Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
1 hour ago, Bossek said:

Je kdo dobil ze drugi odmerek AZ?

Neki slisim, da po drugem odmerku ni nekih teh nezelenih zadev

AZ maš več stranskih pri prvem domerku, medtem ko recimo pri pfizerju jih maš pa več pri drugem domerku.

Ko smo že v tej temi ki jo nisem že nekaj časa čekiral kje je pa marko? 🤣

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
44 minutes ago, Alex said:

Potem sem jaz dobro šel skozi z johnsonom. Samo enkrat se cepiš pa še nič stranskih učinkov. Je pa zanimivo, da se je ful ljudi premislilo(tudi zagrizenih anti vaksarjev, celo par ravnozemljašev je vmes). 

Vedno več jih pozitivno razmišlja. 😉

To da ti nisi imel stranskih še ne pomeni da jih cepivo nima ;)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Sicer nism bil nič turden (zahvala hribolazenju) ampak za začetek bom še enparkrat krajše udaril potem pa postopoma daljše. Mamo take lepe  poljske poti med Vipavo in Ajdovščina da lahko zelo lepo postopoma povečujem poti.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

14 hours ago, Alex said:

Ha,danes sem zvlekel sina na tek. Ima 21 let. Začel je precej ambiciozno in prvi kilometer sva pretekla v času 4" 05. Pomislil sem, da mi težka prede, če še pojača tempo. No, po par kilometrih mu je začelo zmanjkovati sape in 5. kilometer je končal pri 5" na krog. Seveda sem ga na cilju čakal. 

Koliko pa kaj ostali tekači tečete povprečno na kilometer? 🤗

Bi moral prav testirat koliko hitro pretečem kilometer. Zadnjic sem.sel prvic tečt pomoje po 15letih malo po vipavskih poteh priblizno 4km v 20min..zelo pocasen tempo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Jaz sem ravno danes odpru paket sveže zmlete GORIZIANA - extra gold, pa takoj občutiš razliko napram tapoceni verziji ki jo dobiš v slo

še dobro da od soseda sodelavec hodi delat iz ITA v SLO da mi je lahko šel iskat v tovarno

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Sladka kava je bruh, sm prav vesel da sem se odvadil sladkor stavit noter, ker je sedaj 100x boljša

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

Ja smo napisal si pa kot kot da je hamilton toliko perfektno vozil, da so zasledovalci zaostali 30sekund,.. edini razlog za tak zaostanek je ker sta tako bottas in verstapen šla ponovno v bokse po soft gume da naredita najhitrejši krog za tisto točko.(ni jim pa bilo potrebno)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja potem veš zakaj so bil 30sec odzadaj in da to ni dejanski zaostnek,. k večjemu je razlika med prvim in drugim bila 4-5sec

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)
1 hour ago, Gregster said:

Boh pomagi, pol minute zad👎

55 minutes ago, Gregster said:

Lojz bi se loh šele napravlat začel k bi ostali štartal😉

Gregster še en, ki ni gledal dirke in komentira samo na podlagi slike končnih rezultatov lol, mal se pozanimi prej k pišeš neumnosti...

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.