Če kdo išče mini dragulje naj si ogleda hopr ali pa oin coin. Res micro marketi ampak potencial pa kot chainlink. Ne iti zdej all in ampak DYOR
Sam imam srečo da delam na tem področju in dejansko firma v času krize laufa kot še nikoli.
Je pa lepo videt ko enemu ki si zasluži uspe.
Menim da je ravno kripto ta ki nas lahko "reši".
Zmaj kar se tiče XRPja pa priporočam da prodaš - SEC jih pregleduje in če oznanijo da je security bo mega dump + lahko imaš probleme z našo davčno saj ne bo več kripto ampak finančni produkt.
Počakaj na kakšen skok in pojdi raje v BTC
Ja to vem, da še nekako najbolj "ziher" sta BTC in ETH, jasna stvar
Ta osel se je z leti zverziral in pridobil na modrosti ter postal zadovoljen z malenkostmi; npr. komad kupil po 0,35 EUR, prodal po 0,40 EUR in pri nekaj 1000 komadih je to več 100 eur dobička. Toliko o oslu in ledu z moje strani
Jaz imam letne (tudi Uniroyal kot Gelipter) in je odlična guma, če bo malo snega po tleh me tudi ni strah s temi gumami. Aja, avto je pa Korejc, ni Mazda
Obeta se odličen wikend, še 3 urce službe in potem, juhuhu
Ne vem ali se samo meni zdi, ali forum postaja nekako "čuden" oz. manj zanimiv, pa sem tule gor bolj ali manj aktiven od leta 2005. Lahko je to zgolj moj pogled, ko ga ne spremljam več tako podrobno in POZOR, nimam nikogar poimensko v mislih, da ne bo kdo česarkoli narobe razumel, v smislu "šimfanja" njega konkretno, itd.
So pa sicer tudi jebeni koronsko-kovidni cajti, tako da verjetno zato cveti tale tema KORONA, ki sem zdajle le pomotoma tole v njej napisal, ampak ko je to očitno postala najbolj aktualna tema celotnega foruma in to mi ni preveč všeč.
Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...
Odvisno tudi koliko je človek ambiciozen, da ne rečem DRZEN in si upa pogledati še kam drugam. Kako že pravijo; najkasneje na 5 let menjat zaposlitev. No, jaz jo raje hitreje in mi je prav luštno
Še 3 urce na delovnem mestu in potem se začne odličen wikend, izkoristite ga tudi vi!
Danes po službi kolesaril v fajn klanec, kasneje pa se lotil pospravljanja Z-ja, pri tem pa pomembna najdba; neka očala, ki niso bila med cenejšimi in sem jih pogrešal že od jeseni. Pa kovanec 1 eur sem tudi našel pod sedežem. Treba bit skromen in se veselit malenkosti; dinar na dinar, itd., hehe
Na Geckota mi je Pelko včeraj že letne gume namestil, klinc pa zimske. No in pa tudi Črnega zmaja sem maw zapelju po vasi na tako lep dan. Fajn doživetje, huhu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj to, kakorkoli danes je kar lepo zrasel in sem ga tudi odprodal po želeni ceni
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani