Ampak vseeno je Kitajski z na?rtovanjem demografskega prirastka oziroma upada uspelo nekako dr?ati normalni ?ivljenski nivo. Indija po drugi strani tega ni uspela in ?edalje bolj tone v rev??ino.
Res je. Kitajci so med drugim tudi ustavili/zni?ali rast svetovne populacije, le zakaj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na Irski (Irskem?) se ze nekaj casa ukvarjajo s tem vprasanjem, progresivci proti vernikom; katolikom. Ceprav Irci so hecni in se konstantno tepejo za stvari ki jih je vecina narodov uredila po mirni poti. Mediji imajo kost za glodat (na dan prezivim vsaj 10-15 min na bbc news in ni tedna ko se ne bi omenjalo te teme & Irske), kleni katoliki se lahko zvecer v gostilni trkajo po prsih kako so spet resili par zivljenj, nasrkajo pa zenske ki hocejo sprejemat odlocitve glede svojega telesa. Ambicije zensk v 21. stoletju gredo res preko vseh meja, ane?
Zgodaj je se (zame) in nisem ziher ampak...to je sarkazem ane?
ne ni
In any case, China is now well below 2.1, the rate needed to maintain a stable population, and it is looking more like Western Europe in this regard every day.
Najbolj me pa razkurijo tisti, ki sploh ne preberejo mojih objav, pa mi odgovarjajo!
Odgovor si lahko preberete v drugem stavku moje prve objave na to tematiko. Je pa na tej strani pod ?tevilko 1304...
Tole misli? in ja sem prebral
Te Tar?e sicer nisem gledala, bi pa vseeno povedala svoje mnenje. Pri vsem napisanem pa ena pomembna predpostavka: to moje razmi?ljanje je napisano za "normalne" primere, ne za primer, ko je ogro?eno zdravje ali ?ivljenje ?enske!
Jaz mislim, da bi morali splav enostavno v celoti prepovedati. To je precej grob in povsem nepotreben poseg v ?ensko telo. Nepotreben pa predvsem glede na to, v katerem stoletju smo - in smo vsi dovolj osve??eni glede splolnosti, pa tudi glede kontracepcije, ki je v tem stoletju zelo kvalitetna, zanesljiva in predvsem dostopna. Saj ni treba ni? ve? kot samo sko?it do najbli?je bencinske ?rpalke, ki je odprta pozno v no? - ?e se ?e prej ne pripravi zaloga iz kak?ne lekarne.
?E ENKRAT NEKATERE ?ENSKE NE ODLO?AJO O TEM KAKO JIM NAREDIJO OTROKA PROTI NJENI VOLJI, splav ni samo za takrat ko dva ne misilita o kontracepciji......ni ves svet tako popoln, da se dva odlo?ita za otroka, oz sta na?gana ko ga delata, to je druga oblika odgovornosti oz izbegavanje le te.
Poseg v rtelo? samo spro?ijo in gre voda in kri iz telesa, ni to neko srednjeve?ko paranje trebuha
In kako misli? lo?evati normalne primere od nenormalnih? Bo treba o?ete, ki so bili romanca za eno no? poimenovati tudi za posiljevalce? To mora biti pravica odlo?itve ?enske.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Enkrat davno sem gledala en film, kjer je en fantek imel nadnaravno mo?, da je videl umrle. In potem ga najde en psihiater in se z njim pogovarja in tako naprej in na koncu filma se izka?e, da je pravzaprav tudi on mrtev, ker ga ?e na za?etku filma nekdo ustreli in da lahko komunicira s tistim de?kom zato, ker tisti de?ek pa? vidi mrtve...
A mogo?e kdo ve, kateri film je to. Kak?en je bil naslov?
normalno da ?esti ?ut, the sixth Sense, google takoj pove samo da vpi?e? boy see dead people movie al pa Bruce Wills dead people ...
Gnila dirka ampak cestitke mm. Najmanj na tleh celo sezono; se mu je obrestovalo.
Upam samo da sedaj, ko je opravil svojo 'dolznost' (gledati veliko sliko in ne poskusit zmagat za vsako ceno na vsaki dirki) lahko do konca sezone fura bolj balls to the wall da bomo spet gledali 93 kot ga imamo vsi najbrz najraje.
Kot da zadnji dve dirki ni, ?e posebej ko je vrnil prehitevanje takoj Rossiju, tam je ?lo za milimetre (dejansko je imel Rossi ve? za izgubiti ?e se se sesujeta med dirko)
, pa danes pred ovniki ni slajdov? Enostavno pa kot sem rekel Honda ne obrablja gum, poglej si slow mo kamero 4 kroge pred koncem, na Marquezovi prednji gumi niti malo sledi obrabe, medtem ko sta Yamahi bili ?rtev totalno izrabljene prve gume, Rossijeva zaradi bitke z Marquezom in Lorenzotom ?e v prvih 10 krogih.
Ravno to je voda na mlin letos Rossiju ki ima v teh pogojih veliko bolj?i ob?utek kot Lorenzo. Lorenzo potrebuje 100% material in pogoje.
V glavnem upajmo da bo v 2017 bolj enako, na za?etku sezone je dominirala Yamaha, potem pa Honda, ?e Crutchlow s hondo je v mokrem in suhem ujel Yamaho.
Sicer pa SUZUKI!! Gremo na?i
Letos ni vpra?anja, bil je stalno pri vrhu in konstanten, Yamahe preve?krat v pesku, v sezoni kjer je 8 zmagovalcev je v bistvu ?telo to kdo bo manjkrat brez to?k. MArquezu lahko samo ?estita?
Je pa to sedaj bad za konec sezone (za gledalce)
Komentatorja sta pa ?isto za svetm, stalno poudarjata da je MArc na slab?i Hodni, medtem ko cel motogp svet govori da je v polovici sezone Honda naredila ogromen korak naprej, manj tro?i gume, ima ve?jo vodljivost...dokaz je tudi to da je zadnja zmaga Yamahe letos junija v Kataloniji Rossija, ostalo do danes 7x Hond, 1 x suz, 1 x Duc...
Mi smo pa sedaj vsi razen mene slu?beno na telemachu. 4? na mesec pa je notri ?e 500MB, deluje pa bolje kot Telekom, primerjam na poteh, ?e v LJ in okolici imam sedaj velikokrat EDGE....v avtu pa je zelo te?ko poslu?ati internetni radio, stalno ven me?e, medtem ko se pove?em na ?eninga s telemachom pa dela lepo....
enako kot Jest (saj si mi ti poslal se mi zdi), in je uspelo.
Citat
Vozilo je imel v uporabi moj bli?nji, zoper katerega pa se ne ?elim izpovedati in se pri tem sklicujem na ?etrti odstavek 29. ?lena Ustave RS in odlo?bi Ustavnega sodi??a iz leta 2008 in 2009. Vozilo je imel v uporabi moj bli?nji, zoper katerega pa se ne ?elim izpovedati in se pri tem sklicujem na ?etrti odstavek 29. ?lena Ustave RS in odlo?bi Ustavnega sodi??a iz leta 2008 in 2009.
Ustava je le nad zakoni, a ni tako?
Od kje vam ta ideja, da v primeru neznanega voznika kazni ni potrebno pla?at? Tudi ?e gre za slu?beno vozilo, v tem primeru nastrada podjetje. ?e sam ne zmore? dokazat kdo je v doti?nem momentu vozil avto in ne po?lje? njegovih podatkov, potem bo? kazen pla?al ti, ker je nate napisan. Da firma ne more dokazat kdo je voznik je bedarija, ker naj bi se za slu?bena vozila uporabljali potni nalogi mar ne?
od trenutka slo ustave in velebriljantnega zakona, da so osebni podatki drugih oseb zaupni, kar pomeni, da jih 'ne sme?' posredovati
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gremo na otvoritev zimske sezone
Povezava za deljenje
Deli na druge strani