Ne vem kam naj napišem, ampak moram nekam. Grozno sem žalosten pa še oči me bolijo, ko vidim te lepe avte po 15.11 na dveh številkah premajhni felnah, groza in to bom moral gledat 5. mescev! Kovid ni nič proti temu.
Glej na to s pozitivnega vidika; bo tvoj toliko lepši v lepših čeveljcih, napram identičnim v premajhnih
Jaz sem se z nedelujočim alternatorjem še cel dan vozil potem pa je akumulator izpustil dušo.
Verjamem. No kakšen Golf 2 dizel bi še klepal kdo ve koliko časa, dobesedno brez elektrike
Jaz nisem želel tvegat in bi verjetn slej ko prej obstal nekje v petkovi popoldanski konici, tako pa izkoristi člansko boniteto in se peljal še ceneje kot na avtoplin, hohoho
Zdele pa na kolo, ko je idealno vreme in neverjetno toplo za sredino novembra. Pejte ven, izkoristite!!!
Izkoristil 5ek 13i, ko mi do izteka AMZS članstva manjkalo zgolj 3 dni in mi na E46 krepnu alternator, pa smo se zapeljali z vleko, da izkoristim kar članu pripada. Idealen timing
Gecko pa danes zlahka čez tehnični, dober mali stroj!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na kratko pedaliral po minus 3 temperaturi in ugotovil, da je maska čez gobc, dejansko KORISTNA zadeva
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani