Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

In kaj je narobe ?e so bili na Kredarici z bicikli. A to da se pa na razne proslave in verske prireditve gor furajo veljaki s helikopterji je pa OK.

Komu manjka kolesce v glavi, Boss, je pa zelo relativno. Zakonodajalcu z uredbo o vo?nji v naravnem okolju prav zagotovo. Pa taisti ti?i ki urejajo dejavnosti v TNP imajo tudi hudo pomanjkanje kolesc na podstre?ju, ko tam ne sme? po?eti ni?esar, kar se analfabetom zdi adrenalinsko, isto?asno pa lahko neadrenalinsko serje? v Dvojno jezero iz Ko?e pri Sedmerih.

Ampak saj se strinjava,da je vo?nja s helikopterjem pa? varnej?a kot vo?nja s kolesom v takem okolju?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub temu , da mi je bila ve?ji del ?ivljenja muka sploh pomisliti na branje, sem lani prebral kar nekaj knjig (ve se, katero zvrst).

Danes iz rok avtorice (carica!!) prejel knjigo s posvetilom... ?e toliko bolj?i filing,ker gre izkupi?ek za dobrodelne namene; ljudem in ?ivalim prizadetim v Avstralskih po?arih.

post-9068-0-40941400-1579029836_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalim moja star?a, za top darilo par dni nazaj za BD. Podpora v ?portu pa tudi sicer ze 33let... Zgleda res ni druge , kot da se gre spet v Alpe, na Velebit in odkrivati TKP.

post-9068-0-73362800-1578420353_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj se hecas, vreme idealno za bajk.

Meni je sicer idealno ko je 15-20stopinj,ampak ok...

Saj tudi zdaj gre,ampak v?eraj sem bil 3h na mtbju; ?e kak?na ura ve? bi ?la,ampak to je potem ?e max za tako vreme..

Je fajn ?e kak?en drug ?port prakticirat,vsaj meni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sprejel povabilo Kolesarskega kolega in ?el na ?marno goro . Hvala Bogu v ponedeljek zjutraj ni ravno preve? gne?e.

Potem pa ?e kratek jogging. Jbg, za bajk je pa? malo hladno...

post-9068-0-07526400-1578333482_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc, ?al to ni problem. Ogromno ljudem ?e delna alkoholiziranost odklopi vse mo?nosti premi?ljenega odlo?anja. Ja je te?ko to razumet, ?e se sam nikoli ne soo?i? s takim stanjem. Tudi sam sem te?ko to razumel, ker mi svoje ?ase tudi ogromno alkohola ni povzro?ale te?ave v odlo?anju ... ja so bile tele?je nogice pa te?ko dr?anje ravnote?ja, ampak mo?gani so pa ?e vedno sprejemali racionalne odlo?itve. Pri mnogih pa ?al to ne deluje - sem jih ogromno pripeljal domov v stanjih, da so lahko hodili, ampak spomnili se pa niso ni?esar... pa koliko avtomobilskih klju?ev sem pobral in jih nato vra?al ali sorodnikom ali pa naslednji dan pripeljal nazaj.

Alkohol ima na razli?ne ljudi razli?en u?inek - ?alostno je edino to, da tisti, ki vedo kako reagirajo na pijan?evanje (?e ne druga?e jim drugi povedo, ?e se sami ne spomnijo dogodkov), da predno za?nejo s pijan?evanjem, ustrezno ne poskrbijo za prepre?itev glupih dejanj - avto naj takrat ostane doma, to je prvo pravilo.

Vem, namenoma sem malo sarkasti?no napisal .

Tudi moja opa?anja so podobna kot tvoja; tudi sam imam po slu?beni kar nekaj stika z zlorabami alkohola, pa tudi sicer v tej ?asih ni potrebno dale? pogledati,da vidimo pijance na vsakem koraku.

In tudi sam sem bil kar nekajkrat pod dozo, ampak vedno domov s taksijem ali pa trezno dru?bo. In vem kak?en sem ko sem pijan in vsaka pijanica se za?ne v treznem stanju in takrat je treba postaviti plan , pa naj bo to pustiti avto doma ali pa pa? se zaobljubiti, da avto ostane pred gostilno ali pa da se nekoga pokli?e..

Ali pa da se ?e v ?tartu ne pije.

Ljudje se resda razli?no obna?amo ko smo pijani,ampak vsem je pa skupno,da ni treznega razmi?ljanja, oziroma ga je manj. Zato sem pa apriori za 0,0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dana?njim je verjetno Hamilton vzornik, ker je poleg tega, da je najuspe?nej?i iz generacije ?e ?urer in magnet za medije ter sponzorje. :P

Ja,zato pa ni ravno po mojem okusu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nejc, ?koda ko si premlad oz. posledi?no prepozno za?el spremljati F1, ker si s tem zamudil ?ampiona z za?etnicama A.S., ta je bil neka druga dimenzija od tvojega, tudi kot oseba. Ve?na mu slava mogo?nemu Brazilcu z nepozabno karizmo in ?utom za so?loveka. :rispekt::rispekt::rispekt:

Ja,verjamem... Pa? vsak si najde nekega vplivneza ki ga spremlja, iz svojega ?asa...

Saj zdaj?nji 10letniki tudi ne vedo , kdo je Schumi, Hill,hakkinen in pa? navijajo za novodobne dirka?e.

Kdor pa? sploh ?e gleda f1...

Ampak dejstvo je , da bo Schumi pa? ostal eden velikih, ne glede na vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Od nekdaj mi je bilo nekaj bolj?ega prvega januarja za?eti leto s sportom. Pa ne v stilu zaobljub, ampak tisti obcutek,ko ni nikjer nobenega, ker zdravijo tigra, le redki pa imamo trezno glavo,je pac fajn.

Dokler sem ?e malo bolj aktivno smu?al, se je vedno hodilo na Cerkno ali Pohorje 1.1., lani se je ob 6ih zjutraj v dru?bi odteklo kar nekaj km, letos sem se pa tudi jaz (ne dobesedno) vrgel v vodo.

Sprejel povabilo slovenskih randonneurjev (ne me kregati, ziher ni pravilno sklanjano; skratka ljudje ki vozijo brevete) in se udele?il novoletne, malo kraj?e trase, ki je bila za name?ek dobrodelno obarvana.

Kot velik individualist, ki v ?portu i??e vse kaj drugega, kot dru?enje in spoznavanje ljudi, so pa? take stvari , tudi mentalno precej?en odmik od vsakodnevnih vo?enj.

Fajn je bilo, voznjo po Italiji itak obo?ujem, lepo je bilo spoznati novo traso za dni, ko je v Ljubljani prehladno. Sicer se mi pozna,da vozim veliko (preve??) klancev in me na ravnini preprosto zmanjka, ampak v klanec... Me pa ne zmanjka. :)

Super je bilo,fantje in punce skulirani, lepo sprejmejo pri?leka, ampak... Jaz sem se ?e videl kako bi nekje v Trstu spil kavo , pojedel panini in strica gugla malo povpra?al kje se da ?e malo se izgubiti.

Na koncu mi niti zaprtje trgovin in kaficev ni pri?lo do ?ivega (beri: hvala avtomatu za kufe na postaji v Gorici in dejstvu da si kot ?olar?ek nosim hrano s seboj).

Lepo je bilo.

Od nekdaj mi je bilo nekaj bolj?ega prvega januarja za?eti leto s sportom. Pa ne v stilu zaobljub, ampak tisti obcutek,ko ni nikjer nobenega, ker zdravijo tigra, le redki pa imamo trezno glavo,je pac fajn.

Dokler sem ?e malo bolj aktivno smu?al, se je vedno hodilo na Cerkno ali Pohorje 1.1., lani se je ob 6ih zjutraj v dru?bi odteklo kar nekaj km, letos sem se pa tudi jaz (ne dobesedno) vrgel v vodo.

Sprejel povabilo slovenskih randonneurjev (ne me kregati, ziher ni pravilno sklanjano; skratka ljudje ki vozijo brevete) in se udele?il novoletne, malo kraj?e trase, ki je bila za name?ek dobrodelno obarvana.

Kot velik individualist, ki v ?portu i??e vse kaj drugega, kot dru?enje in spoznavanje ljudi, so pa? take stvari , tudi mentalno precej?en odmik od vsakodnevnih vo?enj.

Fajn je bilo, voznjo po Italiji itak obo?ujem, lepo je bilo spoznati novo traso za dni, ko je v Ljubljani prehladno. Sicer se mi pozna,da vozim veliko (preve??) klancev in me na ravnini preprosto zmanjka, ampak v klanec... Me pa ne zmanjka. :)

Super je bilo,fantje in punce skulirani, lepo sprejmejo pri?leka, ampak... Jaz sem se ?e videl kako bi nekje v Trstu spil kavo , pojedel panini in strica gugla malo povpra?al kje se da ?e malo se izgubiti.

Na koncu mi niti zaprtje trgovin in kaficev ni pri?lo do ?ivega (beri: hvala avtomatu za kufe na postaji v Gorici in dejstvu da si kot ?olar?ek nosim hrano s seboj).

Lepo je bilo.

post-9068-0-29803400-1577948305_thumb.jpg

post-9068-0-21029600-1577948351_thumb.jpg

post-9068-0-87828000-1577948465_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvo kolesarjenje v tem desetletju. Vedno imam cilj z vo?nje prinesti vsaj eno plo?evinko, ki ni iz moje produkcije, tokrat sem jih precej nabral. Ti umazanci presneti! :(

Zmaj, svaka ti ?ast za tole gesto. Jaz isto pocnem, ko sem na mtb. Itak vemo da je celotna gonja okoli recikliranja precej?en novodobni nateg (bolje ?e v ?tartu kupiti manj smeti), ampak ja, nekateri so pujsi in nimajo nikakr?nega odnosa do narave. Verjetno so pa to vseeno isti ljudje, ki potem na FB-ju dajejo fotke, kako je lepo v naravi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Nejc, popolnoma ima? prav. 90km/h je to, edino da gre za cesto rezervirano za motorna vozila in vinjete na tej cesti ne smejo zahtevat. Se pravi gre za zavajanje tujcev, saj ta znak edino pove, da je na tej cesti dovoljen promet motornih vozil, ki dose?ejo minimalno vsaj 60km/h.

Pravilno bi moral biti moder znak z belo avtocesto in 110km/h omejitve.

Tako je, in pa poleg znaka "bel avto na modri podlagi "bi moralo biti 90kmh... ?eprav je b.v.da je ta znak sploh narisan na tej tabli,saj je ?e narisano pre?rtano naselje, ki ka?e omejitev izven naselja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.