Mnja,ena na?a ?tajerka se je malo zmotla...... Ni vedla naj gre levo ali desno,pa je tak dolgo oklevala,da je na koncu za ziher kr ravno peljala. (story by poky )
?e?nja na torti je pa razbijanje cerkvenih zvonov 3x na dan da jih imam ?e polhn kurac. Pol majo pa kak?en cerkven praznik pa razbijajo cel dan - ko majhni otroci, ki jim je v najve?je navdu?enje povzro?anje hrupa.
ha,..3x na dan,..pr nas razbija usakih kur?evih 15min ?e pono? in seveda usako polno uro ?e extra bonus nagrada,...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kje pa zadne cajte ni veselice? hvala bogu je pr ns ?e ni blo,..nej tko tud ostane,..ker pod oknom poslu?at hordo pjanih idiotov mi res ne predstavla kk?ne extra zabave
Torej dans sm klicu na T2 in izvedu da je poizvedba za internet pozitivna. Ampak mi doma nimamo aktivnega telefonskega prklju?ka in mi je gospa iz T2 rekla mormo iz ?katle napelat kabl in telefonsko vti?nco do na?ga stanovanja. Zdj mene zanima kako se to izvede oz. a lahko kr potegnemo nov prklju?ek od une gospe k ma telefon??? Nimam pojma kako naj bi se to izvedl tko da ?e kdo ve kako pa kaj naj prosim napi?e ker smo naro?il internet in televizijo pa ne bi rd da pade v vodo ker pol spet nimamo n? doma.
Hvala.
Men so rekl na T2 da ne rabmo telefonskefa prklju?ka (usaj aktivnega ne) ker gre to na ?ist drug kabl (mi smo uzel polno razvezan dostop) tko da moram pa? do gospe pa da se iz njene ?katle potegne ?e en kabl al kako?
hm,..ga ne rab? ampak ga rab?? pa ?e mate neaktivnga,..pol je ?e to dost al ga sploh nimate?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani