Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Bravo. Cenim vse, ki so se že cepili. Jaz bi se tudi takoj, če bi prišel na vrsto. 

Potem bi lahko vsaj hodil okoli brezskrbno. Opažam, da je vedno več ljudi, ki bi se cepili. Seveda je še veliko takih, ki verjamejo, da je v cepivu čip. 

Alex, cepljenje bo dvofazno, druga etapa 3 tedne po prvi. ;)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ah vse jim je uničil in še naprej se tresejo, ubogi ljudje, groza :((((

dc5ef921cc3c871f83a1_62504203.jpg?v=6eaf
WWW.24UR.COM

Nekaj minut po 18. uri je Hrvaško znova stresel potres. Epicenter naj bi bil 48 kilometrov jugovzhodno od Zagreba oziroma na območju Petrinje. Magnituda potresa je bila 5,0. Čutili so ga tudi številni prebivalci...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

To pa zato, da malo ustrežejo nabildanim modelom tipa potrčko, da jih ne bomo rabili stalno gledati na nacionalki, kako jočejo, da so sedaj bogi n brez mišic. Izpade, da v bistvu brez fitnesov nihče v Sloveniji ne more telovaditi nikjer in se športno razvijati. 

Nekateri imam fikmezz naprave kar zno3 svoje rezidence in savno tudi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Verjamem, da bo slej ko prej cepljenje nujno zlo, vsaj kdor bo želel kaj po svetu potovati, bodo povsod zahtevali ali potrdilo o cepljenju ali pa svež Covid test. Se pravi, kdor ne bo želel ostat zaplankan v svojem "selu", ga brez tega ne bodo nikamor več pustili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Barcaffe classic mi je super, brez sladkorja in malo hladnega mleka. Barcaffe s cimetom je tudi dobra, to je nek nov okus, ki ga zdaj promovirajo :)

Najbolj grozna kava, ki sem jo kdaj pil, je pa imela kolegica neko NONI kavo, to pa je bila brozga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Res je... Samo da si moral švercati lire v gatah, da ti niso jugo cariniki našli ln zaplenili še tisto sirotinjo, ki si jo prišparal za kavbojke in dve kili kave. 😉

TEŽKI časi :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

In takrat si moral delati za to 5 let. In si dobil-yugota. 😬

Odvisno kdo, recimo moj fotr (znanstveni svetnik) bi kupil takšno kišto v nekaj mesecih, a je seveda nismo vozili, takrat (leta 88) je bil za nas Golf 2 zakon in sicer 1.3 benz 55KS :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.