Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

Uživaj na Gorenjskem.... 👍

Jaz pa za en teden na Hvar, da si malo noge pretegnem in pogrejem kosti za zimo.... :vesel:

Gremo na Gorenjsko in drugi dan še na tolminska korita. 

Jaz imam morja in plavanja za letos dovolj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 4 minutami je robertk6 napisal:

Lepo si opisal glavnega med njimi , ki na vse kriplje prepričuje o cepljenju......g. Krek🤣

Ok, se strinjam. 

Zares je pravi  biser ga poznamo v Kp še od prej. Njega bi morali prvega zamenjati. Tip res ne daje nekega zaupanja v zdravnike. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Tri petkove so že stekle:bravo: lep vikend vsem.

Enako. Bo kar pester in produktiven glede hribolazenja. Že komaj čakam, da se malo shladim na Gorenjskem. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 37 minutami je Janez007 napisal:

Katerikoli strokovnjak bi na Tarči zagovarjal cepljenje, bi ga @Boss tukaj zmlel v prah, če drugače ne z "bebčkom". Z @Alex sta si v tem zelo podobna oz. podobna "našim" najbolj nekulturnim čivkačem (žal nekaterim najvišjim predstavnikom), ki zastrupljajo naš prostor, kregajo, razdvajajo ljudi, ....  Ampak oni imajo vsaj kaj od tega - nagovarjajo in krepijo svojo volilno bazo, enostavno po šolskem učbeniku, kako osvojiti  in obdržati oblast.

Mi pa se tukaj kregamo, zakaj? A ni namen tega foruma, da kot lastniki in ljubitelji Mazd širimo svoje avtomobilske izkušnje, si med seboj pomagamo, sodelujemo?

Pa, saj se ne kregamo. Kot sem že enkrat napisal imamo takšen hudomušen stil pisanja, prcanja, hecanja, podajanja raičnih stališč in pogledov (Alex vs Boss) že od samega začetka tega foruma . V debatah so aktivno sodelovala takrat tudi dekleta - mazdašice, katerih pa na žalost ni več na spregled. 

Zadnje čase pa  v debatah sodelujejo  člani z novejšo letnico pristopa na forum, ki vse preveč osebno jemljejo in takoj začnejo s kreganjem. Včasih je tega bilo manj. 

Meni je prav vseeno, če kdo reče, da so vsi v vladi pacienti. Ali pa, da se ne bo nihče več cepil. Njihova stvar. Bom pa vedno prilepil link, ko bo govora o kakem agresivne delovanju, pa naj bodo to cepljeni ali anticepilci. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 minutami je sportman333 napisal:

To je pa vrhunsko, pa obdelaš vse , tudi spoje (odstranis t.i.prah rjo ob vratih oz.npr.notranjih /spodnjih straneh vrat), kamor z polirko ne prides (torej samo rocno).

Ja, še vedno je nekaj ročnega dela. Predvsem krivine, kjer ni dobro preveč s polirko šariti, ker je tanjši sloj barve in laka. 

Nisem pa še vsega dokončal. 

Prav te stvari, ki jih omenjaš, še pridejo na vrsto. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Danes sem imel tri ure časa in sem se prvič lotil poliranja avta z novo polirko. Moram reči, da je vse enostavno in delo z polirko  je pravi užitek. Tudi rezultat je na koncu vrhunski. Predvsem pa roke ne bolijo. 🤗

IMG_20210909_193328-01.jpeg

IMG_20210909_193232-01.jpeg

IMG_20210909_193246-01-01.jpeg

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Alex ne verjame vsemu… samo tisto, kar se njemu zdi, da je prav… Recimo ne verjame pooblascenim servisom za Mazdo…  verjame pa nekaterim zdravstvenim strokovnjakom…predvsem tistim, ki so politicno nastavljeni… verjame trenutno vladajocim politikom… nevem pa, ali verjame tudi v bozicka, dedka mraza in ostalim podobnim… ;) 

Skoraj povsod misli, da ga hocejo samo na suho nategnit… edino kot ze receno, verjame vladi, njihovim strokovnjakom, njihovimi ukrepi in globalni farmacevtski “covid” industriji… 

Ali sem zadel? Sem si zasluzil “prstdol” od Alexa… in mogoce se od Binija? ;) Ali sem napisal eno veliko traparijo?

He, He, Jest ne pozna Alexa. 

Mu bom jaz v njegovem imenu razsvetlil malo obzorja. 🤗

Alex je lukav, malo provocira v tej temi, da vsi takoj v luft skočijo, Alex še v življenju ni volil sedanje stranke na oblasti, v bistvu ni volil nobenega, ker si nobeden mojega glasu ne zasluži. 

Alex je aktivni  krvodajalec, kri je dal že 52 X, je tudi sindikalni zaupnik v svoji firmi. Tudi v prejšnji je bil. 

Alex ne mara rdeče zvezde in vsega, kar vsaj malo spominja na komunizem, to je res, ne mara kulovcev, ima pa rad mazdo in vse kar se vrti okoli avtomobilizma, Alex ne mara uradnih servisov, ker so nateguni, Alex ima rad ljudi s humorjem, ne mara zateženih, preveč resnih ljudi,ki radi pametujejo. Alex nima rad, da se mu komandira. Alex nima rad ljudi, ki takoj jokcajo. Alex je rad v družbi ljudi, ki trezno razmišljajo in ne poslušajo neumnosti.

Alex ma vas rad. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa pa
Napisano
pred 33 minutami je TiEn napisal:

Adijo, sam ne hodit nazaj z alter računom kot alex :D prid kar z original računom

Jaz sem samo preverjal, če bi slučajno  kak "neprijatelj" uletel na forum,kakšno oko sokolovo imate tu na forumu. Dobro ste bili na preži. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Jest napisal:

Oznacujes VSE, ki se se niso cepili, kot agresivne anticepilce, ekstremiste,… Ampak nima veze… Pac samo dokazujes, da si res tisto, kar si sam oznacil…

P.S. … ne vem pa, ali si res tako omejen… ali se samo delas, da si tak…

V tej pandemijo se je pokazalo točno, kdo je kdo. Vse je prišlo na plan. In prav je tako. 😊

V bistvu je veliko ljudi, ki normalno razmišlja in upošteva navodila kovid skupine ugotovilo, kako so nekateri ljudje  naivni in "sprani". Ločilo se je zrnje od plevela. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 minutami je Jest napisal:

Hmmm… tukaj pa tegale nekako ne razmumem 🤨 … Ker ne gledam kolesarjenja po TV… to pomeni, da tebi to ni vsec? Ali zgolj zato, ker sem jaz to napisal? Ali mogoce zato, ker sem po tvojem mnenju agresiven anticepilec???

Sem ti izgleda trn v peti… in samo dokazujes, kako si otrocji … 🧐

image.png.0ff46abede851dbec4f841efb1885868.png

Sem falil. Bi moral stisniti srček. Evola. ❤️

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

Agresivnost ni samo fizicna… ampak tudi verbalna… in tvoje pisanje je agresivno… pa lahko napises kar hoces in potalas cel kup “prstdol” reakcij… 

Kje sem kaj napisal, kar je agresivnega? 🤔 In, da ni v skladu z priporočili strokovne svetovalne skupine glede zajezitve  kovid pandemije? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Jest napisal:

In potem se cudis… ko izjavis, da so vsi, ki se ne cepijo, anticepilci, extremisti in kaj jaz vem, kaj se vse…

Ce tako posplosim, kot ti, lahko glede na tvoje “napade” in “izpade” sklepam, da so vsi cepljeni tako agresivni? Na sreco to ne drzi… Tukaj na tem forumu je kar nekaj cepljenih, agresiven si pa samo ti… 

Sploh nisem agresiven. A sem zažgal mogoče ta forum? A sem zasedel prostore administratorja tega foruma? 

Nisem. Alora nisem agresiven kot zanikovalci in anticepilci. 

Jaz samo lepo podajam dejstva, kam plujemo z njihovimi agresivnimi akcijami. 😊

Baje, da bo potreba kontrola samotestiranja v našem podjetju. Sem se že javil za kontroliranje. Da ne bi kdo slučajno rekel, da si je zatlačil palčko za testiranje v nos a v bistvu si je ne bi. Moramo spoštovati red. 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Točno to... Ekstremisti. Verjamem ,da so bili med njimi tudi cepljeni .

So, vendar jih je veliko manj in niso tako agresivni. Poglejmo samo njihova, zadnja dejanja. 

Najprej ravnatelj, pa pojoči major in njegovi kompanjoni , pa una gospodična  z antenami  in sedaj še ta požig. 🤔

pred 4 urami je Alex napisal:

Pravilen postopek. 👍

Evo, zopet četica, "ki verjame" daje prst dol. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Nejc1986 napisal:

Ampak...kdo točno je "anticepilec"? Nekdo ki ne cepi? Nekdo ki se ne cepi? Nekdo ki se ne sme cepiti? Nekdo ki je covid prebolel in ne čuti potrebe po cepljenju ali pa mu je celo rečeno ,da se ne rabi ?

Nevem no... Jaz vidim razliko med vsemi naštetimi in bedaki,ki zažgejo covid točko ali pa gredo vdirati v tujo posest...

Po moje so to ekstremisti, kot so bili tisti okoli vodje majorja. 

Upam, da jih ujamejo in pošteno kaznujejo. To je šlo z njihove strani predaleč. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sin je bil včeraj na izpitu na faksu. Na vratih varnostnik z aplikacijo, pot speljana kot na koncertu med špagami, študenti so morali pokazati kodo in osebno izkaznico. Eden je bil cepljen a ni imel potrdila. Seveda je moral iti domol in prišel bo pač naslednjič. Resno so to vzeli in tako bi morali delovati povsod. Pohvalno fakultete. 👍

Izgleda, da so proticepilci "udarili" nasilno. Le kam to pelje. 🤔

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-pozaru-v-ljubljani-poskodovana-oseba-v-kamniku-je-zagorela-covid-tocka.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je pob napisal:

Kakšne nebuloze se grejo na brežiški šoli. Zboli cepljena učiteljica in potem dajo v karanteno samo necepljene učitelje/učiteljice. Logika na vrhuncu...

M.FACEBOOK.COM

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Pravilen postopek. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Jaz pravim, da doma ostaneš ne pa, da greš delat z 39, preberi še enkrat kaj je prav v tem primeru ne glede ali imaš kovid ali karkoli! ! Nisem zdravnik je pa moj tamlad in vem približno kaj je prav, tako da ne seri s takimi! Ok? 

Drugače sem pa za malo pavze kak teden..... 👍

Lepo povedano in jasno. Nihče, cepljen, necepljen, prebolevnik, nima kaj delati v službi z vročino. Tukaj ni kaj dodati. Zato pa je bilo v redu, dokler smo merili vsakemu zaposlenemu temperaturo. Veliko " okuženih" z vročino smo v prejšnjih valovih tako v službi  polovili že na vhodu v stavbo. Mislim, da bi bilo v redu to ponovno uvesti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa, kdo ločuje cepljene-necepljene? 🤔 Pri nas se je zgodilo samo enkrat, da je bil pogoj Pct za piknik. Potem tej itak sami niso več prišli. Tako, da ja. Vsi so dobrodošli na naše piknike  z Pct dokazilom. 

Po regulah. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 33 minutami je Bini napisal:

Pri nas pa kot običajno,poso,,žar,obletnice,izleti,potovanja,športanje itd......👍

Pri nas tudi. Poso, kuča, vsakdanje kopanje, izleti, potovanje, rojstni dnevi, obletnice, kak koncert vmes, kino, kaka stend up komedija, 

kakšna dobra gostilnica, pa piknik (udeležba zgolj z Pct), 

pa vaje ( vsi v bandu cepljeni😊) rojstni dnevi, pa planinarjenje, pa tek, pa kolesarjenje, pa nakupovanje v Trstu... Nič posebnega, bi lahko rekel. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.