?e je kdo iz Ko?evskega konca mu bo tole zelo poznano; Iz Ko?evja na Rajhenav, preko planine na Mirno goro (?udovit razgled) ter nazaj preko Ko?evja do ko?e pri jelenovem studencu. Zadnji punkt (jelenov studenec) ne postre?e z razgledi, je pa nek tak lep,domac,pristen filing tam... Priporocam magari za izlet na poti na morje.
Kolega je kupil grevla.... Pa sva ?la malo naokoli ; jaz z 2leta starim trdakom za 800eur, 29col, ?irina gum 2,2, te?a 13kg. On z novim karbonskim grevlom za 3jurje, te?a 10kg.
Ko sva oba na specialki (moja 7,5kg, njegova 10kg), on na aluminijasti, jaz na karbonu, se zlahka odpeljem mimo; ob sinhroni vo?nji imam za 20utripov/min ni?ji pulz od njega... Ravno tako kot v mirovanju; mojih 40 in njegovih 60.
Po ravnem sem jaz danes jebal je?a, iz 20utripov manj od njega,sem pri?el na 10vec od njega... On imel rezervo,jaz na vrhnji meji cone udobja...
Skratka... Vidim da je grevel vsaj na cesti bli?je specialki , kot mtbju...
Test na terenu nama ni bil usojen,saj mu je ketno tako ?torasto zabrisali dol,da se je ujela med zobnik in gestel in je potrebno odstraniti gonilko... Pa je pri?el doma? taksi ponj....
Tako da sem potem solo nadaljeval preko Grosupljega, police , Obolnega, ?martna pri Litiji (kot vedno prijazni v kafi?u Tatjana v zavrstniku), skok na Jan?e preko ?tange po ?ig za knjigico STKP ter preko Besnice v Ljubljano.
?e je bilo v?eraj bolj lagodno kolesarjenje z veliko lovljenja sonca na terasi, je bil danes spet party mode .
?e bi bil le dan dalj?i... ?e dobro, da ni. Tako vsaj ni pogledov izpod ?ela doma...
Najdalj?a mtb vo?nja letos.
Ce kdo ne pozna Janc; priporo?am. Najvi?ji vrh lj ob?ine.
Prvi trije ?templi v knji?ici STKP. Iz knezaka na Ma?un, nato sviscaki in nato Velika milanja ter spust do Kne?aka.
Kilometrsko skromno, vi?incev malo nad jurja in zelo,zelo fajn klepet z doma?ini, ki so mi pomagali najti ?ig na Milanji ter z Rije?anom, s katerim sva se zaklepetala o Velebitu, U?ki in debilnosti slabih medsosedskih odnosov; dobri ljudje so , ravno tako kot slabi, povsod in vseh narodnosti...
Narocimo vnaprej pizze v Tia's place, da ne zasedemo kuhinjo ker smo narocil 12 pic, samo nam spusti da pa rezervacij za mize ne delajo, da bomo mogl sedet tako kot bo frej ....
Caki, narocili pizze na dom ali to-go, ali pa? Rezervacija mize? ?e to zadnje; pol res bedno od njih, saj pa kaj jih to stane,naj bodo veseli velikega naro?ila...
Moje mnenje okoli tega a je pametno uporabljat ?elade ali ne, je, da bi moral to eksisten?no vpra?anje obvezno prepustit naravni selekciji.
Ampak (in to ?isto resno vpra?am , brez sarkazma); zakaj potem obvezna uporaba varnostnega pasu v avtu in ?elade na motorju? Ali bi bilo tam tudi smotrno prepustiti odlo?itev posamezniku?
Pustimo privezovanje na zadnji klopi,kjer neprivezan lahko ?kodi spredaj sedeci treji osebi..
?E bi to bilo v ameriki bi ti pico prinesli zastonj... a so ti kaj dodali za opravi?ilo ali so se samo naredili francoza?
Hja.... Ko sem jih klical pol ure po temu,ko bi morala Pizza biti pri meni , mi je lepo rekel,da Me pokli?e nazaj , samo da preveri kaj se dogaja... ?ez pol minute Me kli?e in re?e da bo iskren in da je pa? prej?nji telefonist pozabil predati naro?ilo naprej... Da pa (?e ?e zmeraj ?elim naro?iti) bo ?la moja Pizza takoj v pe? in takoj na pot z 10posto popusta...
Itak mi je v tistem trenutku padel Mrak na o?i (sem upal da bo rekel, da bo cez 3' pri meni), ampak dejstvo da je bil iskren, da bo topla Pizza ?ez pol ure pri meni in da je to dejansko ena bolj?ih pizzerij v lj, je pa? pripeljalo do tega,da sem po?rl slino... In ?ez pol ure ?e top pizzo
Ampak.. ko si la?en te pa? razkurijo take stvari.
Aja,ne samo v ZDA,tudi v Ljubljani obstaja vsaj 1dostava, kjer je zastonj Pizza,ce jo ?aka? ve? kot 1h.
Ne, a se heca?. A res so te pustil uro in pol la?nega?
Pomojem nisi dojel.... Po uri in pol so mi rekli , da so pozabili / zalo?ili moje narocilo in da ?e jih nebi ?e 1x klical, dostave nikoli nebi bilo.... In sem ?el ?e 1x naro?ati.... Ko si la?en, se ?as druga?e vrti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e je kdo iz Ko?evskega konca mu bo tole zelo poznano; Iz Ko?evja na Rajhenav, preko planine na Mirno goro (?udovit razgled) ter nazaj preko Ko?evja do ko?e pri jelenovem studencu. Zadnji punkt (jelenov studenec) ne postre?e z razgledi, je pa nek tak lep,domac,pristen filing tam... Priporocam magari za izlet na poti na morje.
Trije novi ?igi v knji?ici stkp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani