Skoči na vsebino
Za Alexa
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

No, Alex, spet za tebe. 

Še enkrat ti povem, da naj te ne briga, kako in kam hodim na dopust. 

Spet žališ. 

Ja, in nisem samo na Hrvaškem bil. Ti naštejem, v katerih državah sem bil na dopustu in to z avtom? Te boli, ker sem MOJE mnenje povedal glede dopusta na križarki? Sem kdaj omenil in v nič deval človeka, ki je šel na križarko? 

Bil z avtom v Turčiji, Grčiji, Bolgariji, Romuniji, Moldaviji, Ukrajini, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Litvi, Latviji, Estoniji. V tovornjaku pa še Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji, Luksemburgu, Belgiji, Nizozemski...

Mogoče še kaj izpustil... 

Če se že hvališ kje si že bil ti lahko v tej temi povem,da sem samo s temi čolnički videl več držav kot si jih ti dosedaj.....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 19 minutami je Slivka napisal:

Ja, to je pa res. Na vasi sta se ponavadi pretepala Šestipir in Drugibokal, pa še to bolj v zabavo drugim kot da bi to imelo kakšne resne posledice. Po pretepu sta običajno šla skupaj na štamprle domačega žganja...

Točno tako kot praviš, nič resnega, če se na prav način zmeniš.... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano

Včeraj je na vrtu pasal še PIR danes bo samo še ČAI......🥴😉

Jaz sem pa prefrezal vrt že pred mescom dni,tako da je zemlja že parkrat premrznila in je TOP za sajenje in saditev.....👌 To zadnje pri nas počne nežnejši spol.....😁😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano
pred 3 urami je Shrek napisal:

Jebemu sunce...al je v zemlji. Počaki, da ven pride. 🤪

Danes ti bo dobro zalil pa mogoče s snegom pokril....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Oh, mene so čefurji nalomili. Bilo jih je 5 al pa 6 kot so mi kasneje miličniki povedal. Pa vseeno sem enmu še uspel nos razbit pa en si je prst zlomil, ker me je zadel v čelo in ne po ksihtu. Tko so jih miličniki tud našli, ker sta šla na urgenco. To so bili časi raznoraznih band, ki so se potikale vsepovsod.

Delovale so pa tako, da ti pošljejo enga majhnega, ki se zaleti vate, ti zateži in te ozmerja ostali so pa skriti in seveda, ko ga zagrabiš, da mu boš kosti polomil, te napadejo iz vsepovsod kot sršeni. In ker seveda real life ni film z Van Dammom jih v večini primerov fašeš, razen če nisi res dober šprinter. In ja nič ni bila ovira, da se je to zgodilo pred srednjo šolo.

Te filme sem že gledal kot otrok.....😊To so stare fore iz močvirja.....😊😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Evo, še ena vrečka čebule v zemlji, prefrezal za paradajz in ostale zadeve v vrtu. 

Ne verjamem,ker ni slike.....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.