Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Tu najverjetneje za potopitev ni bil kriv helikopter, ampak ?e kdo misli da je stvar nedol?na se moti. Enostavno ?e ho?e? da npr. 4tone te?ka mrcina ostane v zraku mora le ta s 4imi tonami pritiskati ob tla.

Pred leti me je na Mangartu helikopter s curkom zraka po pobo?ju prestavil s poti in le sre?i se imam zahvalit, da nisem izvedel "hiter sestop" v Italijo.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a ti je olje steku ?

Ne, neki bolj?ega, ja?ek v gara?i je povezan z greznico in v?eraj je bila tam dobra 2kvadratna metra velika lu?a. Ampak to, da imam avto zunaj, da se mi v gara?i nebi osmradel res ni nek omembe vreden problem v primerjavis stvarmi, s katerimi se trenutno ljudje ukvarjajo drugje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je pa zato bolj zanimiv trenutek. :P

Tisti pri ?anku? :hohoho:

Enega na posnetku sem pa prepoznal. Pred leti sva mal dirkala iz Kamni?ke Bistrice pa se mi je naprej odpeljal ?ele v Kamniku pri barutani ko sem odnehal. Takrat je on imel eno nabru?eno hondo, jaz pa seveda svojo dizelco karavan s 120kojni in enim oslom. Pozneje se je zgovarjal na mokro cesto.

Symon, ?estitke za rezultat.

M

Moj dana?nji ulov:

A zna kdo razlo?it zakaj ribi?i pri fotografiranju rib za primerjavo velikosti kot "geolo?ko kladivo" vedno uporabljajo otro?ke ro?ice? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e cel teden sem ?ist u penisu... smrkam, ka?lam in ?e kaj bi se na?lo :(

Klima v mazdi?

?e pred 10 dnevi na potki z Velike p. proti Jur?ku izvedel tahiter sestop z iztegnjenim saltom naprej preko belance. ?e dobro da sem na skalce parkiral tista rebra, ki sem jih ?e enkrat polomil - baje da kost nikoli ne po?i 2x na istem mestu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Komentator na jutranjem valu 202 je izjavil nekako tako, da ko bo pa v Sloveniji SP v nogobrcu se jim bomo revan?irali tako, da bo na stadionu 10 000 frajtoneric igralo pesem Na Golici. :bravo: Komaj ?akam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni gre na spolni organ predvsem to, da sedaj najglasneje kokodakajo tisti, ki so po tazadnji osvoboditvi prodali slovensko ozemlje zato, da so la?je trgovali z oro?jem. Njihov "nacionalni interes" je sedaj na varnem v ?vicarskih bankah, kar po?no sedaj pa je le borba za presti?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petarde
Napisano

Tega pa? ne more? ?eleti nekomu. Pravzaprav nobenemu. Vem, da nisi tako misli pa vseeno ...

To?no to sem imel v mislih, to da zataji - sepravi da ne po?i. In ne, nisem imel v mislih preu?evanje anatomije, oz. ostankov le te s strani kirurgov.

V petem razredu osnovne ?ole sem izdelal prvo petardo na elektri?ni v?ig. Moje inovativne sposobnosti so dosegle vrhunec, ko je eksplozija odnesla kos fasade z vogala na?e hi?e. Ampak kmalu zatem ko sem se bolj resno za?el zanimat za ne?nej?i spol mi je postalo tako po?etje otro?je. Danes mi je pravi misterij, kako lahko povpre?no mentalno razvitega odraslega ?loveka povzro?anje hrupa tako vzburja :ne vem:

Pa lepe praznike :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Pizda, kadarkoli se ta butec od Rodeta prmaje v Slovenijo imamo sranje... kak?en zakon al pa kar v ustavo moramo zapisat, da mu je prepovedan vstop v dr?avo. grrrr :angry:

Boss, ne tako grdo o na?em gospodu kardinalu :rispekt: . Takoj tipkovnico v ?egnano vodo!

Sicer obstaja velika verjetnost, da Rodetu gor prist ne rata, ?e pa ?e bo kdaj v nebesih, bo mogo?e zrihtal, da vsaj cerkve ne bodo potrebovale strelovodov :vesel: .

Ko je pred mesecem pri nas pet bramakov samo malo privzdignilo, sem se kar zamislil. Te?ko si je predstavljat kako zgleda, ?e ti uni?i kompletno streho nad glavo. Upam, da zadeve ?imprej sanirate.

Lp M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.