Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Simon, a kak?ne nesre?e se na sre?o niso dogajale al je blo vendarle kej? :blush:

Kaj in kok HP, pa vozi t.i. King Hondojcev? :P

Nesre?e so ?al bile. En Smart je letel ven in zbil hladilnik v 2. ovinku (po tistem ko jaz prehitim Peugeota, potem je tam ?e nekaj ljudi ?lo ven, na koncu je prijatelj zaklju?il time attack ker je zletel malo bolj spektakularno in ?el preko gum v breg. Ampak ni bilo ni? resnega k sre?i.

King ima original 130hp in ene 900kg z njim vred, dobre gume pa nasploh ima avto samo za na dirke. Malo me mika, da bi si naredil en avto samo za kaj tak?nega, da se lahko normalno pelje? v sslu?bo z daily driverjem in se ne sekira?, ?e ti tam kaj gre... sramezljiv

Symon, ?estitke za rezultat.

Hvala. :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dobro si zjebal pugija :D

Samo kolk je bilo pa adrenalina ?e pred dirko zaradi tega. Sva bila v?tric v boksih in ?akala na ?tart. Sam sem s sovoznikom debatiral ?e je res S16 (nalepka na boku ampak ni bil v resnici S16 kar sem ugotovil kar hitro) un je pa tut gledal moj avto ves zaskrbljen. No na progi sem res hitro dojel, da ga dohajam brez te?av. Pa Fiesto ST sem ujel ker je za?ela zadnja in se mi je umaknila.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena pro?nja
Napisano

Aaa??? Hvala, mogo?e jih bom pa nabral kar nekaj. Na 1. mesto najbr? ne bom prilezel ampak baje, da bo na koncu odlo?ala tudi strokovna ?irija. Hvala ?e enkrat vsem. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena pro?nja
Napisano

ql, ostali pa mal razpo?ljimo po mailih, nej folk glasuje ;)

Pozabil povedati. Vsak, ki glasuje se isto poteguje za nagrade. ?e pa dobim glavno nagrado gre pa tale Francoz po hitrem postopku pod ceno od bajte pa ?e vrnem se med Japonce. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Sam jo bom montiral in to bo to.

Samo 1X septembra - oktobra. :(

To bo nekaj tak?nega kot pri CX-7, ko pri vi?jih obratih dodaja ?e nekaj bencina? Ne spoznam se ampak a ni bila debata, da pri teh avtih rabi? ?e kar dosti plina/bencina in zato ne deluje ?isto samostojno? Sicer pa ti kar zmontiraj sam, potem pa lahko za?ne? ?e to fu?at. ?e bo? pa ?e homolomo zrihtal pa ni vrag, da ti ne bi posel cvetel. :bravo:B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

...sploh ko bo ?el tankat bo dobila PMS :hohoho: ....v?eraj sem pri?el na benzo, za imprezo wrx, se odpelje in sem na vrsti za tankanje, in sem videl gor da je tip tankal za 20 eur :hohoho::hohoho::hohoho: ...wtf, to je imel lih za 2x po btc-ju da podrifta pol pa dam v gara?o :hohoho:

Ti ne razume? to je zato, da ko gleda cagar in ugotovi, da je prazen tank, da gre raje domov kot, da bi se fural. Sem ter tja sem to na S13 ?e jaz storil je pa res, da je bil tisto sekundarni avto. :P Sem pa videl nekoga, ki je v R8 natankal za 20?. :huh:

A si nor, kdo pa ?e zdej polno tanka :D Moja ?e ve? kot eno leto ni videla polhnega tanka :P

Hja recimo, da je to zato ja. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Takle mamo na pumpah zdej, samo ?e cagar za ? se vrti. V?as ko tankam pa na hit prvo pogledam ?tevc za ? pa misim.. oho zdej jepa ?e po?as polno, potem pa v naslednji sekundi pogledam ?e izto?ene litre pa me kap rukne, kumi je kej vn prtekl... :)

Samo tole je pa ?isto res. ?zmeden? Ponavadi je bilo okoli 1:1 zdaj se cifra z ??? ful hitreje vrti kot litri.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kul. Ker druga?e se ne spoznam na Navornike. :P V glavnem meni se je zdelo res ?pasno, da je dal ene 5x manj kot bi dal kak?ni firmi v Sloveniji. ?e kaj crkne ima itak 7 let garancije in se odklopi pa nih?e ne bo vedel, da je bilo karkoli priklopljeno.

PS: Fak zdaj bojo ?e na 24ur izbirali naj ri?arja v Sloveniji.Sem 200%, da bo zmagalo nekaj nagrav?nega. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Komentarji so res sme?ni. :hohoho: Fantje ne vejo, da se da Kio Ceed dizel ?ipirati za nekaj ? s poceni ?ipom. Resno. Kolega je za foro iz ebaya vzel nek box, ki ga da? vmes v original napeljavo in izmeril 30 konjev ve?. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na medenih tednih se zjutraj ?enin pore?e pri britju in kri obri?e v rjuho. Sobarica vidi kri na rjuhi, misli da je bila nevesta nedol?na in pove ?efu.

?ef pravi mladoporo?encema: "To je velika redkost in za na? hotel velika ?ast. Za nagrado bosta lahko no? po zlati poroki, ?ez 50 let, brezpla?no prespala pri nas."

?ez 50 let dedek in babica res prideta in prespita v isti sobi. Zjutraj babica, precej prehlajena, izpiha nos v rjuho.

"Ja kaj pa dela??" pravi dedek, babica pa odgovori: "Pred 50 leti si ti meni dvignil ugled, zdaj ga bom pa jaz tebi."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.