@Alex tole tvoje etikiranje ljudi se vsaj meni ne zdi v redu. 😞 Kaj bo temu sledilo? Če si njihov šef, se boš do njih obnašal drugače, se jim maščeval?
Drugače pa a si videl, PM že vrsto let dela na temu, da reši zdravstveni sistem pred kolapsom. 🙃
To ni nobeno etiketiranje. Samo ugotavljam, kako kdo razmišlja in se vede. Pa nima to veze samo s kovidom. Bolj mislim na to, da ta človek, ki je okužil en kup ljudi v službi, še vedno trdi, da je to vse skupaj nateg.
Verjetno bi mu ti še vedno tako zaupal kot do sedaj? 🤔
Ne morem verjeti naslednjega. Sodelavec, ki je doma že tri tedne zaradi težjega poteka kovid bolezni še vedno objavlja na FB bedarije v stilu, da kovid ne obstaja in da je to svetovna zarota.
Temu pa res ni pomoči.🤪
Dobro, da je ta pandemija pokazala kdo je kdo tudi med sodelavci. 🤔
P. s. Poglejte si danes na, slo 2 ponovitev oddaje "proti cepila zarota" 😉
Lej, verjamem, da bodo necepeljeni veseli, da so se rešili. Folk po vseh FB piše, da se želi okužit, hahaha. Svet je šel u kurac. Ampak štekam.
Vtaknite si vi te trgovine nekam, ki bodo varne pred zdravimi ljudmi. Smešno mi je, ko se boste cepljeni začeli med sabo drkat kdo je koga okužil, haha. Nič slabega, ampak čist v tvojem stilu.
Pr nas na šihtu je direktor nabavil teste na pljunek, ki bodo služili kot samotestiranje. Nobenega pa ne misli silit v to, ker pravi, da nima zakonske podlage za to siljenje in se ne gre tega fašizma. Nisem đabe zvest temu podjetju slabih 12 let.
Bo prišel k vam v firmo kak inšpektor pa malo povprašal direktorja, kdo se je in kdo se ni hotel testirati. Pa bo veselica. 😊
Od jutri naprej je obvezen ptc za vse trgovine(živilske) v trgovinskih centrih. Sedaj bo obisk teh trgovin bolj varen, saj se bodo ostali, ki ne bodo imeli ptc ( ne bodo hoteli narediti) premaknili v manjše vaške trgovinice in sploh ne bo gneče v teh velikih trgovinah. 🤗
Pri nas je danes potekalo prvo "masivno" testiranje v podjetju. Sam sem prišel 15min pred začetkom, pa sem čakal 45 min. Bil sem v prvi tretini vrste. Vse to gre na stroške delodajalca. Me prav zanima koliko časa bo to laufalo.
Zato pa delodajalci zahtevajo obvezno celjenje za vse. Ne bodo oni nosili stroškov, brez skrbi. Po moje bo kmalu tudi to realnost.
Res je @Alextu se pa popolnoma strinjam s tabo ti kar ostani pri dvostavčnih odgovorih romančki so res preveč za tvoj razum lepo si napisal. Drugače pa ne bi bilo slabo da pogooglaš kaj sploh pomeni nebuloza da ne boš kar tako uporabljal tega izraza ker je fancy. Btw v slovenskem slovarju te besede ni tak da tam je ne išči 😀
Več kot dvostavčnih odgovorov itak niso vredne te vaše stvaritve. 🤣 V tej temi je bilo napisanih toliko smešnic in enih traparij s strani vašega mehurčka, da meni ni treba kaj dosti dodajati. 😉
V bistvu bi se morala ta tema imenovati "to je kr smeh". 🙂
Hahahahhahah, komedije. Ja nimaš kej. Pri nas na kolegiju so tudi sedaj malce obrnili zgodbo, češ da se bodo počasi najverjetneje tudi cepljeni primorani testirati za službo, ker tudi cepljeni širijo okužbe. Še 2 tedna nazaj, je bila to vroča tema, kjer so vodilni zatrjevali da to pa že ni res. Ah ja, ...kako je že en napisal - bili živi ,pa videli
Ne, pri nas so zaenkrat cepljeni še nedotakljivi. Je pa tudi res, da se je zadnje dni veliko sodelavcev odločilo za cepljenje. Videli so namreč, da je vrag vzel šalo in je trenutno pri nas okuženih,(obolelih) 10% vseh zaposlenih. 🙄
Tudi v Izolsko bolnišnico je baje vdrl kovid in je pravi kaos. Imam občutek, da bomo tokrat v tem valu mi na obali na udaru, ker smo prejšnje valove šli skozi relativno mirno. Veliko mojih sosedov, kolegov, znancev ima kovid. 😬
Lepo slišat, Alex. Sicer verjamem, da si mal zapretiraval v svojo korist, ampak vseeno sem vesel zate (resno).
Kar bi pa rad dodal še pa je, da ljudje še nikol prej nismo zbolevali in bili doma 3 dni v postelji, da se je telo samo pozdravilo. Od zdej naprej rabimo čimveč cepiv, da ne bomo nikol več bolani.👍
Aja, s ponedeljkom začnemo v firmi z kontroliranjem samotestiranja. Nič več na zaupanje ampak stroga kontrola. Anticepilci se bodo samotestirali v podjetju in ne več na domu. 😉
Pri nas v firmi danes + 3 pozitivni za korono. (2 necepljena + 1 cepljenen že pred petimi meseci ). Zanimivo, da ta cepljeni nima nekih težav, malo šmrca, medtem ko necepljena sta boga z temperaturo 39+.
Skupno trenutno = 9 okuženih ( 2 cepljena,7 necepljenih).
Tudi cepljeni se lahko okužijo? Jaz sem pa mislil, da smo cepljeni polbogovi.
Bom protestiral, kjer so me cepili, da mi izpumpajo cepivo nazaj ven. 🤪
Nisem nameraval odgovarjat ampak ko že pišeš o čem novem na mizi .....ti že več kot mesec dni nisi postregel z čem novim razen z tvojimi dvostavčnimi primitivnimi odgovori tak da najprej metlo v roke in pomest svoj prag potem te pa naj skrbi za drugega.
Raje dvostavčne in konkretne odgovore, kot nebuloze, ki jih stresate iz drugega mehurčki že od začetka. Nič konkretnega, sami članki FB doktorjev. 🤣
Sicer bi ti napisal kak romanček, samo to bi bilo že preveč za razumet. 😉
Tebi je izgleda izredno vsec, ker si jih pomoje potalal najvec, pa tudi dobil si jih verjetno najvec
Ja, je kar zabaven. Itak ne pomeni nič, tako, da nekaj jih daš, nekaj dobiš in je neodločeno. Ponavadi v tej temi en tabor deli te prste dol drugemu taboru. Pa, smo vsi srečni. 🤗
Hahaha @Alexpa prst dol no se vidi kako izobražen je ta sebičnež in škodoželjnež , ne vem kaj ga zdaj na laboratorijskem izvidu tak moti, ki ga recimo v državah okrog nas priznavajo kamor on rad pogleda kako in kaj.
Sorry, nisem niti bral, kaj si napisal. 😉 Evola, da boš zadovoljen. 👍
Večinoma ne berem tvojih postov, ker itak ne bo nič novega na mizi. 😉
Prejšnji teden sem srečal enega znanca inšpektorja in se mi je zdelo zanimivo, da morajo tudi drugi "nezdravstveni" inšpektorji v tem obdobju kontrolirati spoštovanje zdravstvenih predpisov. Torej inšpektorjev za kontrolo COVID odlokov je na terenu kar nekaj 100, kljub temu pa je možnost da ujamejo kakšnega kršitelja relativno majhna, a vseeno veliko večja, kot da zaradi cepljenja resno zboliš.
Pri nas je isto. Inšpektorica za varstvo pri delu , precej neugodna deklina, ima sedaj vse kompetence, da zašije kakega kršitelja kovid odlokov in mu prilepi kazen na licu mesta. Vrag je odnesel šalo.
Še en v nizu agresije necepilecev. Kdo je tu bolj agresiven? 🤔
Lepo te prosim, napiši še kaj več v tej temi kot pa samo enostavčne blesarije. Kot da prideš malce drek pomešat in pol greš. Kaj je to kak dvojni profil?🤔
Zelo je ironično, ja, sploh ker imamo zgleda necepljeni pomanjkanje IQ-ja, al kaj so že rekli po TV.💪
In kaj porečete na nove PCT ukrepe? @Alex verjetno skače do do stropa, a.😆
Pravilna odločitev. Upam, da bodo sedaj tudi inšpektorji bolj vestno in bolj pogosto opravljali svoje delo. Se je pa tole samotestiranje za necepljene zaposlene super obneslo in je pri nas že obrodilo sadove. Zelo v redu zadeva. Počasi se stvari postavljajo v pravo smer.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne...😊 V bistvu nimam veliko časa, ampak lahko delam več stvari hkrati. Na srečo. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani