Mene pa ne prepriča to fitness kolo za to kar rabim, tko da bom malo poguglal za hardtail, pa se odločim. Jaz sem imel oba brez in z vzmetenjem in mi je slednji bolj pri srcu.
Jst iščem nekaj za po makadamu in cestri bi rekel kar 50/50 ,.. tko da se nagibam k MTB pa da mi dajo gor bolj cestno naravnane gume tolk da lahko še makadam "preglodajo"
Malo več kolesarim zadnje čase pa malo raziskujem po internetu, zame definitivno samo prednje vzetenje, ža si kolesa nikoli nisem kupoval pa sem čisto ven iz tega(trenutno kolo ki imam sta mi starša kupila v srednji šoli :D)
Sem pogledal na graf porabe elektrike na toplotni črpalki, je bil največ razlike kot pričakovano v aprilu in nekaj minimalne razlike(več porabe) med ostalimi meseci, je pa res da sem si letos naštimal da mi prej pojača gretje ker prej prihajam iz dela domov
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Isto lahko pokažeš kašno slabo zrihtano mazdo pa napišeš, da je smešno za ta razred
Popravljeno od TiEnPovezava za deljenje
Deli na druge strani