Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

ja kao stock 123kw + kolektorji + auspuh.

meril sem z videom (namnotiral sem si kamerco na volan) in zmeru od 0 do 100.

sej ko sem gledu videe po jutjubu so 2.0 V6 zgledle kr dost pocasnej, sploh od 60-100 (v drugi), pa vse okol 8.5-10sec.

Hja meni se zdi malo optimisti?no. ?tevec je meni pri Mazdi lagal pri 100 skoraj za 10km/h. Jaz ti povem, da mora? tole meriti s kak?nim G-techom, Racechronotom ali ?im podobnim. ?e ima? pa realnih 7 sekund do 100 pa samo svaka ?ast. B)

skoda fabia 1.4 poraba: 5.3l/100km

zadnje case razturam benz sceno :)

Ni? nenavadnega. Jo imamo ampak combi, 1, generacijo in sem tudi na ni?jo porabo prilezel na relaciji. B) Druga?e pa ima 7-8 litrov porabe ker ima zelo kratke ture. U glavnem dosti OK avto, ?e ima? cin?pule na zalogi, z ostalim pa nismo imeli te?av.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja baje je dostikrat tako, da je od lopute odvisno kako se motor obna?a. Ker te lopute so tudi zato, da iz avspuha ven letijo ro?ice. In zaradi tega ga ti lahko pohodi? kot norca pa bo on pospe?eval kot se njemu zdi, da je dobro za ro?ice in delfine. ?e bi pa pospe?eval na polno bi pa zaradi tebe 5 pingvinov ostalo brez svoje ledene plo??e. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imel sem priliko sprobat novo Mazdo 6 z novim 2.0i bencinarjem (155KM).

kaj naj re?em? Z eno besedo RAZO?ARANJE.

A je mo?no, da je za to kriva loputa plina? ?e je preko elektronike je v?asih zadeva ?isto neodzivna, odvisno od avta...

V?eraj dobil 2 paketa, ki sem ju ?akal 14 dni.

Normalno vse je ?e zmontirano. :hudicek:

A si zbrisal moj namig pa na novo napisal tole a? :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ?ele zdaj sem opazil, da ima res hud logo na uni modri silokonski cevi. Po doma?e, imam skoraj isto cev, istega proizvajalca nekje na Cliotu.... :harhar:

Sam ni za turbino, ker je nimam. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma kaki... to bo vsaj Quadturbo - vsak valj svoja turbina :hudicek:

Objavljena slika

:P Sli?ati je fajn ampak v realnosti je tole bedarija, da je ni ve?je. Tako iz finan?nih kot tehni?nih razlogov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ilegalne dirke na Brn?i?evi v?asih
Napisano

pa to ?e obstaja :aaaaa:

Evo zato sem uploadal. :hohoho: Konec koncev je dandanes dosti mularije, ki jim je bila v tistem ?asu glavna skrb valeta in na katero srednjo bi ?li in naj vidijo kako je bilo to v?asih velika zadeva. :) In, da se alkohol ?e takrat ni toleriral, ?e se ?e dela neumnosti. B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No kolk si jih ?e prtisnu odkar fura? renalut ? :harhar::harhar:

V renaultu seveda.

Ve? kot v Nissanu. V bistvu ne v Renaultu. :harhar: Saj iz usnja bi ?e ?lo vse dol, alkantare mi je pa ?koda. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ah kje.. tk mehek ko je reno ni noben drug avto :)

Ni? ne vem o tem. :P

Je pa hecno, po 10 km v Opel Corsi C me je bolel kri? pa je imela serijsko mehko podvozje pri meni me pa nikoli v nobenem avtu ?e. <_<

Nasploh Francozi so zlo mehki

Zato so pa tako romanti?ni. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Sicer pa total primitivizem, upam da bo FIBA tole primerno sankcionirala, k tole pa ni basket, halo! <_<:blush:

Ko?arka ne, so pa potencialni igralci hokeja tole. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako ljudje sli?ijo besedila pesmi. Najbolj?e so potem ?e zgodbe kako so ugotovili zmoto. Naprimer ?ele na kak?nih karaokah itd... :hohoho:

Abba: Dancing queen

Real Lyric: "See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen"

"See that girl, watch her scream, kicking the dancing queen"

Nirvana: Smells like teen spirit

Real Lyric: "Here we are now, entertain us"

"Here we are now in containers"

John Denver: Country Roads

Real Lyric: "West Virginia, Mountain Momma"

"West Virginia, Mount yer Momma"

John Travolta & Olivia Newton-John: The One That I Want

Real Lyric: "Meditate, my direction, feel your way"

"Meditate, mad erection, feel your way"

Britney Spears: Baby One More Time

Real Lyric: "Hit me, baby, one more time."

"Hit it, baby, from behind."

Ve? pa na zgornji povezavi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A si sploh prebral kaj sem napisal - govorim samo o tem, da tak na?in re?evanja se v demokraciji ne sme dogajat.

?e bo pa zdele kdo napisal, da itak nismo pravna dr?ava pa nej pove, kje stanuje, da ga pridem s kolegi malo nabunkat, ker smo fizi?no mo?nej?i oziroma imamo bolj?e "argumente" v rokah.

Boss ker si ravno oddal post nisi prebral zgornjega posta. Ti ga kar quotam ker se 110% strinjam! Dobro ga preberi. In oprosti ampak klinc gleda tako demokracijo, da lahko nekdo nekomu na slepo obljublja, da mu bo pla?al nakar se to ne zgodi. Sodi??e bo zadevo vleklo ljudje bodo pa la?ni. Isto je z Vegradom. Tak?ni ljudje se zaradi na?e "demokracije" vedno izma?ejo. Jaz se samo to ?udim, da se na vsake toliko v Sloveniji komu ne strga in gre na strelski pohod tak?nih direktor?kov. V Vegradovem primeru bi strelca dobesedno podprl pri dejanju ker si una kaj ve? ne zaslu?i... ?al smo ?e preve? hlap?evski in trpimo tak?ne situacije in pometanje z ljudmi. :vskalo:

[quote name='daSKAn' date='10 Aug 2010, 14:11' post='187270'

@Boss, ?e ?e nekaj mesecev ne dobi? pla?ano, pri nas ne gre? na sodnijo, ker potem bo? dobil denar ?ele ?ez 5 let v najbolj?em primeru (vsi vemo kak?na je brzina na sodi??ih ?e ni volje). Kaj bo? pa jedel tistih 5 let.

Kamnjonarju, grejo tudi meni na ?ivce z vsemi mo?nimi zaporami, a tole pa popolnoma podpiram, ker se ne gre za enke cestnine, ko nekomu smrdijo, ke rne more vikenda pol narest, ampak ljudje ki rabijo jutr it v trgovino po kruh pa nimajo s ?im.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.