Potem sem jaz dobro šel skozi z johnsonom. Samo enkrat se cepiš pa še nič stranskih učinkov. Je pa zanimivo, da se je ful ljudi premislilo(tudi zagrizenih anti vaksarjev, celo par ravnozemljašev je vmes).
Vedno več jih pozitivno razmišlja. 😉
To da ti nisi imel stranskih še ne pomeni da jih cepivo nima
Sicer nism bil nič turden (zahvala hribolazenju) ampak za začetek bom še enparkrat krajše udaril potem pa postopoma daljše. Mamo take lepe poljske poti med Vipavo in Ajdovščina da lahko zelo lepo postopoma povečujem poti.
Ha,danes sem zvlekel sina na tek. Ima 21 let. Začel je precej ambiciozno in prvi kilometer sva pretekla v času 4" 05. Pomislil sem, da mi težka prede, če še pojača tempo. No, po par kilometrih mu je začelo zmanjkovati sape in 5. kilometer je končal pri 5" na krog. Seveda sem ga na cilju čakal.
Koliko pa kaj ostali tekači tečete povprečno na kilometer? 🤗
Bi moral prav testirat koliko hitro pretečem kilometer. Zadnjic sem.sel prvic tečt pomoje po 15letih malo po vipavskih poteh priblizno 4km v 20min..zelo pocasen tempo
Asics gel-nimbus 23, sm šel samo v hervis in kupil kar mi je dobro pasalo na nogo, prej sm mel lasportiva za gorski tek pa se mi zdi, da se sedaj obujem v vato ker je tolk udobno
Ja smo napisal si pa kot kot da je hamilton toliko perfektno vozil, da so zasledovalci zaostali 30sekund,.. edini razlog za tak zaostanek je ker sta tako bottas in verstapen šla ponovno v bokse po soft gume da naredita najhitrejši krog za tisto točko.(ni jim pa bilo potrebno)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da
Povezava za deljenje
Deli na druge strani