Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

poln diners, american, master, eurocard.......pa majo vsi ve?ji 4 mestni limit....?e TRR spraznim pa je  :rolleyes:

v glavnem ?iht pa klatenje naokoli.......

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ja sej, takrat ko sm preizku?u vodotesnost Lumie, ?e dobro, da si me na FB opozoril, da nej zravn dopi?em, da gre za vodotesni etui, druga? bi se mogo?e res na?u kir norc, ko bi ?ou telefon dejansko sprobat direkt u vodo :D

Xperio se je testiral v bazenu in morju :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa saj ne mores verjet kako je folk pritegnjen!!!!! En se naredi norca z novim ajfonom in wireless slusalkam pa dobi 10Mio ogledov in dejansko ljudi ki NE VEDO KAJ SO KUPILI IN GREDO POSNEMAT!!!!

https://au.news.yahoo.com/technology/a/32736699/iphone-7-owners-fuming-after-prank-video-tricks-them-into-drilling-a-hole-in-their-phone/#page1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz pa s svojim (motornim) kolesom letos ?e 12.000km.... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

H?erka je ?la v vrtec pred ?estimi leti. Sedaj je ?etrti razred, prvi sin je drugi razred in drugi sin je v vrtcu. In letos so se prvi? v tem obdobju pojavile u?i v vrtcu in ?oli...

Usi so samo zato ker starsi 'ne morejo' biti doma in posiljajo otroke v solo z njimi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na tehni?nih je posebna steza, kjer ?e kdo zate?i lahko na BMWju hitro homologira? smernike kot aftermarket dodatek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kaj je zdaj to, a gre res vse hudi?u v rit?

Prva dva otroka sta bila v vrtcu in nismo imeli nobenih posebnosti.

Tretji otrok je bil lani v vrtcu in ni bilo nobenih posebnosti.

Letos pa najprej vsakih nekaj dni nova kletvica, pa iztegnjeni sredinci, zdaj pa ?e obvestilo o pojavu u?i na ?oli.

Pa se ?e niti prvi mesec ni kon?al. Kaj nas ?e ?aka do konca ?olskega leta?

Hja kaj naj re?em, pri nas je tako tedensko ?e ve? let...v ?oli so vsi skupaj do 9. razreda. u?i so vsak teden, v 6h letih jih ?e nista mela....tok tok (fantje?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vceraj popoldne, ko sem se peljal mimo (okoli pol sedmih), je bilo ze odprto ... 

Ja vem so na?i ?li lizat sladoled pa ni blo ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

problem s prvo haubo....yes Fiat...
Napisano

Sem ze mislil, da Jures not sedi :) ... 

I wish...Alfa Romeo Giulia Spider - produkcija l. 54.....?e se jo danes najde tako je od 50.000? naprej....

Alfa-Romeo-Giulietta-Spider-729x486-471f

http://gastonandreymotorsports.com/alfa-romeo-sales-review-from-2014-monterey-by-gaston-andrey-motorsports/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kolegica se poro?i:)

A je to dobra kolegica? Ker takole te zadolziti za muziko ni kar tako. Od muzike je marsikaj odvisno na poroki, ce ne celo vse. Velikokrat nekdo da nekomu to zadolzitev, tudi da poceni skozi pride, potem pa pricakuje veliko od tega, gostje tezijo daj to saj tisto, se pricakuje moderiranje itd itd.

Ni tako da das nekaj na kljucek in gremo...

Sam opozorim ker sam sem enkrat to fasal, seveda sem bil potem 6 ur samo na tem da se je odvilo vse ok, ampak prvic in zadnjic, tudi za denar nikoli vec, ker takrat nisi bec gost...

Po moje kak vajper ve kako to gre, ampak ke drugace ce prides tja delat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ja ni tvoj? #samprasam :)

mi mamo 1000ccm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na koncu je ?lo tako da sem snel vzmet na kontra strani in zbil ven zati? preko kovinske palce, ampak ne brez rahle kolateralne ?kode na odbija?u, zgleda da se je tudi patent zataknil in posledi?no zajla, ker je ?la na hard.

ampak glede na to da je najavljena za make up pozimi se ni za sekirat, trenutno mal ?rnega spraya.... :)

Sem razmi?ljal da bi dal rally style klipsno, ampak spet sem vse takoj najdel za 30?....zajla, mehanizem na spodnjem delu in zati?e za na haubo...original...

Hvala vsem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Haha. Smeks ali pa tudi ne. Ubistvo ce je pameten in da ne dela problemov, zakaj pa ne. Meni so vsec taki tamali ki iztopajo iz mnozice da niso glih serijski vsi enaki.

Ravno zato ga mno?ica takoj napade.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas imamo drugo tematiko na svetu star?ev....en prv?ek hodi v ?olo s 50ccm krosko.... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sigurno ima pozitivne strani v Medvodah a ker imamo mi zgolj en uvoz v pirnice je vsak izvoz iz glavne dobrodosel.

Najhuje je ko je medvoski tek in kronometer, gladk mal zaprejo cesto pri donitu....prva obvoza sta smlednik - zavrh ali pa nazaj na tacen...ven prides ker gres lahko proti kranju pa rondo, dol pa ne mores....

saj se prilagodis ampak vseeno se da drugace promet speljat...

Verjetno pa gre tudi za varnost, knjiznjica, bc, obcina ce kaj gori mora gasilec naokoli....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jebela cesta pa ta teden imobilnosti............tretji dan zapored sem se nasral pa zavil na stari medvo?ki most na katerem so sedaj le?alniki.....vsakodnevna rutina pa?... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je pa tako, ko pri Fiatu tako redko odpira? pokrov motorja, da ti mehanizem zarjavi in potem odtrga? zajlo...

Mogo?e ti bo la?je, ?e odvije? tiste tri vijake, s katerimi je pritrjen mehanizem. In ko odpre? pokrov, mehanizem obvisi na pokrovu, pa bo? imel lepo dostopno.

za??iteno z dodatno plo??o preko, to je samo notranji del

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj ves katerega mam. Ampak tile majo vsi se del kabla, jaz pa lovim kljukico ki je zakrita...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja nekak takole bo treba ja, s tem da sem jaz brez kabla

tole je sistem ki je od spodaj viden - dostopen znotraj rde?ega kvadrata, ?e ne pridem do kljukice bom moral rezati po zelenem...placa ni ni?...z neko zajlo bom probal do kljukice priti...

post-2637-0-96538200-1474484015_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Spet gledas samo crnogledo. V eu je prodaja tovarnisko predelanih bencinarjev na plin po normalbi ceni vsakdanja stvar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/lamborghinija-in-bentleyja-ne-bo-v-parizu-zaradi-afere-dieselgate/403246

Renault ukinja dizle, VW dpf na bencinarje...

o?itno so po razkritju ugotovili, da je nemogo?e brez la?i delati dizle po standardu. Verjetno sledijo ostali.

Pa na pari?kem salonu ni Forda, Mazde, Volva, ter ?e mnogo drugih. Cost cutting ali enostavni ni ni? novega za pokazat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Glasbo moras imeti shranjeno lokalno... ker ravno takrat, ko bo najbolj zanimivo, bo Murphy posegel vmes in bo crknila povezava do interneta... in ostanes v tisini ;)

Ta murphy je pri meni Telekom in njihov ku... LTE signal....z ?eninim Telemachom je 2x bolje (pa govorim o ac)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.