@Ajvar - Ziher si prej eno uro po kampu iskal plac, kjer bi lahko pokazal kaj zmore tvoj avto.
Res ne vem, kdaj bodo tudi pri Mazdi spoznali, da rabijo AWD karavana. Vse dobre znamke to ?e imajo, npr das auto ma kar dva razli?na pasata (in to s TDI ma?inam).
Nimam nikogar namena ?alit, ampak hrvatom ?e kar nekaj manjka do evropskega nivoja in kar se mene ti?e niti ne vem ?e ga bodo kdaj dosegli..
Miata je pri njih gospodinmobil 1.lige in ker cariniki vidijo pove?ini samo poscane g0lfe in zama??ene pa$$ate, je seveda vsak z mx5 sumljiv, kot da avto stane za tri hi?e in se ga lahko dobi zgolj s ?vercanjem
na kratko.. pol ure so tresli viperja okol in okol z raznimi zvijajo?imi kamercami, ogledalci, podirali zice, streho, merili votlost vrat ter bokov, gledali motor in na koncu ?e spra?eval kok ma to konjov
Bojda je na Facebooku profil o ene g. Ajvarju, ki je nor na TDI-je. Eni pravjo da so slike photoshopane sam men zgledajo ?ist originalne. Ene slike so samo za +18.
Ahh kako zadevo napihujejo, zame je ovinek popolnoma pregleden nasploh pa niti ni oster (vsaj naj se malo pozanimajo kaj sploh pomeni oster ovinek), da bi povedali od kje po?ena guma pa nimajo pojma in zgleda da za take kekce ni niti to pomembno va?no da blefirajo da je ?lo prehitro ?e je sploh ?lo! Poleg tega nevem kako so pri?li na prehitro vo?no brez dokazov na mokrem cesti??u z tem da so vpra?anja postavlali meni ki sem povedal usaki? druga?en izid na kraju nesre?e ker ?e sam nisem vedel koliko je res ?lo in me nebi smeli resno jemati. Najbolje da bi ?e napisali da so sli?ali da mi je brat umrl, kot so govorili skoraj na celi ob?ini, taki ljudje so navadne smeti! Mislim da se je vsem malo ocvrlo v glavi ker so ga razglasili za mrtvega (no vsaj ve?ina).
pravijo, ?e za nekoga re?ejo, da je umrl, ki u bistvu sploh ni, da so mu podalj?al ?ivljenje
Okrog 18.ure sem ?el z otrokom v Kam. Bistrco, zadaj pa g. ?mego v svojmu stroju, no in se odlo?im it mimo kolesarja; v tistem momentu ko mi je bil skoraj na prednjem desnem kolesu, pojava v istem momentu iztegne levo roko in se znajde na sredini cesti??a.
Kako mi je ratal zbalansirat in zbremzat da ga nisem ukajlov mi totalno ni? ni jasno, ?lo je pa za mi?jega. Ampak a folk sploh kej razmi?lja, gleda o?itno itak ne, KATASTROFA.
v tem momentu sm vidu ?e sam kok bo kolesar odletu ?ez tvojga ?rnga zmaja na sre?o se je vse dobr kon?al
a pa ni ves...novi BF zahteva ze konkretno grafo...ker je vse ful vecje pa vec dogajanja...ce pa mas grafo od 300? ti pa ta spil dela hudo k svina res lepa grafika...sam jst sm zvest cod-u ze od samega zacetka
heh, se peljem pred cca. 14 dnavi po AC in ?ujem po radiu, da je na AC iz CE proti LJ enmu tovornjaku odtrgal gumo in le?i delno na odstavnem pasu in delno na voznem pasu, minil je sam par sekund ko zagledam to gumo pred seboj, kakih 500m naprej je pa stal tovornjak
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ez Marijo Reko je letel kokr da ampak na?alost ni bil taprav volan u rokah
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani