Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je NevLado napisal:

Kaj je blo z bejbo, a ni šlu skuzi? :huh:

Jutranja utrujenost kot posledica, ostalo še kako štima, hehe

Danes potem kar uspešen ponedeljek za mano in uteži sem malo povečal težo v domačem fitnessu, juhuhu

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rdeči, beli ali črni, magari rumeni, kakršnikoli že ste, danes nujno ven na ZRAK, po možnosti v družbi :)

Zdele še kosilo, potem pa primerno današnjemu dnevu in na izlet; ena frišna beyba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 30 minutami je Nejc1986 napisal:

Jaz sem pa bolj med individualisti... Ne maram nekega skupnega kofetkanja, na službene zabave ne hodim, malicam sam (ali max v dvoje), small talk o bedarijah me ubija. Ko je gneča v skupnih prostorih si naredim kavo in jo spijem zunaj (skrit nekje). Baje je to znak nadutosti,jaz pravim introvertiranoti.. Mene pač šundr preprosto nervira in se raje umaknem. 

Saj se je večina že navadila in potem raje prinesejo kavo še zame in rečejo "na, k vidim da še nisi spil kave, jaz se pa raje umikam". Jaz se pa malo neumnega naredim, češ "o  čem govoriš". 

Eee, ko pa na vsake kvatre delam s kom, s katerim se ujamem na prvo žogo, je pa zajebancija in smeh, da ostali samo gledajo kaj je narobe. 

Je pa res;kljub temu da nismo neki strasni prijatelji, znamo vedno stopiti skupaj... V parih urah smo za sodelavko zbrali 3x več denarja kot je potrebovala zaradi neke nepredvidene nujne situacije. 

Verjetno je to del moškega kolektiva; znamo se sterati v 3pm,zna tudi kaj po tleh odleteti, ampak na koncu si krijemo hrbet tud  če nismo frendi. Meni to ustreza bolj kot kavice in zabave. 

Nejc, vidiš tule sva si živa in maksimalna razlika (zato tudi navijava eden za rdeče, drugi za srebrne, ki so zadnje čase črni v F1), najbolj uživam v druženjih, pa da jih še sam organiziram (ko se drugi nihče ne zgane in čakajo name), razne žurke v moji rezidence, športne piknike, planinske pohode, kako nočno sankanje, ko osamljenim in nesamozavestnim frendom rihtam kakšne punce in sklepam kdo bi karakterno komu ustrezal. Enostavno takšen sem, pozitivc :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Šef osnoval delovno skupino, ki jo bom jaz vodil, v njej pa 2 kolegici, precej mlajši od mene, s katerima se odlično razumem in vladata dobra komunikacija ter sproščeno vzdušje. Boljše ne bi moglo bit in uspeh tudi ni vprašljiv! :)

(ostalim na oddelku gre precej v nos kako se razumemo in da smo dobro razpoloženi ter si medsebojno vzajemno pomagamo, te fovšije jaz enostavno ne bom nikoli razumel, groza) :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Nekaj sem slišal, da se BTC sploh ne da več rudarit (ali pa ETH, da ne bom narobe trdil), nekako v smislu, da imajo Kitajci in Korejci celotna "rudarska združenja" in takšno opremo, da ni niti najmanjša verjetnosti, da bi nekdo rešil uganko pred njimi in bil za to rešitev potem nagrajen. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Preživel odličen wikend in pa kar sem najbolj navdušen, da sva včeraj s prijateljico našla novo sankaško progo (v moji občini, povsem na meji; Črnivec parkiraš in potem s sanmi proti Kašni planini). Noro dobra proga, PRIPOROČAM! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.