Denis, ?e zdej mi je sme?n tale tvoj podpis, sploh po tistem kar sm ti u?eri povedu ob Ravbarju, ko sm najprej mislu da je fakin virus in sm ugasnu ki?to - total zaspan ?e tkt, pa tut ?eb biv buden neb n? bol? dojemov!
Jz mislm da tut MAZDA kot firma ?e zdale? ni vsemogo?na in vpra?anje tut kva bi dejansko nrdila v dru?bi F1, ker sej vidmo tojoto, no razen ?e bo letos totlni preboj, ampak dvomim! N? se ne more zgodit ?ez no? in loh dvojno popu?i?, kot je ?e marsikater proizivajalc, spomnm se npr. Pe?oja pred leti, ko je zgublu na stezi in v smislu financ!
Jz mam u planu zdej u kratkm nabavt sobn bicikl, pa ga bom gonu kt hr?k, ker o?itno se ?ez zimo nabere mal preve? kgjev in pol tut trebuh ni ve? tak kot bi na pla?i rad da bi biv - pa pr kakih drugih aktivnostih tut seveda!
Glavno je da ?lovek ni ?e v mladih letih v kondiciji ?ivega mrli?a in tega se bom zdej jz poskusu total losat, da bom spomlad loh u hrib teku, ne pa sopihu kokr parnik!
Morm mal napisat, kaj se je zgodil pred 3 dnevi okol 18h u Kranju! In je zelo v kontekstu tele teme!
Stojim na semaforju z rde?im vragom in za mano polcajski megan, pa jz ?akam, da me kje kej ustav, pa da mal homolomote pogleda itd, pa itak da nism nikoli ?ist ravnodu?en, ?e ne druzga ne vem, kak?ne vragolije je pred tem vidu, da sm izvaju! :ne vem:
No pa se na semaforju pr?ge zelena, ho?em speljat, pa kontra smer (navzkri?na z na?o) ?e vedno veselo vozi en za drugim, pa jaz ?iv?no nabijem po hupi, v tistem polcaj ponoro, me prehiti po desni strani (pas za desno zavijat), pa mim mene in hop po kr?ilcih, takoj je ustavu 2 komada, loh bi jih pa tut ve?, ker niti slu?ajno niso samo praznli kri?i??a ampak kar celo cesto, kar pomen da so u orng rde?o ?e ?tartal iz pozicije za semaforjem!
Sicer nobenmu ne prvo??m da ima kak?no ?kodo, al da kje popu?i, ampak takele scene me pa tok razpizdjo, da sm mev kar neke vrste zado??enje, no pa u bistvu sem ubil 2 muhi na en mah, ker s tem pa sem se tut polcaja losov!
Tolk o tem, naj ?e kdo napi?e kak?ne svoje podobne izku?nje! Predvsem se pa pazite ?e omenjenga kri?i??a Brn?i?eva (?landrova) na kri?i??u s ?tajersko cesto, ker tam je fuul nevarna zadeva, npr. to kar jaz po?nem - kvazi lete?i ?tart, ko ?e to?no vem kdaj se odpre zelena in pol ?e ful s ?usom prletim prakti?no v rumeno, al pa prve stotinke zelene! Pa sem enkat ?e tok bremzu, da je pol ?e lep cajt smrdel okrog!
Dando strinjam se s tabo, ker komur ne "sede" ne?esa brat, pa? to temo ignorira, medtem ko tistemu, ki mu je tovrstno branje - pisanje ok, pa tega za zihr nav mogu brat, ?e omenjena tema ne bo obstajala!
Dando, ?e sta z babnco zaklu?la, dvomim, da bo hotela imet svoj trajni pe?at skoz ob seb (tablca dando) in jo bo slej ko prej vrnila, pol pa se jo najbr? loh nardi nanovo na tvoj ime, al pa se mjbi motm? :ne vem:
Loh pa jo bo mela, samo zato da tebe mal - podjeb party!
Kukrkol - mislim da zateva ni tok ?rna, da bi se spla?al obest al karkol, ker pol bo pa nisi brez ata, pa bo jokov!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Denis, ?e zdej mi je sme?n tale tvoj podpis, sploh po tistem kar sm ti u?eri povedu ob Ravbarju, ko sm najprej mislu da je fakin virus in sm ugasnu ki?to - total zaspan ?e tkt, pa tut ?eb biv buden neb n? bol? dojemov!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani