Skoči na vsebino
Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ima? prav, divjal pa le ni. :blush: Zdajle se itak za?enja ?ola pri nas, spet bomo vozili slalom ter upali, da ne dobimo kake rutke na ?pegu. :blush:

ja zdej se bojo po?as ?olarji za?el ?etat, s tem bo pa poln polcajev okol, zdej bom pa res mogu mirkat, da nebom divjal okol :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

js sm pa divjak, pa ?e nism dobu nobene pike, kazni pa pa? zarad drugih bedarij :D

u glavnem, kot sm ?e enkrat reku, ko si enkrat divjak si vedno divjak, ne more? ven, Lojz probaj :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A je danes polna luna ali kaj? :ne vem:

Prej porocajo po radiju, da en motorosit pelje po nasprotnem odstavnem pasu nekje med Logom in Vrhniko... Potem cez kaksno urco ali dve, da na stajerski AC med Domzalami in Ljubljano en kamion po nasprotni strani stran AC... Potem je pa menda se obracal cez tri pasove...

Tale slika je iz FB profila Radia HIT in jim jo je poslal en poslusalec...

Objavljena slika

to ?e ni vse, zutri, ko se pelem na ?iht, ?ujem po radiu, da se dva ?etata na AC po odstavnem pau :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ampak res, kako bi me tukaj eni radi prepri?ali v teorijo, ki je totalno zgre?ena in napa?na. Res da je ta teorija, ki jo tukaj dolo?eni neizku?eni nezreli in nadobudni osebki prodajajo, v sloveniji splo?na praksa, ampak ta praksa je napa?na. Jaz rad vozim po Avstriji. Tam na splo?no vsi dokaj dosledno upo?tevajo omejitve, noben ti zadaj za ritjo ne najeda, ne norijo, ?ist solidno dr?ijo varnostno razdaljo, spustijo te predse itd...in posledi?no zaradi take vo?nje tudi ni veliko izsiljevanj. U?itek v vo?nji. Temu se re?e potovanje. Pol ko pa ?ez karavanke pridem, pa ?tala. Balkanci nevzgojeni. Temu se re?e pa tekmovanje v disciplini "kdo ma manj?ega pimpeka", skratka dirka in dokazovanje.

a torej to pomeni, da ko s tem dobi? dodatne kazenske pike v plus, da je to u bistvu potalajo za brezveze?

kokrkol, ?e sm enkrat divjak bom vedno divjak :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Takih, ki bi v lepih razmerah in dobrih pogojih po AC vozili 70 ni. Razen avtov v okvari. Jaja, vem kaj bo? reku, ti vsak dan vidi? enih 10 takih "nevarnih"po?asnetov.

Nebom reku, da take idiote sre?ujem vsak dan, jih pa ziher sre?am vsej 2x letno, itaq sm pa vsak dan na AC.

Kar se pa tovornjakarjev ti?e pa itaq ve?, da se ve? kot 90 ?e te?ko pelejo, mi grejo pa na spolni organ, ko lepo vidi, da se osebni avto pribli?uje in gre lepo prehitevat tovornjak, ki se pelje par km/h ve? kot on. ?e ve?je cvetke so ti, ki je v zavetrju hitrej?i, ko ga pa sku?a prehitet mu pa brzine zmanjka in se more lepo vrnat na svoj pas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

?al se tule strinjam. ?e od od dale? nima? ob?utka za hitrost vozila pred teboj in ne dojame? kako hitro gre nekdo pred teboj (pazi to je 60 km/h razlike!) ?ele ko je treba ?e uporabiti bremzo je to kar slabo. ne glede na to ali rabi? hitro ali po?asno bremzanje. Ali pa bi prej ?el na prehitevalni pas pa bi bil problem re?en. :blink:

od kolk dale??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

izgleda, da nisi sposoben voznik, ce tole napises

no hard feelings :cheers:

pardon udobno zbremzaj sm mislu, zbremza? se ?e nekak ;)

to je isto, ko bi ti kir tole sred voznega pasa postavu

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

To pa vsekakor NE dr?i.

se PODPI?EM pod tole. Primer: Ti se pelje? po omejitvi (130km/h), na AC pa naleti? na BEDAKA, ki se pelje 70km/h. Od dale? ne zgleda, da se pelje komaj po taki hitrosti, ko se mu po?as pribli?uje?, pa ?e dojame?, da je to ovira na cesti, pa se zbremzaj u izi, ?e se lohk, ko te po prehitevalnem ?e drug prehiteva :vskalo:

Kon?no eden ki prizna.

Ej, kako pa to, da ma? ti internet? Tle pravjo, da divjaki nimate interneta?

mamo pa mobitele, ki majo internet :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Stvar je taka.

?e nekaj ?asa se spra?ujem, na katerih forumih se zbirajo potem tisti, ki po cesti ne vozijo pravilno?

?e ?lovek klikne na kak?en avtomobilski forum, vsi uporabniki kateregakoli avtomobilsega foruma vozijo pravilno in najbolje od vseh! Ampak priznajo pa, da ne vozijo po predpisih. Torej klasi?en oporabnik avtomobilskega foruma (ni va?na firma avta) zna vozit u piko, brez da bi upo?teval pravila. Ampak on zna in ve da lahko vozi po svoje.

Noben uporabnik avtomobilskih forumov, bog ne daj, ne prizna da divja. Oh kje pa, on vozi ve? in druga?e kot je dovoljeno, ampak on ni divjak, niti ni prekr?kar. On zna in on obvlada. Ni kej!

Torej.... samo po sebi se zastavlja logi?no vpra?anje; Kje za boga in na katerih forumih potem pi?ejo tisti, ki pa SO divjaki in ki SO cestni gre?niki? Namre? kdor se kdaj zapelje na kak?no cesto lahko vidi polno divjakov in polno prekr?karjev, ampak teh na avtomobilskih forumih NI. Kje za boga so pol ti kanoni podivjani, ki jih vsakodnevno vidimo in sre?ujemo? Kje in na kak?nih forumih se taki zbirajo? A se taki divjaki mogo?e potem zbirajo na kak?nem forumu kleklarjev? Mogo?e se divjaki zbirajo na tak?nem forumu kot je zdravstvena posvetovalnica za dojen?ke? A se taki divjaki mogo?e zbirajo v forumu aktiva kme?kih ?ena? Kje so ti modeli podivjani? Ne mi re?, da divjaki nimajo interneta in da jih ni na internet sceni.

Kje so? Povejte prosm!

Hvala ker lahko smetim!

Eeeeeeee, moti? se, evo me divjaka :aaaaa::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam fid ja. Meu sm ?e isku?nje ko je recimo samo v moji sobi ruknl varovalko... tole je pa kr hardcore blo.

Nwm kaj je blo sam ko sm ofnu napajalnik, je bila ena dioda total za?gana, celo del povezave na tiskanem vezju se je stalil. Na drugi strani je bilo pa okoli tranzistorjev oz usmernikov use nakaj ?rno...

Aja pa kak mesec nazaj mi je crknu ra?. pa kadit se je za?el iz napajalnika, ampak je potem normalno delal do zdaj ?e.

dej ti poglej, ?a ma? kondenzator?ke na mati?ni plo??i slu?ajno napihnjene...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Razneslo mi je napajalnik v PC-ju. Dobesedno, 2x je po?ilo z bliskanjem pa ?e glavno varovalko od bajte je vn vrglo sramezljiv

Trenutno sm pa na ?ihtu, pa ?e vse do 7ih zjutraj bom :wacko:

to ti je mogl pa en orng stik naredit :blink: a ti je vrgl glavno varovalko al FID stikalo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo vas sili gledati te bedarije? Sicer je malo dolgcajt ko "nisi na teko?em" ampak se pa dosti manj sekira?, ko ne ve? kake bedarije se dogajajo okoli in se ukvarja? bolj s svojim ?ivljenjem. :)

to?n tak, poro?il nism gledu ?e ve? kot leto dni, ampak dost ?uje? tut po radiu in od znancev, tak da si vseen na teko?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm se tudi jaz nalezu in ?ez Tuh. dolino prtisnu ?rnozmajsko Maydo, da je bil kar nekajkrat viden TCS znakec. :jezicek:

js mam lih take ?tevce, da nisi mogu videt kolkrat se je men pr?igu, mogu bi ga izklopit, pa bi bil ?ur :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.