Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 1 minuto je Shrek napisal:

Zamenjaj vulkanizerja 

Raje avto, ker tale ima preveliko krivuljo in posledicno med voznjo prevec zategne kolesne vijake. Dizel, raketa za v klance, hehe

Vulkanizerji so lahko res pravi bucmani, saj sem pisal v Razpizdnik :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 15 minutami je Bini napisal:

Ne vem kam naj napišem, ampak moram nekam. Grozno sem žalosten pa še oči me bolijo, ko vidim te lepe avte po 15.11 na dveh številkah premajhni felnah, groza in to bom moral gledat ?zmeden? 5. mescev! Kovid ni nič proti temu. :rispekt:

Glej na to s pozitivnega vidika; bo tvoj toliko lepši v lepših čeveljcih, napram identičnim v premajhnih :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 5 urami je TiEn napisal:

Čestitke lujzu,.. botasa ni za #2 voznika

Eh več kot krog ga je NAFLIKAL v istem avtu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 minutami je FuManchu napisal:

Jaz sem se z nedelujočim alternatorjem še cel dan vozil :D potem pa je akumulator izpustil dušo.

Verjamem. No kakšen Golf 2 dizel bi še klepal kdo ve koliko časa, dobesedno brez elektrike :)

Jaz nisem želel tvegat in bi verjetn slej ko prej obstal nekje v petkovi popoldanski konici, tako pa izkoristi člansko boniteto in se peljal še ceneje kot na avtoplin, hohoho

Zdele pa na kolo, ko je idealno vreme in neverjetno toplo za sredino novembra. Pejte ven, izkoristite!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Izkoristil 5ek 13i, ko mi do izteka AMZS članstva manjkalo zgolj 3 dni in mi na E46 krepnu alternator, pa smo se zapeljali z vleko, da izkoristim kar članu pripada. Idealen timing :)

Gecko pa danes zlahka čez tehnični, dober mali stroj! :)

Lenovo_A1000_IMG_20201113_155407.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 6 minutami je Aless napisal:

Mislim da bo Mir prvak, v dirkah je zelo močan, če ga živci ali motor ne izda bo gladko pospravil naslov v svoj žep. 

Če gledaš ostale, kako nihajo, prav neverjetno (v mislih imam Doviziosa, Vinjalesa in Quarta). :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.