Skoči na vsebino
Kava
Napisano
22 minutes ago, Bini said:

Ena na teden ni veliko, če Kozle odštejem..... :nevem:

Pr men je pomoje pepsi enkrat na 3 mesce 🙈

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja kolk hejta je dobil danes hamilton,..skor nekakšna črna pika, bo vsaj prvenstvo napeto,.. sam glede da je bil merc samo 3sec pred slabim ferrarijem se bi max odpeljal do zmage, če ne bi bilo incidenta

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano (urejeno)

Pozimi ja, je pa stanovanje ne hiša. Sem dal za december 2019 celo samo 41€, potem je bil januar 2020 se mi zdi mal več 77€(tle sm mel čez cel dan na 23 ker sem nekaj zašuštral urnik na toplotni) februar pa že nazaj na 59€

zdej kolk je za nekatere to drago oz poceni ne vem,.. meni se zdi vredu pri ostalih el. porabnikih ki jih mam

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pričakovan rezultat, zanimiva dirka, če se vodilni niso udarili je bilo pa v sredini veliko boja,..kako se je LEC prebijal iz zadnjega mesta naprej :o

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja na dirki se lahko marsikaj zgodi, par se jih zahakla odspredi,..nekdo ma dober štart pa si že na stopničkah

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Max kar suvereno, mam pa občutek, da Hamilton naredi letos ko so  spredaj praktično izenačeni malo več napak. Jutre bo spet boj med MAX in HAM ma pa RB prednost ker spet ni bottasa za krit hrbet Hamiltonu

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Kot sem dejal prihaja steza, ki odgovarja yamaham, vidim da je Markez vredu poštimal motor😂🙈,..spet padec, spet malo bolj fizično zahtevna steza pa je na 20mestu

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Mi mamo tudi althermo pa ni nič glasnejša od obične klime 🤔 drgač pa kalkor boš uzel bo na koncu precej boljše kot drva/plin/nafta ;)

do 15-20m ne bi smelo biti nobenih večjih izgub,.. je čisto v mejah normale

lahko tu pa dam mail od fotra za kako informacijo,..če bo prečekiral mail 😂 se pa bavi s klimatizacijo in ogrevanjem že 21let

ps: možnost je tudi zemlja-voda milsim da ti neke vrtine nrdijo globoke sam kolk se to splača se pa ne spoznam

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Zakaj bi pa moral met zunanjo enoto toplotne pred vrati? Je že res, da bo prišel baker+el skozi zid iz kurilnice ampak potem pa ga lahko napelješ kamorkoli kjer narediš fundo za toplotno,.. oče je v novi hiši ki si jo je zgradil dal notranjo enoto toplotne dol u klet zunanjo enoto si je pa montiru štuk višje za hišo kjer je naredil fundo :)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.