Zanimivo, da se najbolj pizdijo tisti, ki so itak s tem prispevkom pripopani na drzavni proracun … Tisti, ki do sedaj ni placeval dodatnega zavarovanja, ga tudi po novem verjetno ne bo…
Ravno prej je bilo po TV,da vsi,ki so bili do sedaj opravičeni do neplačila dodatnega zavarovanja, ga bo še vedno plačevala država,tudi VETERANOM.....
So tudi mlajši. Naučijo se tisti, ki si to želijo. Pri nas v firmi imamo eno pridno čistilko iz Bosne, vljudno, razgledano, prijazno. K nam je prišla pred tremi leti. Takoj se je vpisala v tečaj Sovenščine.
Sedaj govori že boljše Slovensko, kot marsikateri mladec v šuškavi trenerki z belimi nogavicami čez njih, ki je rojen pri nas, a mu malo "L" dela težave. 😉
Če greš v Ljubljani v Jarše, Polje in še kam, sva midva tujca..... 😁😉
Čisto druga tema od @Slivka ,dobil sem vabilo od ministrstva za obrambo na podelitev medalje za zasluge v vojni za Slovenijo,ki bo potekalo v Celju naslednji teden......💪😉
Danes sem dobil od zavarovalnice generali obvestilo, da se je premija podražila....tudi v bodoče bo država za nas, zaslužne vojne veterane poravnavala obveznosti. 🤗
Hahaha, jaz sem pa včeraj nekaj bentil čez zavarovalnice,sem čisto pozabil, da sem veteran in imam "gratis" tole pljačko.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ravno prej je bilo po TV,da vsi,ki so bili do sedaj opravičeni do neplačila dodatnega zavarovanja, ga bo še vedno plačevala država,tudi VETERANOM.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani