Jz se pa h Kimzlnu nagibam, ?eprov mi je Mek ful bl simpati?na ekipa kot rde?i, ampak sej ponavad se v prvi vrsti navija za ?ofija profija, pol pa ?ele za ekipo! :ne vem:
U?eri se mi je porodila ideja oz. loh bi se rekl da sm biv za moment jasnovidec in sm vidu natanko 2 dni vnaprej!
Kot prvo sm ugotovu da imam od vseh bab najraj mazdo. No in ker naj bi ?ov jutr na neko poroko (kamor zlo vrjetn ne grem), pol bi ?la v tem primeru z mano mazdurina kot spremlevavka!
Pol bi me pa tm na poroki vsi spra?val in komentiral da kje mam pa punco, pa bi odgovoru, da zuni ?aka, pol bi te?il, da naj pride not, pa bi jim jz razlo?u da ne da je tok srame?liva, pa? pa da je pre?iroka, preglasna in da v moji dru?bi ponavad ?ist preve? popije! Potem bi dodav, da enkat ko se je kolega (mazdohist) nanjo total raspizdu, jo je nabov in to tok mo?no d se ubo?ica ?e dans komi premika. No kar pa je najhuj, da jo vsi nadlegujejo in ?latajo (?altajo) tut v moji prisotnosti in da zato ne ?eli notr pridt, ker bo sicer obup.
Kva bi me vsi in pa
No upam da se je useen dobr sli?ala tale moja domi?ljijska prigoda!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke kolegu s Hrva?ke!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani