Al ima? odprt sesalni ali pa izpu?ni ventil pri vsaj enem cilindru. Potem je pa samo vpra?anje, ?e se bo nakapljalo ?ez loputo plina in ostale odprtine vanj.
Je pa tole res sranje. ?e nekaj dni in bo poplava (hmm, ni bila namerna besedna igra ) avtomobilov na avto.net. Dilerjem se bo pa smejalo. Malo spucajo za prvo silo potem pa, ?e ?ez pol leta vsi senzorji, le?aji in elektronika crkne.
Notpadu Lajc je bil za en k***c. Ene par ske?ev je bilo sicer OK pa par gostov (Trontelj, Rifle ). Unega Aurisa je mogla sre?na nagrajenka na pol razbiti "za foro", zbila mu je ogledalo, prednjo lu? in celo sprednjo ?ipo. Tko, ker se jima je fajn zdelo.
Ne, neki bolj?ega, ja?ek v gara?i je povezan z greznico in v?eraj je bila tam dobra 2kvadratna metra velika lu?a. Ampak to, da imam avto zunaj, da se mi v gara?i nebi osmradel res ni nek omembe vreden problem v primerjavis stvarmi, s katerimi se trenutno ljudje ukvarjajo drugje.
Upam, da ti je kak kmet s cisterno iz?rpal vodo. V sosednji vasi, v Soteski je nekomu zalilo klet in je zalaufal cisterno in gasa. Ne vem, ?e pozna? Serju?e ampak tam pri Mlinarju jim pa krave pomoje skoraj plavajo, oziroma imajo vodo v hlevu.
Tale slika je od v?eraj ampak ko gledam ?ez okno je sedaj ?e ve? vode. Una hi?a za koruzo je tista, ki je sedaj v bistvu na vodi.
1. ?e v prihodnje ne bomo uspe?ni, lahko tvegamo poraz. Dan Quayle, biv?i ameri?ki podpredsednik v ?asu Busha starej?ega
2. Imam svoje mnenje, trdno stoje?e mnenje, vendar se z njim ne strinjam vedno. George Bush ml., biv?i ameri?ki predsednik
3. Svet je bolj tak?en, kakr?en je zdaj kot pa je bil prej. Slavni general iz druge svetovne vojne in poznej?i ameri?ki predsednik Dwight Eisenhower
4. Queen Elizabeth Taylor! Pozdrav Banharna Silpa-Archa, tajskega premiera britanski kraljici ob sprejemu v Bangkoku
5. V Iranu nimamo homoseksualcev, kakor jih imate vi v ZDA. Govor iranskega predsednika Mahmuda Ahmadined?ada na ameri?ki univerzi Columbia
6. Nikoli ne bi pristopil k ?enski, ki ima majhno oprsje! Bill Clinton v zagovoru na obto?be, da je seksualno nadlegoval Kathleen Willey
7. ?ivljenje je postalo lep?e, bolj zabavno! Stalin konec tridesetih let prej?njega stoletja, ko so bili njegovi pogromi proti sodr?avljanom na vrhuncu
8. Na?i sovra?niki so inovativni in obdarjeni z viri, tako kot smo tudi mi. Nikoli ne nehajo z odkrivanjem novih na?inov, s katerimi bi lahko prizadeli na?o dr?avo. Tudi mi ne. George Bush, v Washingtonu, 2004
9. To je velik dan za Francijo! Ameri?ki predsednik Richard Nixon na pogrebu francoskega predsednika Charlesa de Gaulla.
10. Do sedaj sem obiskal 57 zveznih dr?av. Mislim da mi je ostala le ?e ena. Barrack Obama med volilno kampanjo v Oregonu
11. Lahko se pohvalimo tudi z dose?ki. Rev??ino nam je uspelo enakomerno razporediti po celotni dr?avi. Nguen Co Thatch, povojni vietnamski zunanji minister
12. ?ez vikend sem bil v Nem?iji in nem?ki predsednik Putin je udele?ence konference nagovoril z enim tistih govorov iz hladne vojne. Republikanski Senator John McCain med svojo predsedni?ko kampanjo
V soboto bil na drift challengu, v nedeljo pa sem ?el ?ez Italijo, Mangart, Bovec, mimo trdnjave Klu?e, in ?ez Vr?i? in je Francoz zdr?al, njegove bremze pa tudi.
Hmm sam nisem razbral kdo izmed niju je pripeljal nasproti in kdo je vozil za tovornjakom. ?e mene vpra?a? je po?kodbe glave utrpel tip v 206ki. ?e nisi privezan ti pa airbag zlomi vrat. ?e ti zlomi nos ali malo ope?e dvomim, da si potem v smrtni nevarnosti. V glavnem grdo vse skupaj.
Tisto z unim, ki je pobegnil nakar so pri?li policisti in je klical 113 in ?el (sam?) nazaj na prizori??e nesre?e pa pomoje razumejo samo avtorji ?lanka. Sfalirani ?tudenti.
Ja tale nesre?a je res bedna ja. Predvidevam, da je te?je po?kodbe glave fasal un v 206CC ko je zalomilo streho. Mazda 6 pa ne vem, zadnji konec je sumljiv, sli?i na kakega Mondeota.
V vsakem primeru pa ?elim tem ljudem samo najbolj?e.
Hja kaj pa vem. Sam nisem dosti na AC sploh ne ob rush hour. Tako, da mi 120-130 na tempomatu kar lepo laufa, ?e je treba ga pa nahodim ko koga prehitevam. Pa ?e tako sem opazil, da ?e se peljem 130 sem dostikrat med najhitrej?imi in sem lahko skoraj ves ?as na prehitevalnem.
No zdaj se pa ?e posplo?uje. Eno je korpupcija, drugo je pa ?ejkovo darilo. On ni podkupoval policaja naj mu ne vem kaj zrihta ampak mu je na koncu velikodu?no stisnil nekaj denarja. Svaka mu ?ast! Me zanima kaj bi si mislil, ?e bi vedel kako sranje bo s tem "drobi?em"? Lepo je, da se upo?teva pravila ampak ko bi bilo vedno tako bi bilo tudi fajn. Tako so pa (predvsem) novinarji naredili samo sranje ?eprav tole bi pa tudi jaz pometel pod preprogo ker ne gre za tak ?kandal kot se ga prikazuje. Ne vem no, grdo se mi zdi, da bo pa zdaj ?el denar dr?avi. To je tako kot bi prijazen stric dal otroku denar mami bi ga pa vzela "?e? nima ga kaj imeti saj mu jaz dajem ?epnino".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Al ima? odprt sesalni ali pa izpu?ni ventil pri vsaj enem cilindru. Potem je pa samo vpra?anje, ?e se bo nakapljalo ?ez loputo plina in ostale odprtine vanj.
Je pa tole res sranje. ?e nekaj dni in bo poplava (hmm, ni bila namerna besedna igra ) avtomobilov na avto.net. Dilerjem se bo pa smejalo. Malo spucajo za prvo silo potem pa, ?e ?ez pol leta vsi senzorji, le?aji in elektronika crkne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani