Simon, kva prav?, a bi blo dobr da uleti un tip ki ima F & K sceno ?ez, ko je biv zadn? med tojotami, da bi pr?u na n? sre?anje, pa mal na?im ?lanom zadevo predstav, da ne bodo trumoma u A3?BLJ lezli!
Tale akcija - fehteraj alla Pre?erc je pa spominjala na zadevo izpred par let:
?e se kdo spomne, ko je Simon Amman postal dvojni prvak na prvenstvu in je povedu, da doma nimajo televizije in nasledn dan so mu poslal na stotine Tevejev dam!
A je kdo kej na teko?em kva se dogaja z na?im omenjenim semaforjem v okolici LJ Mlekarn in pa ?e se kaj govori da naj bi dobiv ?e dru?bo kak?nega svojga kamerada?! ?kodval zihr neb kokr narod fura v rde?e!
?e ima mogo?e kdo doma kak?en star radio, niti ni bistveno kak?en, pa ?e ga ne rab, bi blo fajn, da mi ga posod za cca. 2 mesca, ker pol mam itak v planu (vrjetn) dat not big skrin in se mi za ta cajt niti ne spla?a neki orng kupvat, pa tut dnarja ni neki velik tko da totalni nonsens vse skupi! :ne vem:
No ?e ma kdo kej tacga, pa naj se jav, enako velja za kake stare zvo?nike al 13ke al pa 16ke, lih tok da mal bren?i oz. ropota, mam pa okrogle lukne!
Upam da ni izpadl kt fehtanje; "?io ?io a ma? kej drobi?a?" ?e pa je pa n? hudga, ker kdor jezika ?para kruha strada!
Pr men so zdele zanimive scene: trenutno se kokrtok dru?m z 2 biv?imi (ki so ?e zmer gorke name), pa nekak mal cinca-marinca al bi al ne bi, ker se mal bojim da bi se ponovil stari problemi, medtem ko bi jim dodal nove!
Poleg teh dveh pa se za sredo menm ?e z eno gospodi?no iz Kranja, ki je BTW cca. 10 let mlaj?a od mene! Je pa glede nje sme?na scena, ko sva se en dan menla po telefonu, pa mi ona re?e (zdej ko ve da mam MX5), da jo ne smem narobe ?tekat, da je ona gorka name, da je tut ful gorka na avte, ampak ne v smislu da pada na pleh! Skratka v?e? so ji zrihtani avti, pa ji je bla tut F makina fuul ok!
Sicer pa je tale gospodi?na iz Krana ful spro??ena in zgovorna (za razliko od ene od tistih 2 - biv?ih, zgoraj omenjenih), tko da bomo ?e vidl kako in kaj?! ?e ne prej se v sredo sre?ava, ko mam v planu mogo?e mal prej it iz slu?be, pa na kak?en Bled al kej tacga, no ?e jasno ne bo d? (sneg) vse skup zagnojiv! :ne vem:
Denis, sm pa gorak da se ?e ti mal razpi?e? v tejle temi, glede na dogajanje v preteklem tednu - na tvojem pa?niku!
Pomoje, glede na to da si zelo odprte sorte, ti ne bo te?ko kej napisat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke MX drajvr!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani