Ja res je malo ?udno narejeno to napadanje samo je tako, da ?e je slab?i ima? spet ve? mo?nosti da zmaga? ?eprav gdaj zgubi?.Recimo primer TnT2 je malo mo?nej?i od mene pa ga skoraj vsako zmagam tako da ni neke logike.
TnT2 [DX]
Nivo: 11
Snaga: 33 (+29)
Obrana: 34 (+25)
Spretnost: 38
Izdr?ljivost: 32
Osobnost: 30
Iskustvo: 599
Zdravlje: 241
vs.
Zelc99 [Mazda]
Nivo: 14
Snaga: 27 (+30)
Obrana: 27 (+33)
Spretnost: 29
Izdr?ljivost: 25
Osobnost: 25
Iskustvo: 919
Zdravlje: 573
Izvje?taj Borbe 27.03.2008 18:43:44Ime ?ivotni bodovi Zdravlje
TnT2 65 153
Zelc99 88 508
Pobjednik: Zelc99
Pa ni vse v levelu no.......poglej kolko ma oni kaj snage,obrane pa izkustva pa take zadeve,pol pa lahko re?e?,da ma slab dan!
Poky lahko bi se nam ti malo pridru?il u boju z volkodlaki
?estitke vsem, ker ste kar dobro napredovali sploh pa smo trenutno na 432 mestu z savezom
Upam da vam ne bo vse dol padlo tako kod namiguje Poky
Od jutri naprej pa ne pozabit donirat.Na koncu tedna bom preveril kdo je koliko doniral in tistega, ki se ne bo dr?al pravil opozoril toliko da ne pozabite
Alo bre obuzdaj malo iceboya!Ili ces snositi posledice prema vise od pola saveza!Ili ako ti odgovara ja ti objavljujem da ce vas savez uskoro od celog mog saveza biti razjeben!Srdacno MINAKING DX-savez!Molila bih za odgovor!
In odgovor:
Najprije jedan lep pozdrav.
Gledaj stvar je takva ja nisam ?ef iceboy-u ili ostalim iz saveza.Mi smo grupa mazda foruma koji igramo tu igru iz zajebancije.Ako ima? problema sa kom od mazda saveza sa njemu to raz?isti.
Vampirji, volkodlaki in drugi krvosesi a ste tolk dobri, da si za to va?o igrco en nov topic odprete, da ne bo vse tukaj zme?ano.... please
Boss sem ?e rekel na?emu moderatorju markotu kak?en teden nazaj, da prestavi topic od Bite-fighta v eno mapo pa mu nikakor ne rata ?eprav je rekal da bo naslednji dan samo res pa je da ni povedal kateri
Ja ?e bo igrala ni problema.Da se pogledat klikne? na njihov savez in na ?lanove tam kjer pi?e 9/12 potem se ti vsi ?lani odprejo in klika? na vsakega kateri je level.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja res je malo ?udno narejeno to napadanje samo je tako, da ?e je slab?i ima? spet ve? mo?nosti da zmaga? ?eprav gdaj zgubi?.Recimo primer TnT2 je malo mo?nej?i od mene pa ga skoraj vsako zmagam tako da ni neke logike.
TnT2 [DX]
Nivo: 11
Snaga: 33 (+29)
Obrana: 34 (+25)
Spretnost: 38
Izdr?ljivost: 32
Osobnost: 30
Iskustvo: 599
Zdravlje: 241
vs.
Zelc99 [Mazda]
Nivo: 14
Snaga: 27 (+30)
Obrana: 27 (+33)
Spretnost: 29
Izdr?ljivost: 25
Osobnost: 25
Iskustvo: 919
Zdravlje: 573
Izvje?taj Borbe 27.03.2008 18:43:44Ime ?ivotni bodovi Zdravlje
TnT2 65 153
Zelc99 88 508
Pobjednik: Zelc99
Poky lahko bi se nam ti malo pridru?il u boju z volkodlaki
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani