Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Kot drugo pa, a je kdo pomislil kak?en kamp je bil tisto? Niti pod razno ne podpiram masakra ampak politi?en kamp za otroke? Hitlerjugend kamp po Norve?ko? :vskalo:

Pometanje pred lastnim pragom je ena od ?ednosti. Tud pri nas obstaja ideolo?ka indoktrimacija mladine po podobnem principu - pa? sku?njava, ki se je niso sposobni odre?i ne kler ne politiki.

Po moje je v tem primeru zaskrbljujo?a prav higijena lastnega praga. Namre?, ?e se nekdo ne obrije kak?en dan ali dva, ima korenine v dolo?enem geografskem delu sveta in je terorist, mu takoj prilepijo naziv vere, ki je prevladujo?a v tistem delu sveta. V primeru na?ega frajerja iz Norve?ke pa tega nih?e ne naredi.

Dogodek je samo ?e eden od dokazov kak?na farsa je t.i. "boj proti terorizmu", ki se ga v daljnem Afganistanu gre ritolizni?ka slovenska politika. :vskalo:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za cukr v izotoni?nih ?portnih napitkih bo tro?arina, za cocacolo light ne. In potem ti politiki plozajo, da je vzrok ukrepov izklju?no skrb za zdravje dr?avljanov. Po njihovem celo diabetes ni ve? motnja presnove pa? pa je vzrok zanj cukr.

Laganje je najpomembnej?a postavka v opisu del in nalog politikov, to nekako razumem. Ampak da tako slabo la?ejo, tega razumem ne. Splojoh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer pa, ?e komu ni v?e? promet v Ljubljani se mu pa res ni treba voziti po njej, jaz bi bil vesel manj gu?ve, zrak pa prav tako.

Sem skoraj 100procenten da ve?ina voznikov v Lj ni s hrva?kega govornega podro?ja tako da gu?ve ne more biti. Za gne?o v Lj je lahko kriv tudi kak?en Dravelj?an ki ni sposoben iti 100 metrov do bufeta pe? :vino: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni ravno za v "pohvalite se", danes, po samo eni doma prespani no?i je na? mali z mamico potoval nazaj v porodni?nico. Mali po?eru??ek je sicer zdrav kot riba pa? pa je mamici te?ak porod pustil nekaj te?av.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

In kaj je bilo te?je, tvoje zasluge za to da gre tvoja rodit ali tvoje zasluge da je previjalna sestavljena? :D

Pestimo dr?i da bo ?lo vse kot po maslu.

M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvala za ?estitke. Aja, ime = Matev?. (se ga ?e nisem navadil klicat po imenu, ko je bi ?e v trebuhu sva ga preprosto imenovala dete ker nisva vedela a bo fantek al pun?ek)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

zato bo do konca ze spet se en

In to o temeljnih ?lovekovih pravicah. Ga. zagovornica pedofilov v ?rnih kiklah luda mila si blazno ?eli v naslednejm mandatu greti svojo rit v poslanskih klopeh in je izra?unala, da je v sloveniji dovolj goveda, da ji tak?en na?in promocije koristi. Bruh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pahor ?e ?para- Subvencija za mlade dru?ine gre z 300 evrov na 120. Na ta na?in bo vlada prihranila za cca 8 miljonov evrov.

Cena enega referenduma je dobre 4miljone. Mo?nosti var?evanja kolikorho?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Novi var?evalni ukrepi - ?imve? referendumov iz davkopla?evalskega denarja :bravo: .

?e se gre nekdo nabiranja politi?nih to?k na referendumih, naj to po?ne iz svojega lastnega denarja (pa mene ne bo videl na tak?nem referendumu). In ?e nekdo ni sposoben odlo?at, za kar je pravzaprav pla?an, naj raje gre.

Ampak ne. na eni strani imamo B.P.-ja ki bi naredil vse, da bi poslanci udobno dobivali pla?e do konca mandata, na drugi strani imamo J.J.-ja ki je v svoji bolezenski sli po oblasti pripravljen po?gati doma?ijo, samo da postane njen gospodar. Ne vem kaj od tega je za nas slab?e.

Slabo je tole. Koalicija je slaba, alternativa pa nic boljsa. :whatever:

Bonitetne ocene ne gledajo par mesecev naprej ampak vidijo dlje. In ker smo z nami?ljenim lepotcem ?ist v k..., s "svetlo" prihodnostjo v obliki glanzkopfa pa v pi..., je normalno da bonitete padajo.

Jaz vidim edino re?itev v :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet glasovanje
Napisano

Moja. Jaz sem prototip, po 11 letih so se pa odlo?ili, da naredijo ?e sestro in kasneje ?e brata. :hohoho:

Tak?en ?asovni zamik zaradi te?av s prototipom? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pijem Stella Artois pivo, po dovgmu cajtu - matr je dobr! :danzoman::bravo:

Ni lepo da dela? skomine :P

V?eraj en fajn ferajnovski piknik :bravo: , pravkar se odpravljava na ?e en piknik :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj sli?i?, da sploh nisem dajal gasa ampak lepo peljal? :D

Vem da ima tale kamerca slab mikrofon, pa vseeno motor dobro rohni. ?e dobro da je bilo mal mokro sicer bi se sli?alo ?e ?kripanje gum. :lol:

Sicer v druga?nem ohi?ju, ampak na isti na?in kamerco imam tudi sam - nikamor vgrajeno, da ne bo pomote. Te?ko je takole na oko re?i glede na posnetek, ampak zdi se mi da je moja slab?a v pogojih z manj svetlobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e besedica o tem kako se je kon?ala zgodba o ukradeni denarnici. Lopov je moji najdra?ji v BTC-ju denarnico sunil iz ruzaka, potem pa jo odvrgel v neki ?tacuni (v kateri moja ?e nikoli v ?ivljenju ni bila) en ?tuk vi?je. Zaposleni v tisti ?tacuni so denarnico na?li in poklicali na cifro s slu?benih vizitk v denarnici. Tako da, glavno da so dokumenti ostali, kartice je itak takoj preklicala, 45? pa je lopov stla?il v ?ep.

Reda radi sem vztrajal, da dogodek prijaviva policiji. Na policijski postaji sva izvedela, da ?e ho?eva podati prijavo, da morava po?akat 4 (?tiri) ure ?zmeden? . In sva se premislila. Tako da, zanimiv na?in kako izbolj?evat rezultate uradnih statistik o kriminaliteti.

V ?ivljenju sem pihal samo 1x (0,0 seveda), ko me naslednji? ustavi :policaj: in zahteva pihanje, mu bom rekel, da tisti trenutek ne ker nimam ?asa, ?ez 4 ure pa lahko. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Metr, moji najdra?ji danes v BTC-ju ukradli denarnico. Pred enim letom so ji ukradli denarnico v slu?bi iz pisarne. Pa saj sproti me sfolga raznih preklicev kartic in podobnega sranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.