Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano (urejeno)

Jaz grem kdaj tudi u beer pro pa si jih par novih ubavim(tistih ki še nisem sproval)

https://beerpro.si/kategorija-izdelka/pivo/

Naprimer tale je po mojem okusu ena izmed boljših

sierra-nevada-pale-ale-amerisko-pivo-1.p
BEERPRO.SI

Tole kalifornijsko pivo Pale Ale, barve medu, ima vonj aromatičnega hmelja, značilnega za Zahodno obalo. Okus je grenak, a mehek in zelo...

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Aston martin pa bojda gre v tožbo s FIA zaradi premembe pravil, namreč avti z low rake so najbolj najebali na preformancu,.. edina dva k špilata ta koncept sta mercedes in aston martin,.. merc je ful zgubil napram lani, pa čeprav mu lepo kaže v prvenstvu ni več tako dominanten, medtem ko aston martin porazno

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jah max in perez sta oba naredila napako v zadnjem poskusu,.. drugače bi bilo drugače na vrhu, se nam pa tako obeta zanimiva dirka

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Sem si pogledal qualy Markez zgleda kar velike težave z roko (po posnetkih sledeč bolečine) prvo polovico Q2 je presedel potem ko je vozil Q1,.. me zanima kako bo dirko zdržal

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.