panike! To kar si na?tel je kar ok ker juresov prvo post je zvenel kot, da je najmanj tvoj avto totalka in vsaj mene je kar zaskrbelo. Tako, da zame je tole malenkost in verjamem, da se bo po?timalo. Sploh pa dokler je avto vozen in ni cel zategnjen je ?e OK.
Sam da si OK....bogi saker, ?koda ker ni bil ta drugi avto Francoz....
A tole je samo FWD?... mal ?udna izbira glede na to, da ima 350KM :ne vem:
Je samo FWD ampak baje se pelje kot gokard. ?e navadnega Focusa RS sem gledal na Racelandu se je peljal kot po tra?nicah. Enostavno komaj verjame?, da je FWD, prez kakr?negakoli understeera prileti v ovinek, dvigne zadnjo ta?ko pa na polno v ovinek kot bi ?el po tra?nicah. Saj vem, da teorija je, da je ?e 200hp preve? za FWD ampak dokler tega ne vidi? na lastne o?i ne more? verjeti. Upam samo, da bom ?e kdaj tudi izkusil kako se pelje kaj tak?nega. Ali Focus ali pa Megane RS. Ajde ali pa Mazda 3 MPS ampak nekako dvomim, da se kosa z njima ampak to je moje osebno mnenje.
?uj simon a tis tut meu tak koda bi te komar pajsno? pa? rde? cca 0,5cm pa srbel?
Ja itak. TO ni panike. Panika bo, ?e bo? imel ?ez ?az okrogel flek. To, da te srbi in ima? rde?e okoli je normalno. Pa bolj se bo? praskal bolj bo rde?o, to bo trajalo nekaj dni potem pa mine.
Definitivno si mestni ?lovek razen, ?e Celje ni ve? mesto. Glede na to, da si po skoraj dveh desetletjih ?ivljenja prvi? fasal klopa si pa sigurno bolj mestn kot ne.
Qwerty ?e ho?e?, da te oreng krstimo imamo na enem travniku ob gozdu pomoje kar gnezdo klopov in te lahko peljem na sprehod. ?e grem tam mimo imam gotovo vsaj 2 na nogi v istem trenutku.
Sicer je pa tako glede te panike. ?e bo? fasal oku?enega in nisi cepljen ti pomoje ni pomo?i, ?e bo? razku?eval pa se matral s pinceto itd... ?e je pa neoku?en je pa to nekaj ?isto "naravnega" kot pik komarja.
Ja mene pikajo ?e celo ?ivljenje. Sem blizu hoste in ene parkrat sem v eni rundi fasal po 5 klopov pa nisem zganjal nobene panike ampak sem ga izruval kar z nohtom pa vozi mi?ko. In zaenkrat sem ?e med ?ivimi.
A to je tebe dejansko prvi? pi?il, da si tako analiti?no napisal ali kaj?
Podpiram blokiranje Youtube v slu?bi ampak zdaj so nam blokirali ?e proxy serverje, da niti preko njih ne morem kolegu pokazati en posnetek, to je pa vi?ek.
Bogi. Saj bi te pri?el pogledat pa nimam ?asa, saj ve?, kuća-poso-ku?a-fu?. Sicer pa verjamem, da tako hudo ti pa ni, ker ima? okoli same medicinske in naj te to dr?i pokonci. Tako in druga?e.
Ne baje ampak to kar je tako. ?e pri kmetiji slavnih sem od prve osebe sli?al, da pod xxx? (tromestna cifra) na dan ne gre notri. In ni ?el, ?ele kot rezerva je pri?el, ko so mu dovolj ponudili.
ja nc ni treba rect,sam naredi tko kot js kupis 225/40/18 pa mas mir,pa se cenejsa guma je..
Sam res. Najve?ji hec je, da celo moje 16ke (205/40R16) nisi nekaj ful cenej?e kot te 18ke. Bo treba zamenjat avto, ?e Focus RS mk1 ima to poceni dimenzijo, ki si jo napisal.
Pol pa nejbol, da si Simon izposod Skajlajna GTR-a od une tete
Ne rabm, zaupam Renoju. ?e bom ostal zadaj bom pa ostal zadaj. Naj se mu pa ne mudi preve? s sklopko, do spomladi bom tudi jaz mel nov avspuh pa ?e cheapiran bo.
?e mu da...komot
No comment.
Pa ne pozabt..Zekotova mazda je dol vrgla 340 konjskega audija, tko da se ni za hecat s to zverino.
?e ima Audi 340hp ?e ne pomeni, da je fajn in hiter avto. Vpra?aj Labija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani