Skoči na vsebino
Kak?no namizje imate?
Napisano

V slu?bi sem si vzel 2 minuti za namizje. :P Fora je v tem, da imam najjaće namizje na svetu. Chuck Norris, Ekrem Jevrić "Gospoda" pa ?e ?efica una v modri bundi in vsi na eni sliki. Huje ne more biti. :hohoho:

post-285-1279258566_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ful ne maram srbov...ampak res, debili:

kreteni :angry2:

OK, sam imam s Srbi bolj?e izku?nje kot s Hrvati ampak tole s Kosovom je pa res bedarija. ?zmeden?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

EDIT: vem da me bo syomon skurcal...

Ne bom ker me ostali mlin?ki ne ganejo kaj dosti. :P ?e bo kdaj prilika se bova zmenila, da spozna? ?e kako izgleda Renault Sport oddelek pri Renoju.

PS: A si v sredo doma? Oziroma nasploh ta teden. Se bom peljal mimo va?ih koncev. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

pa dans sm pelal cliota 75 konov se mi zdi... sam molil sem da ne bo kje crkno... resno upal sem da pridem v enem kosi do cilja... skos je neki pokal pa cukal... :glare::rolleyes::blink: aja da ne omenjam kuplunge... :whatever:

A tako generacijo kot jo imam jaz? Ko sem dobil nadomestni avto (Clio Storia 75hp) se oboveval ker je to ?isto drug avto. ?eprav po parih dneh se navadi? umirjenih ponijev. Ampak ko sem se vsedel nazaj v svojega mi je najprej crknil ker imam ?isto drugo sklopko. :hohoho: Je pa dejstvo, da so tudi konji razvada, ki jo te?ko opusti?, ko se enkrat navadi? avta, ki konkretno potegne kadar ho?e?. :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

Recimo en primer k se mi je zgodil v ljubljani na celov?ki ?e en lep ?as nazaj;

se peljem prot semaforju, kjer je ?e gorela rde?a lu?, prvi v vrsti, lepo po?as zaviram, k se najde en as s srebrno mazdo 323f na polno pred mene, pa po bremzi (ja je bla rde?a lu?) tko da sm mogu dost bl po bremzi stopt. Po nalepki na zadnji havbi sklepam da je bil uporabnik foruma, in predvidevam da mi je hotu 'pokazat' da obstaja tut slo-mazda forum. Ja pa sej nism butl, bom ?e sam najdu ?e mi bo do sodelovanja na forumu ane. To je samo en primer recimo, ko je voznik enga 'povpre?nega' avta tkole izsilu, ali pa naredu kak?no drugo pizdarijo.

?akaj malo Deeyaan a nima? ti tudi o?etovo srebrno 323F?

Sicer se pa ne zafrkavat, sem imel 1,5 to trga ko pr norcih.... Dokler ne kupi? nekaj z vsaj 1,8 ali 2.0 in ugotovi?, da je 1,5 mlin?ek in se notri usede? samo, ?e te res prisilijo in je nuja. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mam 4Gb rama in 64bitni procesor 2Ghz od AMDja ampak ni mi delala naprimer Autodata, ki pa meni zelo prav pride. Pa ?e marsikateri program bi se na?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prej sem imel netgear(super zadeva), pa sem pre?altal na Tenda in seka ko 100 mater ?e n razred je, mamo vse ra?unalnike z n wireless karticami :danzoman: , mre?a po bajti wirelwss dela hitreje kot na drate <_< .

SPECIFIKACIJE

Laufa kot ?us!! B) Zdaj rabim ?e SATA disk 2.5" za laptopa in na novo W7 gor pa gasa. Dobil sem drugo mati?no in je na njej zdaj ?e Bluetooth serijsko ampak prej sem imel PATA (!!) disk, zdaj pa rabim SATA. Pa prej sem imel W7 64 bitne, zdaj bom dal 32 ker tile 64 bitni so za en k***c ker pol manj programov dela. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dubu Dormeo-ta, dimenzij 200 x 180 cm, to pa je majka od po?itka! :harhar::danzoman::closedeyes:

Nova postelja je kar luksuz ja. Sem si jo naredil nedolgo nazaj in kupil nek malo dra?ji jogi 200x140 (isto lahko spita gor dva :P ) in lahko re?em, da mi je ?al ker nisem ?e prej skuril starega kav?a na katerem sem spal. :zvizga:

Pa, da se razumemo, glede na to koliko sem pri?paral ker sem si sam naredil posteljo sem pa ve? dal za novo (ve?jo) posteljnino ter jogi. In mi ni ?al. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

Se kar pridru?ujem Klopkotovemu mnenju. Mislim, da vsak stori kdaj kak?no napako. Da ne bi zdaj dal celo en link do teme na avtomobilizem.com ko so kopirali tekst enega Mazda?kega foruma?a , ko se je bahal kako je nekoga ?ez Menge? prehitel pa divjal itd ter so se potem na unem forumu vsi posmehovali... ;) V glavnem marsikdo v mladosti dela bedarije in se strinjam, da vsak pospravi pred svojim pragom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Asus, linkysy al pa netgear kar je drugo ne kupuj spljoh =)

Super saj nekaj tak?nega imam v planu. Ker raje dam tistih par ? ve? kot, da me vsak dan kdo pri bajti vpra?a zakaj spet ne dela net. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?alabajzar, ravno zarad tega mam js vse svoje ra?unalnik doma na wireless-u.

Jebesha m odem pa ruter, va?n da PC ostane cel.

Udarlo pa ti je ziher ?ez telefnsko linijo.

Saj lih ?tudiram, da bi kakega fu?arja ?alabajazrskega fehtal za nasvet kak router kupim. Ker tale Belkin je bil za en k***c tudi ko je ?e delal ni vedno delal, je metal ven ljudi pr bajti. Ali pa, ?e bi mi kar kak ?alabajzar zrihtal vse u nulo.

:ne vem: :ne vem: dobim SMS na GSM in pi?e jaz sem strela in skurila ti bom GSM iinnnnn bum pa ga je skurl prek SMS ne se je... :ne vem: :hohoho::hohoho:

Loool! :huh:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ej kaj se pa to pravi zdej mater se bo carbona nalezu (avto ne jaz ) :)

Sjmon in kak?en je filing parkirat zraven mojga :rulam:

Hehe ja je kr filing parkirat zraven natunanega avta, mi je v ?ast. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.