No, danes smo pa še zadnjič šli "po špežo" čez v Trst po starem. Bilo je nabito polno naših, ki so pohiteli, preden italijančki naredijo zadevo po svoje. V pogovoru je bilo slišati naše ljudi v stilu to je to, hvala lepa pa nasvidenje. 😉
Ne vem, ali je za se pohvalit ali za se potožiti. Danes smo malo na zasluženem dopustu.🤗 Sem mislil iti s kolegoma na Krvavec, a sem si v torek pri teku pretegnil mišico na nogi. Mislil sem, da bo do danes bolje a ni. Tako, da bom kljub današnjemu lepemu vremenu in obilici snega lepo doma. 🤔
Da pohvalim Mickobušija..... 😂(službeni) Po snegu gre odlično, prav občutek nadzora imaš po tem južnem nespluženem snegu. Ko že misliš, da ne bo šlo pa še vedno gre....
Verjetno je novi ASX boljši in predvsem lepši... 🙃
Bil sem že na 4 njihovih koncertih plus 2 x na samostojnem Milles Kennedy- jevem. Junija, 23.06.2022 grem zopet v Bologno na njegov samostojen koncert. V živo so še boljši kot na ploščah.
Ok vzamem nazaj... to je bilo res preveč provokatorsko z moje strani. Bolj me žalosti dejstva, da tako Janez kot tudi ti Alex v neki fazi povlečeta karto o slabše izobraženih, če ne tulimo v isti rog. Jaz recimo niti ne razmišljam, da bi komu očital, da je intelektualno podhranjen, če ni seznanjen z določenimi informacijami. Lahko, da ga pač samo ne zanimajo, nima časa, vseeno mu je, ampak to seveda ne pomeni, da je karkoli narobe z intelektom. Samo ne more mi pol en tole naprej metat, če pa mene take zadeve zanimajo in si preberem marsikaj na različnih koncih. Ja mi pobere nekaj časa ampak mi razširi obzorja. Mogoče pa tud malo pomaga, da je recimo brat študiral mikrobiologijo in da lahko še kako zadevo z njim predebatiram.
Še enkrat, sorry Alex ker sem te zvlekel v tole...
Ni problema. 😊 Saj vem, da velikokrat pretiravam in tudi glede intelekta imaš prav. Pač enih nekatere teme oziroma stvari ne zanimajo. Bi pa res rad, da me ne vlečete za jezik v tej temi, ker ne mislim več debatirati.
@Alex, kako je bilo z KIO? Malo poročaj....verjetno še slabše kot Toyoto😄😉 ..tile elektro motorji niso ravno posrečeni, se strinjam...
V bistvu nisem še šel na testno vožnjo. Zaenkrat je ta najmočnejša na voljo le v Lj in Mariboru. Ko se bo prijavilo dovolj kandidatov za testno vožnjo na obali, jo bodo pripeljali dol in nas bodo obvestili.
Alex ampak ti pridno sodeluješ v takem tipu komunikacije. Razlika je le v tem, da ti prefinjeno etikiraš ljudi, jim pripisuješ značilnosti, ki sploh ne držijo zraven ji soliš pamet in jih ne jemlješ kot enakovredno sogovornike, ampak se takoj postaviš nad njih in vsako njihovo izjavo pospremiš s primerjavami, ki sploh ne držijo le zato, da bi jih prikazal kot bedake.
A misliš, da ljudje tega ne vidijo, kaj počneš? Razlika je le v tem, da pač odreagirajo z direktnimi žaljivkami, kar v enem postu izpade zelo nekulturno in primitivno. Kdor pozna celotno sliko pa pač do neke mere razume, zakaj do tega prihaja.
Sicer zdajle tudi jaz sam izpadam pokroviteljsko, ker ti pišem levite, ampak to ni v tem, da bi te izobraževal kako in kaj, ker do tega moraš priti sam. Sem pa prepričan, da tudi tebi ne bi bilo všeč, da bi konstantno ti nekdo direktno ali indirektno dopovedoal, kakšen bedak si, ker si se cepil, ker verjameš pokvarjenim politikom, ker se ne obnašaš odgovorno in skačeš naokoli namesto, da bi skrbel za čim manj druženja in možnosti prenosa virusa, itd.
Ampak, saj tudi ostali "anti" lepijo tu v tej temi razne članke dvomljivega izvora.
In to stalno poudarjajo o podkupljeni zdravnikih in politikih, o zarotah.Enostavno ob takih neumnostih ne morem biti tiho. In če napišem, da so anticepilci-anticepilci, ni to nič kaj tako žaljivega. V Avstriji, Nemčiji in Italiji jih tako "uradno" imenujejo tudi na televiziji.(antiwax) Če meni nekdo reče, da sem "cepljen" mi je to v ponos in nimam namena tistega, ki mi to reče, žaliti.
Boss, poznava se tako prek tega foruma in tudi v živo in te zelo spoštujem. A v vseh teh letih se nivo komentiranja z prihodom par osebkov ni tako nizko spustil. Pa smo se vedno tudi prej zbadali, v"časih je bila debata tudi že na meji okusnega, večkrat nismo bili enakega mnenja (takrat največkrat zaradi politike😊) a žalili se tako, kot nekateri osebki tukaj, nismo nikoli.
Pačeni enostavno ne prenesejo nasprotnega mnenja in takoj izbruhnejo. Verjamem, da jim je to težko, a tukaj nisem jaz kriv. Če ne komentirava jaz ali Bini v tej temi, je totalno mrtva pravzaprav je one-way diskusija. Tako, da meni je itak vseeno, če ta tema obstaja ali pa tudi ne. 😉
So ljudje ki so šli zaradi Alexa iz tega foruma. Dober forum je, vendar tudi jaz zaradi Alexa in samo zaradi Alexa razmišljam o odhodu od tu. Pa naj bo samo stara garda tu. Pa ne bom taka rit kot Alex in se prijavljal pod drugim imenom. Dejstvo je, da je Alex SLAB človek. ZELO SLAB človek. POKVARJEN V DNO DUŠE. Provokator in egoist. Pa narcis...
Nima smisla.
Kdo pa, si ti, da boš odločal, kdo je kdo. Imaš srečo, da sem kulturen in se ne spuščam na tvoj nizkotenin žaljiv nivo komuniciranja Če ti ne paše, lahko greš. Nobeden ti ne brani. Tukaj nisi pod prisilo. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za nas z obale se ne spremeni nič. Vse ostaja enako kot prej.
Brez testiranja za nas, ki smo cepljeni.😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani