Samo tale primer mi gre pa res na en organ. Ne bi rekel, da bi ?ejk v roke stisnil T?rku 15 jurjev. Saj se ve, da je takim ?ejkom to tradicija, da ?enka nekaj drobi?a, zdaj pa tak halo. ?e mene vpra?ate gre za ?isto fov?ijo.
Ja saj vemo, da ga ne mara? no. Za spremembo od nekaterih ri?arjev (za?en?i s takimi, ki ?trihajo maske zaradi nekih pribliskov ) je vsaj z okusom porihtana. To, da ima poba zdaj (tudi) 350Z pa najbr? ve?.
meril sem z videom (namnotiral sem si kamerco na volan) in zmeru od 0 do 100.
sej ko sem gledu videe po jutjubu so 2.0 V6 zgledle kr dost pocasnej, sploh od 60-100 (v drugi), pa vse okol 8.5-10sec.
Hja meni se zdi malo optimisti?no. ?tevec je meni pri Mazdi lagal pri 100 skoraj za 10km/h. Jaz ti povem, da mora? tole meriti s kak?nim G-techom, Racechronotom ali ?im podobnim. ?e ima? pa realnih 7 sekund do 100 pa samo svaka ?ast.
skoda fabia 1.4 poraba: 5.3l/100km
zadnje case razturam benz sceno
Ni? nenavadnega. Jo imamo ampak combi, 1, generacijo in sem tudi na ni?jo porabo prilezel na relaciji. Druga?e pa ima 7-8 litrov porabe ker ima zelo kratke ture. U glavnem dosti OK avto, ?e ima? cin?pule na zalogi, z ostalim pa nismo imeli te?av.
Hja baje je dostikrat tako, da je od lopute odvisno kako se motor obna?a. Ker te lopute so tudi zato, da iz avspuha ven letijo ro?ice. In zaradi tega ga ti lahko pohodi? kot norca pa bo on pospe?eval kot se njemu zdi, da je dobro za ro?ice in delfine. ?e bi pa pospe?eval na polno bi pa zaradi tebe 5 pingvinov ostalo brez svoje ledene plo??e.
Aja dirke? Ne. Nekaj ?asa po tem je ?e bilo potem je zamiralo na obroke. Na Rudniku je A kanal s prispevkom v oddaji Svet res vse do konca uni?il. Glede na to kaj se je tam dogajalo je tako tudi prav.
Evo zato sem uploadal. Konec koncev je dandanes dosti mularije, ki jim je bila v tistem ?asu glavna skrb valeta in na katero srednjo bi ?li in naj vidijo kako je bilo to v?asih velika zadeva. In, da se alkohol ?e takrat ni toleriral, ?e se ?e dela neumnosti.
A si sploh prebral kaj sem napisal - govorim samo o tem, da tak na?in re?evanja se v demokraciji ne sme dogajat.
?e bo pa zdele kdo napisal, da itak nismo pravna dr?ava pa nej pove, kje stanuje, da ga pridem s kolegi malo nabunkat, ker smo fizi?no mo?nej?i oziroma imamo bolj?e "argumente" v rokah.
Boss ker si ravno oddal post nisi prebral zgornjega posta. Ti ga kar quotam ker se 110% strinjam! Dobro ga preberi. In oprosti ampak klinc gleda tako demokracijo, da lahko nekdo nekomu na slepo obljublja, da mu bo pla?al nakar se to ne zgodi. Sodi??e bo zadevo vleklo ljudje bodo pa la?ni. Isto je z Vegradom. Tak?ni ljudje se zaradi na?e "demokracije" vedno izma?ejo. Jaz se samo to ?udim, da se na vsake toliko v Sloveniji komu ne strga in gre na strelski pohod tak?nih direktor?kov. V Vegradovem primeru bi strelca dobesedno podprl pri dejanju ker si una kaj ve? ne zaslu?i... ?al smo ?e preve? hlap?evski in trpimo tak?ne situacije in pometanje z ljudmi.
[quote name='daSKAn' date='10 Aug 2010, 14:11' post='187270'
@Boss, ?e ?e nekaj mesecev ne dobi? pla?ano, pri nas ne gre? na sodnijo, ker potem bo? dobil denar ?ele ?ez 5 let v najbolj?em primeru (vsi vemo kak?na je brzina na sodi??ih ?e ni volje). Kaj bo? pa jedel tistih 5 let.
Kamnjonarju, grejo tudi meni na ?ivce z vsemi mo?nimi zaporami, a tole pa popolnoma podpiram, ker se ne gre za enke cestnine, ko nekomu smrdijo, ke rne more vikenda pol narest, ampak ljudje ki rabijo jutr it v trgovino po kruh pa nimajo s ?im.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdo ti je kriv?
Samo tale primer mi gre pa res na en organ. Ne bi rekel, da bi ?ejk v roke stisnil T?rku 15 jurjev. Saj se ve, da je takim ?ejkom to tradicija, da ?enka nekaj drobi?a, zdaj pa tak halo. ?e mene vpra?ate gre za ?isto fov?ijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani