Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Da pohvalim svojo mazdo. Letos ?e imela tavelik servis na 240Kkm, sedaj pri 250Kkm pa ?e dokapitalizirana z novo sklopko. Glede na letos vlo?ena sredstva je sedaj 50% ve? vredna kar je zelo lep letni kapitalski donos. :bravo:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bi ?e.

Uglavnem, ?e bi Ivan ne blokiral reform, bi ne povzro?il padca vlade in bi bil l. 2012 zanesljivo novi mandatar. Basen o nadutosti je pou?na.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To kar si ti napisal je ekvivalentno temu da bi v primeru izvolitve sds+nsi imeli v solah verouk.

Ali pa ?e huje, obvezen jezik dalejn??ina :hudicek:

Ko smo ?e pri jezikovnih zadevah, najve?ji absurd je, da velik del najbolj zagrizenih slovenskih nacionalistov ne obvlada svojega materinega jezika. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zoki vam ?eli srećen bo?ić...

Tole je pa hudo zgodaj, po tanovem bo bo?i? ?ele 7. januarja :hudicek:

Pa ?e ?e vsi jutubate, bom pa ?e jaz. Upam da bo stvar ?pilala, v?eraj so jo za neki ?asa skinl z youtuba:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo to mazdo
Napisano

Bratec kupuje avto pa mu je padel v oko tale oglas: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5267475&show=1

A mogo?e kdo na forumu kaj ve o tem avtu, sedanji prodajalec je drugi lastnik, servisne knji?ice ne najde. A so imele takrat ?estke l.2005 kupljene v slo. ?e ksenon, tako kot je to navedeno v oglasu?

Lp

M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ma kdo iz LJ ?piralco
Napisano

?e spet jaz sramezljiv . Pri naslovu teme: "A ma kdo iz LJ ?piralco" sem prvo pomislil na tisto ?piralo kot kontracepcijsko sredstvo. A to je zdej nova moda na forumu da se pi?ejo dvoumni posti? :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

nasvidenje EU pozdravljena Mad?arska :(

V zgodovini ?e velikokrat dogodilo, da je kriza na vodilne polo?aje ustoli?ila diktatorje in dana?nji ?as ni ni? manj primeren za to.

Prav danes smo se s sodelavci pogovarjali o situaciji, ko nekaterim afere takoj odpihnejo glasove, medtem ko npr jankoviću in pa ivanu ne ?kodijo. Npr. Jan?a je za obnovo hi?e v poso?ju, iz prora?una ukradel vsaj dvakrat ve?, kot je Viriant ukradel za svojo "brezposelnost", pa mu to ni? ne ?kodi, medtem ko Viriantu mo?no. Zelo o?itno je, da je volilna baza nekaterih sestavljena iz razmi?ljujo?ih, medtem ko imajo drugi za volilno bazo "vernike".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOBILE
Napisano

Saj mi je nerodno in se globoko sramujem, ampak ko sem videl naslov KOBILE in pa ?e znakec za priponko zraven, sem pri?akobal povsem druga?en post :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mimo sem se peljal, saj te dostikrat vidim, da si kar priden, ali ureja? vrt, pere? avto (mislim, da tudi ta teden?) ali pa si nasploh kje okoli hi?e. :P

Nekam se pa? moram zate?i pred mojo zaj?ico sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A to si montiral v zgornji ?tuk zadnji?, ko si bil na unem malem balkonu na vrhu? :P

A si ti to sam vidu a ti je to povedala una na?a soseda ki ima center za spremljanje dogodkov in izdelavo informacij. :hudicek:

Ko sem v?eraj modificiral odtok scalnice iz zunanje kante in to po 10uri zve?er z vso razsvetljavo v slemenu, me je bilo verjetno videt tudi do vas :lol:

Ampak greje pa klima k pr norcih! :bravo:

Lp

M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je enkrat ena srna (na ?tirih nogah op. p.) malenkost zamudila in prbila z boka nekje za zadnjim kolesom. Ko sem se ?ez 10 minut peljal v obratni smeri, je ?e vedno bluzila tik ob cesti. Res nisem prista? teorije zarot, ampak, kaj pa ?e avtokleparji srne dresirajo? :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz sem s teboj! ?e mi gre kaj na jetra so pa vikenda?i, ki se preselijo v vas

Tud meni gredo na jetra vikenda?i. Kupi vikend na vasi potem pa naseli celo ?redo konj pa ?e ?tale nima.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ko je v?eraj pu?nik mrknu, je direktor aerodroma Skobir prijavil, da sistem instrumentalnega pristajanja sestavlja nekaj ra?unalnikov in lu?i. ?zmeden?:vskalo: Milim to me pa res razpizdi. Kako hudi?a je lahko nekdo direktor aerodroma, ?e niti najmanj?ega pojma nima kaj spolh ima na aerodromu. In jaz sem ?el neko? certifikate vlagat v aerodrom :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Virant: "Vrnil bom 1.285 evrov" - ta znesek je razlika med pla?ano dohodnino za njegove honorarje in prejetim nadomestilom za "brezposelnost". Kao da bo potem na nuli, da nebo obremenjeval prora?una.

Briljantna ideja! :bravo: ?e dobro, da je pla?al manj dohodnine, kot je prejel nadomestila za "brezposelnost". ?e pa bi bila pla?ana dohodnina ve?ja od pomo?i za brezposelnega, bi verjetno terjal, da dr?ava njemu pla?a razliko. Zaradi obveznosti do njegove dru?ine seveda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sode? po sliki :whatever:

raj? se ob albanski zastavi slikam :P:huh:

Ti kar. Ampak albanska nima ?ude?ne mo?i tako kot jo ima po prastarem verovanju ta na moji sliki. Se z njo pokrivam, ko grem spat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prav me bo? enkrat peljla tja, da ne bo? sam ti butalc pa da vidim kak?en ?ur je to. Aja, h kerim pa greva? :blush:

A kam da greva? Neumno vpra?anje, valda da k na?im :jupiii: . No, vsaj upam da ti si za na?e in ne za njihove.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To mora ?lovek ?ele bit butalc, da se udele?uje takih procesij in malikovanja vodij in strank.

Kaj ho?e? povedat? Da sem jaz butec? :Objavljena slika

Boss da ne bo? na pamet govoril probaj enkrat, bo? videl kako je to fajn. Nov? zal nehat. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Fizi?na pripravljenost pri alpinizmu je enako pomembna kot pri avto ?portu in enako ni odlu?ujo? faktor.

Ernestova izbira je bila domnevam da pogojena z njegovim pogledom na svet in njegovo "afiniteto do kvi", tako je pri vseh treh njegovih izbranih ?portih "?oga" igral?evo ?ivljenje samo.

Ampak men fuzbal ?e vedno ni ?ist jasen. Nekdo prete?e kar precej?njo razdaljo in pri tem skoraj spusti du?o samo za to, da bi dobil ?ogo. In ko mu to kon?no uspe, jo brcne stran ?zmeden? .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

No ajde pa nas razvetli kater ?port ?e je najbolj gledan brazveze, pa to ni? :whatever:

Mislim, glupo tale fuzbal :vskalo: . Ima? dvaindvajset ljudi ki se podijo za eno samo ?ogo ?zmeden? , zakaj se ne da vsakemu svoje pa bi bil mir.

Ernest Hemingway je prijavil: "samo trije pravi ?porti obstajajo: Bikoborba, avto dirke in alpinizem :bravo: . Vse ostalo so igre... :dudek: "

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

btw zakaj ima ena tako brezvezna stvar kot je fuzbal svojo temo na forumu. A se nebi bilo bolje pogovarjat o ?portu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prva izku?nja z iStop motorjem
Napisano

Sistem start stop dodatno pla?a? zato, da ti prej guzne aku, po mo?nosti ?tarter, za elektroniko pa takole guncanje napajalne napetosti zagotovo ni blagodejno. In potem je verjetno ekolo?ki prihranek enak potro?ku energije za izdelavo novega aku in kolikor predelava starega obremenjuje okolje.

Najbolj butast je imeti v avtu nekaj kar ti uturijo pa ne rabi? in ne uporablja?. Pri nas na ?ihtu je ena takih butastih 6.in 7. sede? v slu?beni Toyoti LC. Rezultat je vsaj 150l manj?i prtlja?nik, tam nekje 50kg te?ji avto =slab?i pospe?ki in ve?ja poraba, pa ?e prav zagotovo pla?a? ta dva zica pri nakupu, ni opcije brez.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.