Tisti, ki se virusa bojijo na naši firmi, so cepljeni in imajo dovoljenje za delo od doma. Js si lahko pa na rit dve nataknem, da prdec koga ne okuži.
Če pride do obveznega cepljenja z eksperimentalnimi zvarki, potem smo pukli vsi. Tako, da ja, želi si to in boš dobil. Ampak jaz se ne tudi takrat ne bom.
Pa vesel sem, da naši otroci nimajo teh težav, za ostale pa ne vem.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Dobro zate. Če so otroci še zelo majhni niso še prišli do te faze, to se začne dogajati ponavadi konec devetletke, v srednji šoli in potem naprej. Zgornje meje ni. Tudi tridesetletniki so zasvojeni z igranjem igric cele dneve.
Ravno te dni je zazvonil resni alarm, ker so ugotovili, da se taki mladeniči (osamljeni, egocentriki, nesocialni tipi) združujejo v posebnih spletnih skupinah. V njih obsojajo ženske, da so one krive, če jih ne opazijo, takih frajerjev.
Gredo celo tako daleč, da se dogajajo resnični napadi na dekleta v "pravem" življenju.
Tole je sicer malo mimo te teme. A je zaskrbljujoče.
Me zanima na dolgi rok, koliko težav bodo prinesle maske tem otrokom. Žal mi je vseh teh otrok, ker se starši niso imeli jajc zoperstaviti tem nebulozam. Maske, ki klinc kej pomagajo proti virusu. Če zavohaš prdec čez njo, potem virus ziher ne ustavijo.
Ej, baje so rekli, da se virus širi tudi preko prdcev in če jutri rečejo, da si daste masko čez rit, boste taisti ljudje zopet brez besed ubogali.
Večina ljudi nosi maske samo zato, ker so predpisane in ne zato, ker se bojijo virusa. Pa vsi vemo, da je to budalaština, pa še vedno pridno ubogamo.
Jaz, žena in najina otroka mask ne nosimo. Dam jo gor v primeru tečnih varnostnikov, pa še to do polovice ust. Če mi jutri na šihtu predpišejo masko, začnem delat od doma brez pogojno. Če dobim odpoved, ok, hvala lepa, adijo.
Sicer pa ja, kar navajajte otroke na maske, to je nov statusni simbol.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Če ti bodo v službi rekli, da moraš nositi masko, (zna se zgoditi, ko jih bo že en kup v bolnišnicah) si boš lepo dal masko gor, če bo potrebno tudi dve, drugače ti bodo rekli, da lahko greš domol.😉
Po moje bo prišlo še obvezno cepljenje, kot razmišljajo pametno v nekaterih razvitih evropskih državah.
Otroci bodo imeli težave, se strinjam, a ne zaradi mask, ampak zaradi buljenja po cele dneve v računalnike in telefončke. Zasvojenost je že med nami. Na žalost.
Prof. dr. Alojz Ihan je eden najboljših razlagalcev epidemične realnosti. Poleg izjemnega...
ej ampak a ni zanimivo, splomladi naj bi vse vrjetneje korona izginla in bomo lahko normalno ziveli dalje ... baje ...
od kje ljudem taka predvidevanja ...
Tako pravijo v Italiji. Ampak ne zato, ker so vedeževalci ampak računajo, da bodo do konec septembra precepljeni 90%.Tam ni trte mrte, v bolnišnicah in v šolstvu je cepljenje obvezno. Je pa tudi sicer že cepljenih 92% učiteljev. Oni so se resno lotili te pandemije in znajo resno spomladi iti iz tega. Medtem, ko bodo pri nas anticepilci še vedno razgrajali po radijskih studijih in televizijskih. In nam bodo te okoliške države
Je pa zanimiva trenutna situacija v ZDA. Vsak dan trenutno umre zaradi kovida okoli 1200 ljudi. In glej ga zlomka, največ smrti je na jugu države, kjer je največje število anticepilcev in najmanj cepljenih, privržencev prejšnjega predsednika.
@Alexko tako rad pišeš o teh maskah in nošenju , daj povej mi eno stvar kolikokrat na dan pa menjaš to masko? A vsakič ko greš v trgovino vzameš novo iz sterilne vrečke in si jo daš gor, ali si tako kot 95% vseh ki masko lepo veselo nosijo po žepih , na ogledalih avta, na menjalnikih in si potem to svinjarijo dajejo na obraz. Ker kot so nam prodajali je treba masko prijemat samo za trakce , bog ne daj da se je dotakneš spredaj ker si že skoraj mrtev. Potem pa ko so jih ti bisere nosili po TV so si jih z velikim veseljem popravljali ko jim je dol lezla. Pa še ta zanimivost glede mask, nosili bi jih naj zato ker s tem preprečujemo kapljice , (po domače ne pljuvamo okoli ) zakaj pa potem ne priznavajo testa iz sline če se z njo virus najbolj prenaša????
Pa drugače covid priznavam pa kljub temu ne nosim maske in tudi moji otroci je ne bodo.
Mi imamo v službi na voljo tri(3)maske/8 ur ,če vprašaš pa jih lahko dobiš še več. Tako, da jaz si jih zamenjujem na vsakih 2-3 ure. Vsakič, ko grem v trgovino fudi vzamem novo. Maske niso problem. Jih imamo doma pet škatel. Če pa grem recimo še tankat sproti, ko grem v trgovino, pa seveda uporabim isto.
Zanimivo mi je nekaj. Otroci cepljenih oziroma staršev, ki covid "priznavajo", se obnašajo čisto normalno, nosijo maske brez problema, se držijo priporočil. Otroci
"nepriznavalcev" se tudi obnašajo čisto normalno. Se pravi, da imajo z nošenjem mask v šoli probleme starši teh "sončkov". 🤗
Kako to veš? To je vedeževanje, ker tega sploh pri virusih ne more nihče predvideti saj tega ne ve nihče. O tem je govorila tudi vodja infektološke klinike - se pravi strokovna oseba - da ne moremo vedeti kako bi se bolezen razvijala, če recimo ne bi bil cepljen. Tega ne moreš vedeti in je zgolj ugibanje in močno dvomim, da je to zdravnik rekel, ker res upam, da vsaj zdravniki niso vedeževalci ampak srčno upam da ljudje znanosti.
Fak... Če ni to res, da bi bilo brez cepljenja slabše, bom šel jutri v najbližji cepilni center, čakal dve uri na soncu v vrsti, in zahteval, da mi zvakumirajo nazaj ven cepivo. Pa bom tudi jaz postal lahko antiwakser.
Se bom pa priključil "ta pravi" strani. Na dopust grem pa drugo leto v Romunijo, Bolgarijo ali pa v Albanijo. Baje, da imajo lepe plaže. 🤔
Evo, da se bodo sedaj zanikovalci malo naslajali. Je zbolel (ni samo pozitiven) mož od sodelavke, cepljen dvakrat z moderno.
Sodelavka, prav tako cepljena, dvakrat, fajzer, pa nič. Je patudi povedala, da še dobro, da je mož cepljen, ker pravi njegov zdravnik, da bi pristal, če ne bi bil cepljen, verjetno kje, kjer ne dihaš sam. Pa to ni pod vodo. 🤔
@Boss bodi realen in povej da v primeru, da bi preverjali protitelesa se bi nasel drug razlog oz. nekaj kar bi bilo narobe.
Sem kar preprican da med 100.000, ki bi imeli protitelesa, bi nekdo zbolel / bil okuzen / umrl. Torej zakaj preverjat protitelesa ce lahko zbolis/si okuzen/umres.
Kdo pa garantira, da je pravi rezultat. Kdo se lazje priredi kot zdravniki.
Hocem samo povedat, da prave zadeve ni. VEDNO bo nekaj/nekdo, ki bo vse zanikal in zavrgel oz. obrnil, da ni tako.
Lepo napisano. 👍Zanikovalci vedno najdejo dlako v jajcih. 😊Čigavih? Kakor kdo. 😉
Pa to je tukaj ko objavljate te posnetke. 😊 V mojem vsakdanu me ne motijo ne eni ne drugi le pomagam s kakim nasvetom, če pa že gdo bluzi in ne ve kaj je dobro za njega pa si je sam kriv in kaj mu morem..... 🤔
Še nekaj, tudi na Islandiji niso v nakupovalnih centrih obvezne maske, kot na Švedskem a jih vsi nosijo in jaz frajer in zraven mene Potrč jih pa nebi ker hočeva biti svobodna...... 😁
Dokler bo tako nebo nikoli boljše.
Ne se sekirat. Če pridejo (verjetno ne bodo) "njihovi" na oblast, si bodo namontirali tudi uzde, če bodo tako zahtevali. 😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V bistvu so to tangice. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani