Nop...v Mariboru je bilo. Tudi pri nas na obali ni preveč priljubljen. Vsi se smejejo njegovim trgovskim poskusom podajanja raznih zvarkov. 😊Ja, treba se je držati pravil. Ne pokažeš potrdila - domol. 😊
Joj, joj,95%zdravnikov se je cepilo pa noben ni nič pogledal ali preveril s čim..... . Ja res so naivni. Ne vem kdo nas - vas bo zdravil, ko njih nebo čez leto, dve 🤔 škoda besed...
Baje, da bo vse doktorje, ki so se cepili, 15.septembra definitivno pobralo. In ostali nam bodo samo FB doktorji.
Naročil se boš pri njih lahko samo preko aplikacije "fejst bukov doktor". 🤗
Se strinjam, da ima vsak starš pravico, da ne prizna učnega načrta in šolskega reda ter obveznosti. Zato pa obstaja možnost učenja takih učencev na domu. Poznam kar nekaj primerov, da so se poslužili poučevanja otrok starši sami. Najbrž ne rabim razlagati, kaj se je zgodilo v večini primerov, ko so tej otroci prišli na kako srednjo šolo. 😊
Na osnovni šoli v Kp piše na vhodu v šolo" krivica je tvoja pravica"?? WTF? O kakih dolžnostih ni niti sledu.
Zato pa je takšno stanje med mlajšimi, ko je folk egoističen, večina išče samo pravice, dolžnostii so pa najbrž rezervirane za druge. 😉
Jp, Francija je full stroga, tam rabiš pct potrdilo tako v notranjih prostorih kot na prostem, v Monaku je pa obvezno nošenje mask tut zuni
Enako v Italiji. Ne greš v restavracijo, hotel ali kavarno brez, da bi ti skenirali kodo. Ni kot pri nas, ko te samo vprašajo, ali imaš Pct.
Zato pa imajo italijani samo 2,3% okuženih proti našim junaški 18%. Kot sem že napisal, stremijo k temu, kot večina evropskih držav, da bi bilo vse kmalu normalno odprto, ker imajo vse pogoje za to.
Evo, tudi pri poročilih 24 kur so imenovali anticepilce-anticepilci. Kdor ne verjame, naj si pogleda ponovitev. Tako, da ne me napadati, saj je očitno to postal uradni izraz. Bi pa le-tem priporočil, da se tudi tokrat zgledujejo po Švedski, ki jim je bila celo zimo za zgled skupaj z gurujem potrčkotom. Oni so namreč z enim odmerkom cepljeni že 81% in z dvema 66%.Upam,da se bo Švedska tudi v tem valu tako vneto omenjala. 😊
Točno tako, drugi bodo splaval mi pa ostali v dreku 😤. Me res zanima kdo se bo potem posul s pepelom? Ne bo ga junaka za prevzem odgovornosti in sedaj se že ve da bo za vse to kriva država..... 🥴
Ne, ne bo kriva država. Lahko bomo pokazali vsi s prstom, kdo je kriv za to. 😉
Precepljenost je še en primer, kam sodimo. In da se ne bomo tudi tokrat zgovarjali na državo, vlado, ... 😉
Mi (prebivalci) sodimo tja kjer smo, žal. 😞
Spomladi, ko se bodo druge države uspešno "otresle" kovida in bodo svobodno zadihale (precepljenost odlična), bodo naši FB doktorji z maskami na obrazu še vedno filozofirali, da smo mi frajerji, ker smo v kompaniji z tako uglednimi državami na dnu lestvice. 😊 In nam bodo lepo druge države prepovedale vstop v njihove države. Mi bomo pa lahko nemoteno potovali v croatijo, da uvozimo še malo njihovega virusa, ker ne bomo imeli našega dovolj. 😉
Tisti podatek o smrtnosti s tem živalskim zdravilom pa niste zasledili🤔. Če bi ga dovolili pri nas bi pa rekli, da nas hočejo ubit in da hoče farmacija še na živalskih zdravilih služit ! Seveda ga v Indiji uporabljajo, ker nimajo nič od nič, v sili še hudič muhe žre... 🥴
Res je. Je pa zanimivo, da folk kupuje preko interneta (v Indiji, kitajski) "zdravila" ,ki so narejena iz bog ve česa in to folk, ki ne zaupa cepivom, ki so preverjena. Pa ti razumi te ljudi. 🤪
No v dveh stavkih si povedal vse .....maska na prostem 🤣🤣 zakaj že??? In pa zaščita🤣🤣 zaščita pred čem??? Če pa se cepljeni tudi okužijo in glej ga zlomka pristanejo celo v bolnici , kakšna zaščita potem?? Mogoče pred nosečnostjo????
Zaščita pred necepljenimi in njihovimi teorijami zarot. Baje, da maska pomaga. 🤪
In kaj si ti njihov policaj , kaj nimate direktorja za to ??? Aja ti se hodiš naslajat tja , češ jaz pa se ne rabim🤪......še za 1x. Drugače pa kot kaže boš kljub cepljenju spet nosil masko na prostem kot predlaga st(r)oka🤣🤣
Nič hudega. Meni to ni problem. Tudi v Italiji sem jo nosil, kjer vse skupaj veliko bolj resno jemljejo. Problem mask je bol na nasprotni strani. Ve se kateri. 🤪🤪
pred 6 minutami je Deeyan napisal:
Ja sej, z enim razlogom sm sou tut zarad tega, da nebi rabu, da mi stalno tisto palcko tiscijo v nos 🤦♂️
Meni pa ni bil to razlog. Niti zaradi potovanja v tujino. Razlog je - zaradi zaščite. 😉
Lejko Zupančeva poudarja, da je dejstvo, da so tisti, kiimajo simptome najbolj kužni, ne glede na to, ali imajo delto ali katero drugo različico. Podatkov o tem, kakšen je delež teh, ki so cepljeni in so kužni pa še nimajo.
Na vprašanje, ali se ji zdi smiselno, da bi se testirali tudi cepljeni pa Lejko Zupanc odgovarja:
»Prepričana sem, da bo sčasoma tudi to potrebno, če bo število primerov naraščalo, zlasti, če bomo ugotovili, da so bili prenosi od cepljenih oseb na druge.«
@Alexne piše se ti dobro in ostali cepljeni druščini 🤪
Pa kaj. Meni ni problem se it testirat. V službi smo se leto dni testirali vsako sredo. Morali. Tu ni bilo debate kot pri teh razvajeni učiteljih. Joj, meni pa ne bo nobeden vdiral v telo. Ubožčki. 🤗
pred 1 uro je Jest napisal:
Sej bomo tudi drugi socustvovali, tako kot on, ko bo moral stati v vrsti na dezju, vetru, soncu… 😇
Ne bo nič iz tega filma.
Pri nas je tako zmenjeno, da pridejo vsako sredo v firmo in tam folk ki ni cepljen, stoji v vrsti. Seveda grem vsako sredo pogledati, če so vsi "na broju". 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Nop...v Mariboru je bilo. Tudi pri nas na obali ni preveč priljubljen. Vsi se smejejo njegovim trgovskim poskusom podajanja raznih zvarkov. 😊Ja, treba se je držati pravil. Ne pokažeš potrdila - domol. 😊
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani