Itak se najdejo tudi med doktorji pravi biseri. Kadijo kot turki, pijejo, se zakajajo, so predebeli. Skratka, ni pogoj da zdravo razmišljaš to, da, si doktor. 🤗
Katerikoli strokovnjak bi na Tarči zagovarjal cepljenje, bi ga @Boss tukaj zmlel v prah, če drugače ne z "bebčkom". Z @Alex sta si v tem zelo podobna oz. podobna "našim" najbolj nekulturnim čivkačem (žal nekaterim najvišjim predstavnikom), ki zastrupljajo naš prostor, kregajo, razdvajajo ljudi, .... Ampak oni imajo vsaj kaj od tega - nagovarjajo in krepijo svojo volilno bazo, enostavno po šolskem učbeniku, kako osvojiti in obdržati oblast.
Mi pa se tukaj kregamo, zakaj? A ni namen tega foruma, da kot lastniki in ljubitelji Mazd širimo svoje avtomobilske izkušnje, si med seboj pomagamo, sodelujemo?
Pa, saj se ne kregamo. Kot sem že enkrat napisal imamo takšen hudomušen stil pisanja, prcanja, hecanja, podajanja raičnih stališč in pogledov (Alex vs Boss) že od samega začetka tega foruma . V debatah so aktivno sodelovala takrat tudi dekleta - mazdašice, katerih pa na žalost ni več na spregled.
Zadnje čase pa v debatah sodelujejo člani z novejšo letnico pristopa na forum, ki vse preveč osebno jemljejo in takoj začnejo s kreganjem. Včasih je tega bilo manj.
Meni je prav vseeno, če kdo reče, da so vsi v vladi pacienti. Ali pa, da se ne bo nihče več cepil. Njihova stvar. Bom pa vedno prilepil link, ko bo govora o kakem agresivne delovanju, pa naj bodo to cepljeni ali anticepilci.
To je pa vrhunsko, pa obdelaš vse , tudi spoje (odstranis t.i.prah rjo ob vratih oz.npr.notranjih /spodnjih straneh vrat), kamor z polirko ne prides (torej samo rocno).
Ja, še vedno je nekaj ročnega dela. Predvsem krivine, kjer ni dobro preveč s polirko šariti, ker je tanjši sloj barve in laka.
Nisem pa še vsega dokončal.
Prav te stvari, ki jih omenjaš, še pridejo na vrsto.
Danes sem imel tri ure časa in sem se prvič lotil poliranja avta z novo polirko. Moram reči, da je vse enostavno in delo z polirko je pravi užitek. Tudi rezultat je na koncu vrhunski. Predvsem pa roke ne bolijo. 🤗
Alex ne verjame vsemu… samo tisto, kar se njemu zdi, da je prav… Recimo ne verjame pooblascenim servisom za Mazdo… verjame pa nekaterim zdravstvenim strokovnjakom…predvsem tistim, ki so politicno nastavljeni… verjame trenutno vladajocim politikom… nevem pa, ali verjame tudi v bozicka, dedka mraza in ostalim podobnim…
Skoraj povsod misli, da ga hocejo samo na suho nategnit… edino kot ze receno, verjame vladi, njihovim strokovnjakom, njihovimi ukrepi in globalni farmacevtski “covid” industriji…
Ali sem zadel? Sem si zasluzil “prstdol” od Alexa… in mogoce se od Binija? Ali sem napisal eno veliko traparijo?
He, He, Jest ne pozna Alexa.
Mu bom jaz v njegovem imenu razsvetlil malo obzorja. 🤗
Alex je lukav, malo provocira v tej temi, da vsi takoj v luft skočijo, Alex še v življenju ni volil sedanje stranke na oblasti, v bistvu ni volil nobenega, ker si nobeden mojega glasu ne zasluži.
Alex je aktivni krvodajalec, kri je dal že 52 X, je tudi sindikalni zaupnik v svoji firmi. Tudi v prejšnji je bil.
Alex ne mara rdeče zvezde in vsega, kar vsaj malo spominja na komunizem, to je res, ne mara kulovcev, ima pa rad mazdo in vse kar se vrti okoli avtomobilizma, Alex ne mara uradnih servisov, ker so nateguni, Alex ima rad ljudi s humorjem, ne mara zateženih, preveč resnih ljudi,ki radi pametujejo. Alex nima rad, da se mu komandira. Alex nima rad ljudi, ki takoj jokcajo. Alex je rad v družbi ljudi, ki trezno razmišljajo in ne poslušajo neumnosti.
Oznacujes VSE, ki se se niso cepili, kot agresivne anticepilce, ekstremiste,… Ampak nima veze… Pac samo dokazujes, da si res tisto, kar si sam oznacil…
P.S. … ne vem pa, ali si res tako omejen… ali se samo delas, da si tak…
V tej pandemijo se je pokazalo točno, kdo je kdo. Vse je prišlo na plan. In prav je tako. 😊
V bistvu je veliko ljudi, ki normalno razmišlja in upošteva navodila kovid skupine ugotovilo, kako so nekateri ljudje naivni in "sprani". Ločilo se je zrnje od plevela. 😊
Hmmm… tukaj pa tegale nekako ne razmumem 🤨 … Ker ne gledam kolesarjenja po TV… to pomeni, da tebi to ni vsec? Ali zgolj zato, ker sem jaz to napisal? Ali mogoce zato, ker sem po tvojem mnenju agresiven anticepilec???
Sem ti izgleda trn v peti… in samo dokazujes, kako si otrocji … 🧐
In potem se cudis… ko izjavis, da so vsi, ki se ne cepijo, anticepilci, extremisti in kaj jaz vem, kaj se vse…
Ce tako posplosim, kot ti, lahko glede na tvoje “napade” in “izpade” sklepam, da so vsi cepljeni tako agresivni? Na sreco to ne drzi… Tukaj na tem forumu je kar nekaj cepljenih, agresiven si pa samo ti…
Sploh nisem agresiven. A sem zažgal mogoče ta forum? A sem zasedel prostore administratorja tega foruma?
Nisem. Alora nisem agresiven kot zanikovalci in anticepilci.
Jaz samo lepo podajam dejstva, kam plujemo z njihovimi agresivnimi akcijami. 😊
Baje, da bo potreba kontrola samotestiranja v našem podjetju. Sem se že javil za kontroliranje. Da ne bi kdo slučajno rekel, da si je zatlačil palčko za testiranje v nos a v bistvu si je ne bi. Moramo spoštovati red. 🤗
Ampak...kdo točno je "anticepilec"? Nekdo ki ne cepi? Nekdo ki se ne cepi? Nekdo ki se ne sme cepiti? Nekdo ki je covid prebolel in ne čuti potrebe po cepljenju ali pa mu je celo rečeno ,da se ne rabi ?
Nevem no... Jaz vidim razliko med vsemi naštetimi in bedaki,ki zažgejo covid točko ali pa gredo vdirati v tujo posest...
Po moje so to ekstremisti, kot so bili tisti okoli vodje majorja.
Upam, da jih ujamejo in pošteno kaznujejo. To je šlo z njihove strani predaleč.
Sin je bil včeraj na izpitu na faksu. Na vratih varnostnik z aplikacijo, pot speljana kot na koncertu med špagami, študenti so morali pokazati kodo in osebno izkaznico. Eden je bil cepljen a ni imel potrdila. Seveda je moral iti domol in prišel bo pač naslednjič. Resno so to vzeli in tako bi morali delovati povsod. Pohvalno fakultete. 👍
Izgleda, da so proticepilci "udarili" nasilno. Le kam to pelje. 🤔
Kakšne nebuloze se grejo na brežiški šoli. Zboli cepljena učiteljica in potem dajo v karanteno samo necepljene učitelje/učiteljice. Logika na vrhuncu...
Jaz pravim, da doma ostaneš ne pa, da greš delat z 39, preberi še enkrat kaj je prav v tem primeru ne glede ali imaš kovid ali karkoli! ! Nisem zdravnik je pa moj tamlad in vem približno kaj je prav, tako da ne seri s takimi! Ok?
Drugače sem pa za malo pavze kak teden..... 👍
Lepo povedano in jasno. Nihče, cepljen, necepljen, prebolevnik, nima kaj delati v službi z vročino. Tukaj ni kaj dodati. Zato pa je bilo v redu, dokler smo merili vsakemu zaposlenemu temperaturo. Veliko " okuženih" z vročino smo v prejšnjih valovih tako v službi polovili že na vhodu v stavbo. Mislim, da bi bilo v redu to ponovno uvesti.
Pa, kdo ločuje cepljene-necepljene? 🤔 Pri nas se je zgodilo samo enkrat, da je bil pogoj Pct za piknik. Potem tej itak sami niso več prišli. Tako, da ja. Vsi so dobrodošli na naše piknike z Pct dokazilom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss, ugotovili so ravno nasprotno, kot si pred kratkim trdil glede samomorov v času korona krize. 😊
https://www.regionalobala.si/novica/kriza-ni-vplivala-na-povecanje-samomorov-se-lahko-posledice-pokazejo-v-bodoce-prepoznajte-znake-samo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani