ma ne govor,..?e do LJ sm ?iv?nga fasala k baje tok norim in ne upo?tevam varnostne razdalje,..?ist sm popizdla k je za?ela neki sikat pa bremzat na sovoznikovi strani lalalala,..obup od ?enske
Namesto 45 EUR zni?ano tudi na 10.In pol sem moral kupit trojne.
hehe...js tud dvojne sj bi ?e kk?ne sam je bla taka gu?va za probavat da sm ?e to probala sam ene pol pa z njimi okol hodila pa kr merla ?e so ista velikost z drugimi
druga? se morm pa "pohvalt" da sm podrla vse rekorde do KP,..sm rabla cele dve ure do dol,..od tega sva ve? k eno uro stale u koloni
se morm pohvalt da sm letos res strokovno izpelala shoping na razprodajah,..pa na uradnih sploh nism bla
nejprej en tedn pred razprodajo sm uletela v mojo naj ?tacuno in so mel -40% tko da sm pobrala use kar mi je blo u?e?,..in u?er uletim tja,..in ?e vedno razprodaje,..oz so kr zastonj skor dajal,..kavbojke iz 70? zni?ane na 10? in ne samo da so mi dost dolge,.?e predolge so mi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
povej kej novga
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani