poky 1 Napisano 3. junij, 2007 Formula 1 Napisano 3. junij, 2007 Yes Alex, i love you all! A je kdo gledal prej Moto GP?? Ful dobra dirka,na kateri je Dr.Rossi spet pokazal zobe! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 3. junij, 2007 Forum je nazaj! Napisano 3. junij, 2007 Komar-a zaj sn pa jaz pacek??? A zaj bo? pa ?e ti proti meni??? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 3. junij, 2007 Formula 1 Napisano 3. junij, 2007 Pustimo "teletom", da jim jezik opleta..... Itak da ti ne more en "zelenc" ali "pozer z RX-8" o medosni pametovat..... za to so mazde klase 6.... B-)V S Ameriki (Indy in Kanada) jih bo Ferrari po?rl, pa ?e BMW - podobno dolga medosna razdalja.... Daj pazi malo na jezik,sploh ?e ?loveka ne pozna?..... Jaz navijam za McLaren,ti za Ferrari,pa ti zato ne re?em,da si tele. Vsak navija za njemu najljub?e mo?tvo,pri tem pa ?alitve niso v?tete. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. junij, 2007 Forum je nazaj! Napisano 2. junij, 2007 ok...js ponavad ?e clo prehitevam... Kaj prehiteva??? To je tak dvoumno.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. junij, 2007 Forum je nazaj! Napisano 2. junij, 2007 pa ura na forumu za 5min prehiteva Jp,to tudi ja. Samo ?udno,da to ravno ?enska opazi,ko vemo kak ste glede to?nosti.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. junij, 2007 NU?A PRAZNUJE Napisano 2. junij, 2007 Happy B-day 2 U!! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. junij, 2007 Forum je nazaj! Napisano 2. junij, 2007 Pri meni isti problem..... Bo?ti?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. junij, 2007 Formula 1 Napisano 2. junij, 2007 Sanjaj miki..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. junij, 2007 Lela111 Napisano 1. junij, 2007 Torej,vse naj naj ti ?elim,pa tvoji Mazdici tudi! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. junij, 2007 Forum je nazaj! Napisano 1. junij, 2007 No kon?no,bi lahko rekli! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 29. maj, 2007 Nadaljuj zgodbico Napisano 29. maj, 2007 Po moje tudi jezik ni pravi......?panski je bol za take zadeve! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 29. maj, 2007 Formula 1 Napisano 29. maj, 2007 Po moje ne bo ni? s tistimi prito?bami.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 28. maj, 2007 Pohvalite se,... Napisano 28. maj, 2007 valda da smo te pogre?al No lepo. Morem te pohvalit. He he Alex,mam ?e kabl,mam. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 28. maj, 2007 Pohvalite se,... Napisano 28. maj, 2007 Ja ja vem,pogre?ali ste me...... He he,se mi ?e kr malo nerodno,ko me tak dolgo ni blo.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 28. maj, 2007 Pohvalite se,... Napisano 28. maj, 2007 Jaz pa se morem pohvalit,da sem po skoraj 4. dneh spet najdo malo cajta,se vsedo za komp in prebral ta forum! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 28. maj, 2007 Darci Napisano 28. maj, 2007 Vse naj naj! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 28. maj, 2007 Formula 1 Napisano 28. maj, 2007 No,na tej stezi pa rde?i niso mogli niti dihat za srebrnimi! Svaka ?ast McLarnu! Mali ?rni pa bo skoraj dobo vzdevek "ve?no drugi".... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 24. maj, 2007 He he,dobre finte! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 24. maj, 2007 Ne,tak bi blo.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 24. maj, 2007 Hja,se bi jih rad ?e bolj,pa ne smem! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 24. maj, 2007 nima? pojma Hmm,pri teh letih pa ?e poznam ?enske......vsaj malo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 24. maj, 2007 Labi, ju nov vimin - nkol ni prov! ?ista istina..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 24. maj, 2007 ha? mogoce ima sirius tudi zate kaksno "pijaco" He he...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 ponočnjaki Napisano 24. maj, 2007 nimam odjemalcev ?udno to.....?e bi ?ivela pri nas,bi jih mela ziher polno!! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. maj, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 24. maj, 2007 Od 7.maja lani al letos?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Yes Alex, i love you all!
A je kdo gledal prej Moto GP?? Ful dobra dirka,na kateri je Dr.Rossi spet pokazal zobe!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani