Ma ja sej vem... antipropaganda je dizlom naredila veliko neupravi?eno ?kodo. ?al je v dana?njem ?asu tega toliko, da ?lovek sploh ne ve ve? kaj je res in kaj je manipulacija, da ne re?em nesramna la?.
Aja, pa nisem tukaj poklican, da branim dizle, ker od tega nimam ama res ?ist ni?. Rad bi da se pogovarjamo o dejstvih in ne o nabijanjih, ki jih nekateri v medijih tako radi trosijo in medejo ?e tako preve? nena?itan folk. Pol pa ma? Grete in podobne, ki surfajo na takem neznanju in v nekaterih primerih ?istemu analfabetizmu.
Po mojem je tudi te?ava v tem, da mnogo ljudi ob omembi dizla pomisli na stara zgonjena uvo?ena jajca s prevtenimi kilometri...
S5 bodo toplo vodo odkrivali in se delali bolj pape?kega od pape?a. Kdor ?eli jesti junk,ga bo jedel, Kdor ga no?e,si pa brez te?ave nekaj manj slabega..
Res je. Po eni strani postajajo avti vse bolj varni; namesto nas gledajo mrtvi kot, speljejo namesto nas, zavrejo in nevem kaj ?e vse....
Na ?alost "namesto nas"...morali bi se zavedati , da bo avto MORDA re?il na?o rit, ?e bomo mi zafrknili...
Po drugi strani pa nas skorajda silijo da umikamo pogled iz ceste za banalno nastavljanje radia, nastavljanje klime... Ko ?lovek zaradi nevem kak?ne CLOVESKE raztresenosti pozabi, da se vozi po mraku, avto poskrbi,da je zadaj neosvetljen (ker je pa res velik prihranek,da zadaj ne svetijo pozicije).
Bolj ko je tehnologija pametna, bolj se zana?amo nanjo in s tem postajamo ?edalje bolj neumni... Nevarna kombinacija.
Ja,boss,ampak to je risanka, ki jo ve?inoma gledamo/jo nekateri odrasli. Ciljna publika ni ravno 5letni otrok, vsi ostali pa verjetno vemo, da za kogarkoli ni ravno pametno pra?i?a sprehajati po stropu ...
Tam so se pa za(je)bavali odrasli.
Saj vem; dvoli?nost-koliko ?ivali umre zato, ker rad jem meso, po drugi strani pa skocimo v luft, ko pujsa pred smrtjo vrzejo z elastiko... Ampak vseeno pa tudi to poka?e, kako nam je zgleda kot dru?bi ratalo dolg?as. Ko pes nima kaj za delati si li?e jajca, ljudje jih ne dose?emo in delamo ?edalje ve?je kretenizme...
To je itak res Nejc, ampak ?ivimo v ?asu, kjer iz nas vseh posku?ajo narest teli?ke in dejansko smo ?e tako dale?, da mora proizvajalec ali pa zakonodajalec, ?e je le mo?no, prepre?it nepravilno uporabo. Zato pa ukinjanje touch screenov v avtih, al pa vsaj med vo?njo kot to po?ne Mazda. Bodo pa tudi drugi morali enkrat priti do tega, je pa problem, da teli?ki pa? vedno i??ejo obvoz in posku?ajo pretentati zakon... enkrat pa jim pa? ne uspe tako kot so si zamislili in posledice so tu.
Vem,vem... Marsikdo je ?e tako izgubil kompas,da verjame v to,da je avto kriv, ne pa sam voznik, ki gleda yt med vo?njo (naprimer).
Upam da ni kaj huj?ega... Sam sicer ne vozim kamiona (?eprav imam izpit zanj),ampak kljub temu pre?ivim ogromno kilometrov (in predvsem ur) za volanom in ja... Vem kako je to.... Ljudje so ?edalje bolj upaljeni in to se dostikrat vidi tudi na cesti....
Res je . Preve? smo ratali mahnjeni na politi?no korektnost. Po eni strani imamo kao radi iskrenost pa cenimo ljudi brez dlake na jeziku pa da se bobu re?e Bob, po drugi strani pa vsi takoj skocimo v luft,ko nas nekdo (ki ga po mo?nosti sploh ne poznamo in nima vpliva, oziroma nebi smel imeti vpliva na na? lajf) kao u?ali.
Pa tudi ?e bi. ?e pa nekdo nekoga prepri?a, pa ?e ima dobre argumente, ali pa se mu sogovornik pusti prepri?ati (morda tudi zgolj zaradi manjka hrbtenice). Meni lahko 15x tukaj ljudje govorijo , kako je dizel bolj?i. Super. Zame trenutno ni.
Sem pa se ?e zdavnaj nau?il kot Pi??anec prebirati informacije in izlu??iti tisto,kar se meni zdi bistveno. Zagotovo je v vsakem small talku kaj uporabnega.
In vsak ima svoj na?in komunikacije... Alex ima pa? svoj na?in, kot ka?e je bil tukaj za nekoga malce nerazumljiv, MUFC je pa pa? precej hitro popeezdil. Tudi na svoj na?in.
Jebiga. Tudi sam sem bil velikokrat (in ?e bom) na obeh straneh. Tako na tisti, ki si kdaj preve? dovoli ,kot na tisti ,ko za brezveze dobim po prstih. Pomojem se marsikdo najde na obeh straneh. In ne samo na forumu,ampak tudi sicer v ?ivljenju.
Zato pa... ?e dobro da nismo tu zato,da bi bilu en drugemu v?e?,ampak zato,da kdaj kaj pametnega izvemo, ve?inoma pa zgolj preganjamo dolg?as.
Matr, ta prvo iz 1970 bi ?e sam te?ko zra?unal... predvsem zaradi zaobljenih vogalov spodaj desno in zgoraj levo razen, ?e kro?nica zaseda 90 stopinjski kot.
Moje znanje pa kar ustreza nalogi in 80ih. Sicer pa; matematika ni moja jaka strana...
Malo sem premi?ljeval o tej na?i zakonodaji. Vsega je kriva divjad. Predlagam popolni odstrel srnakov, jelenov in gamsov (ter njihovih samic). Zakaj? Divjad naredi steko. Planinci jo najdejo in jo uhodijo v stezo. Mimo pride kolesar na gorskem kolesu in kmalu to postane pot, ki zavede ?e kakega motokrosista in na lepem je dovolj ?irok kolovoz, da se po njem pelje nekdo s terenskim vozilom...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa sj ne more? verjeti.... La?en kot pes narocim pizzo; mi re?ejo da bo za po?akati 1h.... Potrpe?ljivo ?akam uro in pol... Kli?em...
In mi re?ejo, da so pozabili name in da bo ?ez pol ure pri meni....
Sva?ta...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani